REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un RECIDIVIST din Mangalia, 'săltat' de polițiști imediat ce a fost ELIBERAT din PUȘCĂRIE! Acuzat de proxenetism

Un RECIDIVIST din Mangalia, 'săltat' de polițiști imediat ce a fost ELIBERAT din PUȘCĂRIE! Acuzat de proxenetism

Replica API 26 iulie 2019 | 03:19 963

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, Amet R., cunoscut cu antecedente penale, între care furturi, șantaj, scandaluri, a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. El a fost ridicat de polițiști în aceeași zi în care fusese eliberat din penitenciarul Tulcea. Acum este cerut de autoritățile spaniole, acuzat fiind de proxenetism.

foto: arhivă

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea unor infracțiuni pe teritoriul Spaniei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Mai exact, la data de 25 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Mangalia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Spania. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism pe teritoriul statului spaniol. Menționăm că bărbatul doar ce fusese eliberat din penitenciarul Tulcea, iar când a intrat în județul Constanța a fost oprit și dus în arestul IPJ Constanța. A fost prezentat Curții de Apel Constanța, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța în vederea extrădării către autorităţile spaniole, conform procedurilor judiciare polițienești în materie penală.

”Admite cererea de executare a mandatului european de arestare emis la data de 3.10.2016 pe numele persoanei solicitate Amet Ridivan - de Tribunalul Regional din Malaga, secția 9 - Spania, în baza titlului executoriu în dosarul nr.1041/2013, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane în concurs medial cu prostituția forțată, (…), dispune predarea persoanei solicitate Amet Ridivan către autoritățile judiciare din Spania, cu respectarea regulii specialităţii predării”, potrivit minutei judecătorești.

Sancțiune disciplinară, ANULATĂ de instanță!

Acesta este acuzat că, în 2016, a obligat mai multe tinere să se prostitueze în localități de lângă Malaga/Spania. Între timp a ajuns în România, unde a fost condamnat și a stat în penitenciar până acum. În primă fază a fost introdus în penitenciarul Poarta Albă, acolo unde, în 2017, a fost sancționat disciplinar, dar sancțiunea i-a fost anulată în instanță pe 24.05.2017, după care a ajuns în penitenciarul din Tulcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
el nu se mai face cu minte!
0
0
De ce i-ati mai dat drumul nemernicului ? Lasati-l la beci pana putrezeste.
6
0
Arestati si clanul Ciuperca de la 23 August camatarie santaj talharie trafic de arme si de influienta Acesta este constituit din sportivi mma si luptatori pe care i pregatesc psihic si fizic Cumetrii la nivel mare la Iasi cu Cordunenii la Braila cu epava Cracanatu la Galati cei care l au impuscat pe bamburic la Constanta la Bucuresti cu clanul sportivilor sportivii recrutati angajati prin relatii de tip mafiot ca badigarzi si raspund la solicitarile sefului privind eventuale reglari de probleme mafiote Acestia bat lumea la comanda la vama veche si protejeaza afaceri cu droguri
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920