REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un semafor din Constanţa testează „nervii” şoferilor! ‘Unde este fluenţa traficului? Nu mai sunt bani de becuri?’

Un semafor din Constanţa testează „nervii” şoferilor! ‘Unde este fluenţa traficului? Nu mai sunt bani de becuri?’

Replica API 21 mai 2018 | 13:53 474

Traficul în municipiul Constanţa, în special la orele de vârf, este infernal. Iar dacă la numărul considerabil de participanţi se adaugă şi defecţiuni ale infrastructurii rutiere, respectiv ale semafoarelor, spre disperarea şoferilor, nu se mai poate vorbi despre fluenţă în trafic! Un cititor al cotidianului „Replica” de Constanţa atrage atenţia asupra semaforului de la intersecţia străzilor I.C. Brătianu cu Th. Burada.

Zona foarte circulată, la orice oră din zi, iar prezenţa semaforului intermittent dreapta este de mare ajutor în asigurarea fluenţei. Dar, aşa cum semnalează cititorul, de multe ori semaforul intermitent dreapta nu func ionează! „Unde este fluenţa traficului? Nu mai sunt bani pentru becuri?”, atrage atenţia cititorul „Replica”.

Pe de altă parte, surse din rândul poliţiştilor rutieri arată că, având în vedere organizarea intersecţiei respective, şi anume faptul că prima bandă este atât pentru „înainte”şi „la dreapta”, de multe ori este irelavant dacă funcţionează sau nu semaforul intermitent dreapta, şoferii care doresc să îşi continue drumul pe str. Th. Burada trebuind să aştepte pe cei care îşi continuă drumul pe str. I.C. Brătianu. Problema semaforului a fost semnalată administratorului infrastructurii rutiere, urmând să fie remediată.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce trafic infernal in constanta? Esti nebun F.B.? Pai in bucuresti cum mai e?apocaliptic? Hahaha
5
0
sa fie interzis sa faca la dreapta. sa ocoleasca tigania prin dreapta , pe strada precedenta
7
0
De vina e capatana de la confort urban si sluga sa bitan florin
4
7
Asta care a scris articolul e mai prost sau proasta decat cel care se plange.Daca functiona semaforul oricum nu rezolva nimic , pt ca prima banda e destinata mersului inainte sau la dreapta .Daca inaintea lui era una sau mai multe masini care mergeau inainte , pe romaneste , o sugea si astepta cum asteapta si restul prostilor. Asta daca nu l-a dus mintea aia mica a lui sa faca dreapta pe Oborului si stanga pe Cibinului , astfel incat sa evite semaforul.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218