REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un vânzător ambulant, care-și făcea veacul prin Constanța, și-a OMORÂT în plină stradă VERIȘOARA

Un vânzător ambulant, care-și făcea veacul prin Constanța, și-a OMORÂT în plină stradă VERIȘOARA

Replica API 14 iunie 2019 | 00:00 265

Cu glas stins și spume la gură: 'Am să mor..'

Cu glas stins și spume la gură: 'Am să mor..'

Un bărbat a fost condamnat la 15 ani ani de închisoare pentru omor al unui membru al familiei, dar decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul. Acesta este vânzător ambulant, desfășurându-și activitatea prin mai multe județe, inclusiv în Constanța. El face parte din așa-zisa comunitate de horahai, iar nenorocirea a pornit de la faptul că victima, în vârstă de 15 ani, care-i era verișoară, i-ar fi jignit soția. Așa că s-a pus s-o bată în plină stradă, până a omorât-o.

Inculpatul a declarat că este vânzător ambulant, desfăcându-și produsele în diverse localități de pe raza județului Tulcea și a județelor învecinate. În după-amiaza zilei de 24.02.2017, în jurul orei 16,00, sus-numitul a revenit acasă de la un târg, soția sa relatându-i că se certase cu tânăra S.R. (verișoara inculpatului) pe fondul unor aspecte familiale exterioare obiectului cauzei. În aceeași zi, în jurul orei 16,45, inculpatul a ieșit la stradă pentru a merge la un magazin să cumpere alimente. La rândul său, victima, trimisă în același scop la magazinul din cartier de mătușa sa, se deplasa și ea pe aceeași stradă, intersectându-se cu vărul său. În momentul în care a întâlnit-o, potrivit rolii.ro, inculpatul i-a reproșat victimei că i-a amenințat soția și după un schimb de replici, s-a apropiat de victimă, mai întâi a apucat-o cu mâna stângă de gulerul capotului de culoare roșie pe care îl purta și i-a aplicat lovituri, timp de aproximativ 2-3 minute la nivelul capului(față, ceafă). Apoi, apucând-o de păr a continuat să o lovească cu piciorul în zona abdomenului și, deși victima era căzută, a continuat cu lovituri în zona costală și a pieptului. După aceea i-a băgat capul între picioare și i-a aplicat lovituri cu pumnii în spate, încetând doar la intervenția martorului S.S., care, l-a întrebat pe inculpat dacă vrea să o omoare. Inculpatul i-a răspuns ”las-o să moară”. Victima a început să agonizeze, să facă spume la gură, spunând cu un glas stins: ”Am să mor”. Ceea ce, din păcate, s-a și întâmplat. Medicii legiști au constatat că moartea a fost una violentă, din cauza ruperii unui chist hepatic, din pricina loviturilor. Minora a fost dusă repede la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faruk ial pe nas si veniti urgent sami faceti o teava ca sunt drogaat mort si nu pot sa dorm
1
0
Nu eu sa moare mama, mi-am taiat sparceana !
2
0
Te-n gura Faruk ai omorat saraca fata la cate limbi exotice I-ai dat
1
0
asa e politicienii fura de 100 de ori mai mult ca amaratii astia de tigani, adevarati tradatori de tara. pana la urma trebuie sa traiasca si ei cu puradeii lor, ce om sau femeie si-ar copii sa moara de foame. politicienii nu se gandesc la copii nostrii si generatiile viitoare cand fura , duc banii te miri unde Panama Bahamas Brazilia Madagascar etc, unde isi i-au cetatenie ca sa nu se mai intoarca in Romania
1
0
Domnule judecaror asta a omorat un om im bataie si dv.ii dati 15 ani? Daca fata aia ar fi fost a ta tot atat lua criminalul pentru ca justitia e aceas pentru toata lumea,15 ani puscarie eliberare dupa 7 ani la apel.Bravo ma judecatorilor.
4
0
Ura si sadismul sunt cultivate inclusiv de unii conducatori ai tarii si din pacate tratate cu multa blandate de legislatia Romaneasca.
3
0
Mai sunt multi dementi pe langa noi ? Cum sa facem sa-i recunoastem ? Si sa ne ferim de ei ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272