REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Un viceprimar a lovit cu pumnii un angajat pentru că a întârziat la muncă

Un viceprimar a lovit cu pumnii un angajat pentru că a întârziat la muncă

Victor ROTARU 8 aprilie 2023 | 15:00 930

Viceprimarul agresiv din județul Bacău lovește din nou. Un angajat al primăriei din Sascut a căzut pe mâna edilului după ce a întârziat la muncă.

Un viceprimar a lovit cu pumnii un angajat pentru ca a intarziat la munca

Fără să stea prea mult pe gânduri, viceprimarul localității Sascut din județul Bacău, l-a lovit cu pumnul pe bărbat, în zona ochiului și apoi l-a înjurat, pe motiv că acesta a întârziat la muncă.

"Am întârziat o jumătate de oră și am fost lovit de Costel Popa și înjurat. M-a lovit în față pe partea stângă, la ochiul stâng și am căzut pe piatră. După aceea și-a scăpat cheile pe jos, eu i le-am dat și a plecat repede cu mașina primăriei", a povestit bărbatul.

Viceprimarul nu este la prima abatere de acest fel. În trecut, acesta l-a luat la bătaie pe șeful Serviciului pentru Situații de urgență, în biroul primarului, de față cu șeful Poliției Locale. Întreaga scenă a fost surprinsă într-o filmare, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Din cei doi e viceprimarul?
0
0
freaca menta la primarie toata ziua si s.a umflat fasolea in primar.ba bouar,trebuia a.i tai o ora de munca si sa vezi cum mirletele venea la timp.unde va grabeati,se termina programul la 11 si erati grabiti,nu.i asa?
2
0
Față de jeg are viceprimarul.De n avea funcție, ar fi pupat în fund tot satul.
1
0
Ce laba trista. Daca merg personal cu baietii sa-l ard, se baricadeaza in birou, cheama si politia. Face si el pl mare la bietii oameni, care nu pot face mare lucru. Sau cel putin asta cred ei. Ca daca si-ar fi pus nenea mintea cu el, rupea pisda in el. Nu stie taranu ce forta zace in el. Pacat.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407