REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Unde AU DISPĂRUT băncile din Parcul Tăbăcărie? Iată răspunsul oficial al Primăriei!

Unde AU DISPĂRUT băncile din Parcul Tăbăcărie? Iată răspunsul oficial al Primăriei!

Replica API 5 septembrie 2018 | 00:00 339

Sezonul estival a adus la malul mării mii de turişti! Oraşul, dar şi staţiunile de pe litoralul românesc au fost arhipline, în special în luna august, odată cu evenimentele dedicate Zilei Marinei precum şi datorită vremii numai bune pentru plajă. În acest context precizăm că turiştii veniţi la mare în număr mare au preferat să cunoască oraşul Constanţa, nu doar staţiunile litoralului.

Parcurile din municipiu au reprezentat şi ele un punct de interes turistic, dar şi un loc pe care mulţi dintre constănţeni şi turişti l-au preferat pe timpul zilei, găsind aici un spaţiu ferit de soare în care pot sta cu cei mici.

Pensionarii constănţeni au făcut şi ei parte din tablou, astfel că mulţi dintre cei vârstnici evită expunerea la soare, deci şi mersul plajă. Peticul de umbră a strâns o parte dintre pensionari în Parcul Tăbăcărie. Aici au găsit locul perfect în care să îşi petreacă timpul. De asemenea, parcul a reprezentat şi vara aceasta un loc al socializării. Cu toate acestea, ceva le-a stricat distracţia.

“Ce se întâmplă cu băncile din Parcul Tăbăcărie? În partea de nord nu mai există bănci. Au dispărut de vreo 3 săptămâni. Am înţeles că ar fi fost luate şi duse în parcul de la Primărie. Păcat pentru noi pensionarii pentru că mai ieşeam prin parc, stăteam pe o bancă. Chiar nu se poate face nimic?”, a declarat un pensionar, cititor al ziarului Replica de Constanţa.

Este vorba despre băncile care în urmă cu o săptămână le facilitau ieşirile, dar care acum au dispărut complet din peisaj. Se pare că băncile din partea de nord a parcului vor lipsi o perioadă. Motivul? Vandalizarea în masă, spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Un număr de aproximativ 30-40 de bănci au fost ridicate de către autorităţile locale pentru că, spun reprezentanţii, au fost vandalizate. “Au fost luate din parc pentru că au fost vandalizate. Au fost ridicate pentru reparare şi vor fi puse la loc. Facem un apel la constănţeni să nu mai vandalizeze băncile, să nu mai distrugă, pentru că acestea sunt bunuri care aparţin constăţenilor.”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe langa atatea in lumea asta,Orasul asta este unul mic din cate vad eu.Chiar nu se poate tine sub control absolut nimic?Talhari,hoti...acum si ciorditori de "scaune"?Platim impozite pentru ce????!!!!!!Sa manance primarii si gastile lor prin restaurante iar hotii in acelasi timp sa-si faca de cap?
3
0
Maria te rugam sa ne trimiti poze cu banca pe whatsup politia locala constanta
4
0
Constantenii sa faca bine sa respecte partidul si primarul ca doar de-asta i-au ales, doar nu credeau ca o sa faca bine Constantei si cetatenilor?
2
1
Minciuni , minciuni si iar minciuni.Cateva au fost vandalizate dar cele mai multe au fost luate de reprezentantii primariei.Si cele vandalizate se pot repara, este firesc sa se mai si strice , ce ne dam de ceasul mortii.Insa bancile lipsesc cum lipsesc si cosurile de gunoi, pomii, florile, gazonul, locurile de joaca...etcDar cine sa le faca?aceasta administratie nula din toate punctele de vedere???macar plecati, renuntati daca nu sunteti in stare.
10
0
In loc sa caute adevaratii infractori si penali, politia locala e preocupata sa umfle bugetul dupa ce ati avut ideea geniala de a pune tarusi peste tot in intersectii. In loc de parcari, primim tarusi, in loc de parcuri si locuri de joaca, primim cladiri rezidentiale construite abuziv pe spatiul verde. Canibalism urban marca PSD. Un oras marcat de mana coruptilor.
13
0
Facem un studiu chiar acum si cumparam niste banci la 50.000 de euro bucata.Sau mai dam niste autorizatii de constructie sau extindere City Mall si nu mai avem unde sa punem bancile!
11
0
fatalau cel mai tare primar
3
0
Na ca o puneti de unprotesc acum. Pe aurel vlaicu nu eyista nici o banca de asteptat in ploaie carutele ratc.
6
0
Sunt scarbit de tot ce se intampla in orasul acesta!
7
0
Fagadau e prea timid ca sa o spuna, BANCILE SE VOR MONTA DUPA FINALIZAREA BLOCURILOR DIN PARC.
9
0
O banca identica,cu cele din parc, noua nouta a aparut la parterul bl. B5, sc.B situat pe str. Cismelei nr. 16 . Locatarul implicat este Conete.Cineva sa i-a masuri.
6
0
Acum 2 saptamani , era invitat in direct la un post tv , primarul Timisoarei...una din discuti , fiind de ce Constanta arata asa ? Cum de un oras , cu potential net superior Timisoarei , a decazut atat de mult ? Ca infatisare , urbanizare etc
5
0
Oras Ovidiu e picior de Paris !
6
0
Tot orasu e asa , peste tot la intersectiile unde mai exista banci sunt scoase din piroanele de fixare si sunt plimbate in toate partile dind un aspect dezordonat
4
0
Politia locala sa patruleze o vreme prin parcuri si sa sanctioneze aspra pe cei care murdaresc sau strica. Sa Le puna mature in mana , sa-I oblige sa repare , sa faca cunoscut scolii , conducerii de la locul de munca , parintilor comportamentul necorespunzator . Poate are consecinte si o atitudine preventiva. Daca tot ne-am degradat moral in holul asta ar trebui facut ceva la scoala si la locul de munca pentru a ne reeduca.
3
1
Fagadau este cel mai bun primat
10
2
CONSTANTA ESTE FARA PRIMAR!INCEARCA SA FACI SI TU CEVA, BUB SAU RAU DAR SA FACI CEVA!
9
1
camere de luat vederi, in spectru vizibil si termo pt timp de noapte, cu sistem de alertare ... ce mama naibii nu se poate?
17
1
Minciuni unde sint gardienii publici.sau mai bine de ce nu isi fac treaba.
21
0
Asa a comunicat Primaria si pentru toate piesele care populau locurile de joaca a copiilor, cind le-a ridicat, si nu se mai vad de ani de zile. A se vedea spatiile din strada Traian si din toate cartierele Constantei. Din cind in cind, se mai anunta ca se demoleaza garajele de pe spatiile verzi. Cite minciuni ne mai toarna Fagadau cu gasca lui.
17
0
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie ne costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
10
1
Acum, vara , se repara? Asadar dragi pensionaribeliti ochii la urmatoarele alegeri. Ca daca nu, beliti ... stai ca la voi nu se mai. V-a dat 50 de lei in plus la pensie si v-a scumpit medicamentele, gazul, curentul...
12
2
Nu suntem chiar asa de prosti pe cat ne crezi Primarule!
15
0
Aveti politia locala. Ce face , numai circulatie ? Unde este ordinea publica doar pt asta platim impozite. Daca vrei un sprijin de la primarie primesti numai promisiuni
16
0
Nea primarule.. .in orasele mai mari Ovidiu ,Medgidia ,Cernavoda exista camere de supraveghere ,banci ,locuri de joaca .La noi in sat nu se poate face nimic ...doar blocuri
24
0
Fagadau stie tot Dar nu intelege Aluat bancile ca sa faca blocuri si mall
15
1
despre ce parc vorbim? despre ce copaci? deci desre ce umbra
9
1
Mai exista parcul Tabacariei? Credeam ca este santier in lucru pt betoanele ce urmeaza sa fie turnate.
25
1
De ce mai platiti gardienii care stau si dorm noapte in cosmeliile din parc in loc sa patruleze si sa-i prinda pe cei care vandalizeaza bancile?
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108