REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Unde poate duce o ceartă! S-a urcat băut la volan, a fost implicat într-un accident rutier și s-a… săturat să aștepte Poliția!

Unde poate duce o ceartă! S-a urcat băut la volan, a fost implicat într-un accident rutier și s-a… săturat să aștepte Poliția!

Replica API 28 februarie 2018 | 00:00 273

La Neptun

La Neptun

Un bărbat a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a fost implicat într-un accident rutier. În plus, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Cum a refuzat să semneze formularul de constatare amiabilă, celălalt șofer a sunat la Poliție. Numai că persoana în cauză a precizat că se săturase să aștepte echipajele, astfel că a plecat. La scurt timp a fost oprit de oamenii legii.

Totul s-a petrecut în localitatea Neptun din județul Constanța, în spatele restaurantului Efendi, când F.C.L. se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra. În momentul în care a dat să plece de pe loc, a acroșat un alt autoturism, marca Mercedes. Au urmat discuții la fața locului între părțile implicate, însă șoferul din Mercedes a precizat că F.C.L. se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu a avut cu cine să se înțeleagă, sunând la Poliție. În continuare, șoferul din Opel a plecat, fiind oprit la scurt timp de către oamenii legii. El a spus atunci că se săturase să aștepte. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cele din urmă și-a recunoscut vina și a relatat că se certase cu fosta iubită și și-a înecat amarul în coniac. Apoi s-a urcat la volan și a vrut să plece, însă a intrat în coliziune cu un alt autotuturism, care ar fi efectuat un viraj. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Instanța a luat în considerare faptul că el și-a recunoscut faptele, că a încheiat un acord de recunoaștere, că nu are antecedente penale și i-a aplicat pedeapsa de 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare. Totodată, el trebuie să presteze o muncă în folosul comunității. ”Impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Mureş sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 alin. 3 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare, o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Spitalului Orăşenesc Luduş sau în cadrul S.C. Compania Aquaserv S.A. Târgu Mureş, Sucursala Luduş În baza art. 91 alin. (4) Cod penal atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 Cod penal, dispoziţii potrivit cu care, dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse prin prezenta sentinţă ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Boc l-a fatat masa in BMW.
0
0
Bun, a primit puscarie, dar nimic nu este mentionat de reparatia masinii pagubitului. Cine o plateste pe asta?
1
0
Si dobrescu,ei erau
0
0
Aveti mare grija in trafic atunci cand vedeti opeluri sunt cei mai periculosi si prosti soferi
7
2
Of....iar prostan cu opel face accident si urca beat la volan???
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218