REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Unde sunt COȘURILE DE GUNOI PROMISE pe strada Ștefan cel Mare?”

„Unde sunt COȘURILE DE GUNOI PROMISE pe strada Ștefan cel Mare?”

Replica API 5 februarie 2019 | 00:31 568

Constănțenii reclamă:

Municipalitatea anunța, la începutul lunii februarie a.c., schimbarea mobilierului urban pe principala stradă pietonală a municipiului Constanța, strada Ștefan cel Mare. Au trecut însă câteva zile, cele 80 de bănci au fost montate, de la un capăt la celălalt al arterei, dar coșurile de gunoi lipsesc cu desăvârșire.

Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța a demarat, la începutul lunii februarie a.c., procesul de înnoire a mobilierului urban de pe strada Ștefan cel Mare. Astfel, potrivit anunțului făcut de administrația locală, pe strada respectivă urmau să fie montate 80 de bănci duble, 40 de coșuri de gunoi, cinci dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine, cât și patru cișmele stradale.

Băncile au fost montate, dar restul elementelor încă nu, aspect care atrage și nemulțumiri din partea constănțenilor care ajung în zonă. Mai ales că, așa cum reclamă oamenii, coșurile de gunoi au fost deja scoase.

„Nu au lăsat niciun coș de gunoi! Se dorește civilizarea cetățenilor, polițiștii locali patrulează zilnic, ba chiar de câteva ori pe zi, pe stradă, dau amenzi usturătoare celor care scuipă semințe sau aruncă pe jos chiștocurile țigărilor, dar nu găsești niciun coș de gunoi unde să arunci o hârtie! Drept urmare, deja se strânge mizerie lângă băncuțe. Oamenii lasă pe sub bănci dozele de suc, paharele de cafea, e plin de țigări pe jos. Ce fel este înfrumusețată zona?”, ne-a sesizat un constănțean care lucrează pe strada respectivă.

Contactați de reporterii „Replica de Constanța”, reprezentanții Primăriei Constanța au afirmat că în cursul zilei de miercuri, 6 februarie a.c., urmează să fie demarată montarea coșurilor de gunoi.

F.B.

Citește și: NOUTĂȚI pe strada Ștefan cel Mare: 80 de bănci și 40 de coșuri de gunoi!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
masa lu palaz traseistu se ocupa de cosurile de gunoi.le va face proba fisu cel mai si mai gunoi
1
0
Prinre incompetenti din cta.am vazut si unu Tutuianu daca e ala care il cunosc eu ala e dezastru dupa ce ca este un prost gramada mai este si un fudul increzut cum rar tie dat sa vezi intro viata de om repet daca e ala pe care il cunosc eu.
0
0
Cel mai prost primar din Romania,Fagadau sa iti iau familia in pl,jegu nu face nimic pt orasu asta care are un potential mare
2
0
UNDE sunt cosurile ?UNDE sunt locuri de parcare?UNDE sunt bulevardele asfaltate? UNDE ,UNDE ,UNDE SUNT TOATE PROMISIUNILE DIN CAMPANIE PROMISE DE ACESTI NENOROCITI CARE CONDUC CONSTANTA....NICAIERI DRAGI CONSTANTENI TREZITIVA la realitatea orasului lasat in paragina de acesti incompetenti FAGADAU ,BABU, PALAZ,TUTUIANU, VANTURACHE,RASAUTEANU,JEACA, si toti angajatii primariei,cjc-ului,prefecturii, si NUMAI VOTATI ASEMENEA INCOMPETENTI ..haideti sa incercam cu altul ,ca poate este mult mai capabil fata de acesti hoti psd-isti mincinosi
1
0
awwww....bai da' de ce comentati aiurea, ma?? pai nu se supara astia doamnele si domnii de la primarie? pai ei munceste cu domnul primar si voi tot nemultumiti sunteti? constanta frati cu japonejii si cu ce e mai bine pe pamant?? aaaawwww! Orasul e superbine din vorbe, ma! Ce mai conteaza realitatea!
3
0
cosurile de gunoi sunt sub banci puteti arunca acolo gunoiul
5
0
Cartierul Baba Novac si strada Baba Novac nu are cosuri de gunoi de ani de zile. Zona e focar de ambalaje, hartii, resturi ale nesimtitilor ce le arunca pe jos. Pe vremea lui Mazare, de 2 ori pe saptamana venea Polarisul, se matura , erau cosuri de gunoi. Nu ii duc lipsa, dar acum chiar e sat fara caini Constanta. Oras mizerabil a ajuns. Oare Fagadaul pe unde ajunge acasa de la primarie? Se teleporteaza? Replica baga diacritice ca nu toata lumea scoate autocorrect la telefon.
9
0
N ati inteles...defapt orasul e pubela. Astea sunt suparari si pedepse ale companiilor de colectat gunoaie de tip mafiot ,NY Little Italy 68 aplicate pe cartier dar ei considera orasul tot cartierul aici e problema.Cum au vazut ca nu mai e loc de furat nici nu mai fac nimic...Ok pai faceti licitatie sa preia alte firme serioase cu utilaje moderne curatenia?Nu sunt bani?Astia care vor sa vina nu vor sa dea spaga nimanui vor doar sa fie platiti si ei sa isi faca treaba.fara sa va mai dea nimic,nu procent nu sponsorizari NU SPAGA mascata!
6
0
Voi nu vedeti cum arata strada asta? Comparati cu centrul Sibiului, Brasovului ... si dupa veniti sa vorbiti de ce frumoasa e Constanta
10
0
si pe urma cine goleste cosurile ? Sa-i deranjam pe cei de la polaris ? Muie hotul fagadau, muie famiglia martin, muie pesede !!!
12
1
Cred ca cosurile de gunoi de pe Stefan cel Mare sunt langa alea de la cartierul de la CET
10
0
Astia nu sunt in stare sa faca o achizitie ca lumea. Noile stalpuri de iluminat sunt mai rau decat niste o opaite, bancile nu au spatar, copertinele din parc nu tin de umbra... Ce Doamne iarta-ma nu-s in stare sa achizitioneze niste chestii ca lumea.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614