REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

URMĂRIRE ca-n FILME pe străzile din MANGALIA, după ce un BĂRBAT a TRECUT ILEGAL frontiera de stat

URMĂRIRE ca-n FILME pe străzile din MANGALIA, după ce un BĂRBAT a TRECUT ILEGAL frontiera de stat

Replica API 31 august 2021 | 13:02 4714

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu Poliția Municipiului Mangalia, au oprit, după o urmărire în trafic, o autoutilitara condusă de un cetățean român, care a trecut ilegal frontiera de stat şi a pus în pericol integritatea fizică a unui polițist de frontieră aflat pe artera de control.

În data de 30.08.2021, în jurul orei 22:40 s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un cetățean român domiciliat în județul Buzău, conducând autoutilitara marca Mercedes. Şoferul a depășit pe contrasens coloana de mașini aflate pe teritoriul Bulgariei pentru controlul de frontieră, iar la solicitarea polițiștilor de frontieră de a intra la rând pe banda destinată controlului de frontieră, acesta a accelerat, punând în pericol integritatea fizică a polițistul de frontieră aflat pe arteră în exercitarea atribuțiilor de serviciu și a continuat deplasarea, intrând în țară pe contrasens.

S-a procedat la urmărirea autoutilitarei de către un echipaj format din polițiști de frontieră cu o autospecială de serviciu, autoutilitara și persoană în cauză fiind oprite în localitatea Mangalia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Mangalia.

Şoferul a fost sancționat contravențional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și ultraj.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar atat !? ....bai...ce legi de cacao avem !... In alte tari , daca treci frontiera de stat se aplica legea , trage si apoi intreaba, si ma refer la tari democratice . Oricum, dupa o atenta evaluare a pozei, am observat ca omul era nevinovat, ca doar cara banane, si cum poti sa mergi pana la Buzau ,,normal" , sa faci 12 ore minim, ca doar se stricau bananele.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218