REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

URMĂRIRI ÎN TOMIS 3: VOIA SĂ URCE ÎN TAXIMETRU, DAR A SIMŢIT O MÂNĂ ÎN BUZUNAR

URMĂRIRI ÎN TOMIS 3: VOIA SĂ URCE ÎN TAXIMETRU, DAR A SIMŢIT O MÂNĂ ÎN BUZUNAR

Replica API 19 iulie 2018 | 00:00 434

S-au luptat pe bani

S-au luptat pe bani

Amet Baeram, în vârstă de 47 de ani este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, în trecut fiind condamnat pentru infracțiuni contra integrității fizice a persoanei, infracțiuni contra patrimoniului și infracțiuni contra patrimoniului comise prin violență. A fost condamnat și în 2015, fiind eliberat ulterior, însă, în octombrie 2017 a săvârșit o nouă faptă, ”buzunărind" o femeie în timp ce aceasta încerca să urce în taximetru, în Tomis III. S-a lăsat cu o luptă ”corp la corp”, în sensul că tâlharul trăgea de un capăt al bancnotelor, iar victima de celălalt. În cele din urmă s-a lăsat cu urmăriri, imobilizări și arestări.

Curtea de Apel Constanța l-a condamnat definitiv pe Amet Baeram, acesta alegându-se cu 2 ani şi 6 luni închisoare în regim de detenție, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, cu mențiunea că individul, care este din Hârșova, este cunoscut cu antecedente penale. A mai fost după gratii, ispășind pedepse pentru infracțiuni contra patrimoniului și infracțiuni contra patrimoniului comise prin violență. De data aceasta este vorba de o faptă săvârșită în octombrie 2017.

Mai exact, potrivit rolii.ro, la data de 8.10.2017, în jurul orelor 10:30, persoana vătămată Mari S. se afla în stația de taximetre situată în zona Tomis III din municipiul Constanța, cu intenția de a se urca într-un autovehicul pentru a se deplasa către domiciliu. La un moment dat, persoana vătămată a ajuns lângă un taximetru, a deschis portiera pentru a urca pe scaunul din dreapta față și l-a rugat pe martorul D.D. ( șofer de taxi) să introducă bagajele acesteia în portbagajul vehiculului.

Din spate, Amet Baeram a introdus mâna în buzunarul vestei, cu care era îmbrăcată persoana vătămată cu intenția de a-i sustrage o sumă de bani. Victima, remarcând ce se întâmplă, a introdus mâna în același buzunar și a scos suma de 45 de lei, cu scopul de a-1 împiedica pe individ să o sustragă. În continuare inculpatul a apucat de capătul opus al sumei de bani și a deposedat-o, prin smulgere, pe persoana vătămată de suma de 40 de lei, din totalul celor 45. Inculpatul a aruncat suma de 40 de lei pe partea carosabilă și a început să fugă, intenționând să părăsească locul faptei, iar martorul M. B. a pornit în urmărirea acestuia, reușind să îl prindă și să îl imobilizeze.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Secția 2 Poliție, care a identificat autorul în persoana numitului Amet Baeram, fiind arestat preventiv. Precizăm că același individ, în seara de 28 octombrie 2014, alături de Ruva Băcâldan, a atacat un om, pe care l-a bătut şi i-a furat bunurile. Pe 17 februarie 2015, Judecătoria Medgidia i-a condamnat la închisoare, dar decizia nu a fost definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel. Pe 19 mai 2015, magistraţii au respins apelurile, decizia rămânân definitivă: 2 ani cu executare pentru Amet Baeram.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sau inmultit ciudatii in fata caselor de pariuri in zona dacia zi si noapte bintuie citeva huidume care nu au alta preocupare decit sa latre sub balcoanele locatarilor .Politia trece si se face ca nu vede o asa manifestare de prost gust pt ca au ajuns sa blocheze locurile de parcare ale riveranilor cu mese si scaune pt a juca remy.E noaptea mintii cum lumea trece pe trotuar printre pirande pui de tigan si bastani care nu stie nimeni de unde vin aici si de ce in fiecare seara???
4
0
Merita impuscat in gura.
10
0
si el si toti nenorocitii care nu muncesc si traiesc din furturi
9
0
Amet asta trebuie bagat la puscarie multi ani, sa se intalneasca cu baietasii cei rai de acolo, o sa vada el...
8
1
Unii iti baga mana in buzunar pe "fata" alti pe ascuns,legal.
6
0
La ce capacitate , are Constanta , cu porturile , statiunile , ar putea fi , economic vorbind , inaintea Clujului , Timisoarei sau Oradea , clar !!!! Dar , ne trage mult in jos , felu nostru de a fi , balcanic .
12
1
De ce nu trimiteti cativa protejati in patul celorlalti pesedisti egoistilor!!
10
0
Jegu de jos sa taca din gura ca vin sa i rup gura!!
3
13
Sa nu-l bruscati.Este protejat al PSD-ului,partid al puscariasilor.Invatati-l sa ceara puscarie la domiciliu, puscarie de weekend. Toderica...Toderica...vedea-te-as cu un animal d-asta in pat la tine in casa !
29
2
Faceti ceva si goniti toate ciorile de prin jurul pietii ! Agaseaza si fac numai nenorociri injuraturi , galagie , mizerie , tigarele - tigarele . La munca futu - le - n cioc ! In gara este la fel . In loc sa va certati cu manifestantii mai bine alungati zburatoarele ! Eu daca le dau una in plisc ma amendati , nu-i asa ?
41
3
20 de ani si 6 luni suna mai bine
29
0
La sapun cu ei !
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614