REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VAL de SANCŢIUNI pentru nerespectarea măsurilor dispuse contra COVID

VAL de SANCŢIUNI pentru nerespectarea măsurilor dispuse contra COVID

Replica API 22 decembrie 2020 | 17:06 2018

Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au verificat 2.126 de persoane și 1.569 de autovehicule, fiind aplicate 210 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de peste 60.980 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv atât fixe cât și mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma naparca de securist omul nu bate campii ma pensionar de lux sau asistat social .ce esti?
1
0
verificati persoanele care sunt la munte la schi,mii de persoane,de unde sunt nu vin din zone carantinate?cum au iesit din localitate ori va faceti treaba ori ii controlati doar pe cei care ies din scara blocului,si cei din magazin
2
0
Bati campii. Esti dus rau cu pluta. De unde scoti atatea prostii ?
1
7
Ce este asta cu amenzile? Romanii sunt saraci,nu au bani de mancare,cum o sa le plateasca amenzile? Au dat ordin sa dea aceste amenzi. Cum poate o batrana de 86 de ani handicapatilor sa plateasca 10000 de lei amenda? In ce tara civilizata cretinilor vedeti asa ceva? Tampitilor treminati dracu cu terorizare poporului cu amenzi,doar ca nu aveti bani de salarii.Va mariti voi iar salariile de demnitari.Faceti fabrici,uzine dati locuri de munca,nu sa va imprumutati de bani de la UE sa va mariti voi salariile,porcilor.Cel mai nenorocit guvern de la revolutie incoace.Ce retrocedeaza ilegal Johanis ?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272