REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VÂRSTNIC AGRESAT de niște tineri care făceau GĂLĂGIE în SCARA BLOCULUI!

VÂRSTNIC AGRESAT de niște tineri care făceau GĂLĂGIE în SCARA BLOCULUI!

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:00 441

'M-au lovit în față, mi-au rupt pijamaua'

'M-au lovit în față, mi-au rupt pijamaua'

Doi tineri, cunoscuți cu antecedente penale, au ajuns în atenția oamenilor legii după ce au agresat un bărbat care a avut tupeul să le spună că fac gălăgie în scara blocului. Inculpatul P.M. a mai fost condamnat anterior la pedeapsa amenzii penale pentru deținere de droguri de risc și a mai fost trimis în judecată pentru comiterea unor pretinse fapte de înșelăciune și uz de fals, iar M.C. a mai fost condamn at anterior la pedeapsa închisorii, suspendată sub supraveghere, în 2 dosare distincte, pentru comiterea unor fapte de vătămare corporală respectiv deținere de droguri de risc și de mare risc.

Inculpații s-au prevalat de procedura simplificată în fața instanței după ce la urmărirea penală se prevalaseră de dreptul la tăcere. Fapta a avut loc în Ajunul Crăciunului, în jurul orelor 20.30 – 21.00, când un bărbat în vârstă de 60 de ani se afla la domiciliu, iar la un moment dat, în scara blocului a auzit zgomote puternice, provenite prin trântirea în mod repetat a ușilor de acces și a țipetelor, fapt pentru care a coborât în scară. Acolo se afla un grup de tineri, care consuma băuturi alcoolice. Din cauza zgomotului a coborât și un alt vecin, care, de asemenea, locuia la etajul 1. Câțiva dintre tineri au părăsit scara blocului. La un moment dat, un tânăr pe nume M. i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței, trântindu-1 la pământ, rupându-i hainele și lovindu-l cu piciorul în zona abdominală. Apoi alți tineri, printre care și P.M., i-au aplicat mai multe lovituri cu picioarele, oprindu-se din acțiunile lor abia când au ieșit mai mulți vecini. În urma examinării medico-legale a persoanei vătămate s-a concluzionat faptul că aceasta prezintă leziuni traumatice ce s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure, necesitând pentru vindecare un număr de 5 - 6 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal emis de Seviciul Județean de Medicină Legală Constanța. În cauză au fost audiați mai mulți martori, care au confirmat situația de fapt. Pe 28.08.2019 au fost trimiși în judecată pentru lovirea sau alte violenţe, iar Judecătoria Constanța, pe 14.11.2019 i-a condamnat la 9 luni de închisoare (P.M.) în regim de detenție și pe M.C. la ani, 2 ani 11 luni şi 20 zile închisoare (pedeapsa fiind contopită cu un rest rămas neexecutat). Decizia nu este definitivă, urmând ca apelul să se judece pe 2.04.2020.

Persoană vătămată D.F.I., a declarat faptul că în seara zilei de 24.12.2014, agresorii i-au rupt pijamaua iar fiului său, care de asemenea a fost agresat, i-au rupt tricoul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt votantii USR
2
0
bai nemernicule cum iti permiti tu sa spui ca politia e platita degeaba? E platita sa abuzeze cetateanul onest cum vrea pula ei de militie si sa protejeze infractorii care caftesc si omoara oameni pe strada. Ai grija cum vorbesti!
3
1
Sunt cateva categorii de tineri: 1. Cei mai buni. Sunt putini, dar sunt, care au reusit si lucreaza in IT. Dar sunt foarte putini 2. O categorie de tineri care au invatat cat de cat, care au fost admisi in scolile militare. Dar si astia sunt foarte putini 3. Mai exista o categorie care au invatat o meserie si au plecat oamenii pe-afara. Dar si astia sunt putini 4. Bai, dar cei mai multi, dupa statistica mea, sunt drogati, retarzi, mizerii umane care, si mai rau, au dreptul sa voteze. Cu cine voteaza astia? Bai, in prostia lor ei se cred intelectualii FB, asadar voteaza cu PNL si USR.Cinste lor
5
3
Tinere , afla ca unii ca tine vor duce tara de rapa, ca sa nu vorbesc altfel.Invata intai sa scrii corect romaneste si dupa aia sa visezi la viitorul tarii, ca esti varza.
5
0
Sinteti niste laketi prosti comunisti imbecilii
1
7
In timpul asta, Politia Locala dormea. Sau era la vanatoare de masini parcate pe locul viitorilor stalpisori. Tara unde politia e platita DEGEABA.
6
1
Sa imi bag ceva in voi de tineri USR isti. Ca dor aia se drogheaza si dau muie altora. Sa ma cac pe voi
4
9
bai asta. un tanar...du-te ma la facut betoane...scrisul nu e de tine
6
0
Un tanar ... esti analfabet de ce emiti pretentii ?
11
0
Educatia se face cu bataie, tinerii nebatuti se rateaza.
14
2
Numai poti sa bagi o stiuca in scara de bloc de hodorogii astia!
3
26
tineri muhaiele fara folos nici pentru ei nici pentru altii dimpotriva cheltuie bugetul ,mancand si dormind la puscarie
27
1
esti viitorul plantatiilor de capsuni
31
0
Iar scrie-ti de rau despre tineri? Voi nu va da-ti seama ca noi tineri santem viitoru tari??
4
43
Astia cu muschii plini trebuie trimisi la ocna sa sparga pietre ca sa nu le mai sara mustarul repede.
51
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108