REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vârstnic din Constanţa, ATACAT cu un CUŢIT de propriul FIU pentru că i-a spus să plătească o factură!

Vârstnic din Constanţa, ATACAT cu un CUŢIT de propriul FIU pentru că i-a spus să plătească o factură!

Replica API 2 iunie 2018 | 09:21 303

Încotro ne îndreptăm?

Încotro ne îndreptăm?

Un vârstnic s-a adresat Judecătoriei Constanța, solicitând emiterea unui ordin de protecție și evacuarea din casă a fiului său, pe motiv că acesta l-a atacat cu un cuțit, i-a tras un pumn în față și îl amenință frecvent cu moartea. Dacă prima instanță a decis ca presupusul agresor să rămână în casă, la apel lucrurile s-au schimbat.

V.C. are în jur de 60 de ani, lucrează ca șofer la un restautant din Constanța, însă, în timpul liber, se pare că își terorizează tatăl. Acesta din urmă nu a mai putut rezista și s-a adresat Judecătoriei Constanța, solicitând ordin de protecție și evacuarea din imobil a bărbatului. A relatat că fiul său s-a despărțit de a doua soție și s-a mutat la el. Imobilul are intrare comună, iar pârâtul locuiește într-o care a acestuia. După moartea soției sale ar fi început calvarul, fiul începând să se poate urât.

La un moment dat, când i-a cerut să plătească o factură de utilități, V.C. s-ar fi enervat și l-ar fi atacat cu un cuțit, amenințându-l cu moartea. Altă dată i-ar fi dat un pumn în zona feței de i-ar fi spart placa dentară. Iar episoadele se tot repetă, susține tatăl, de îi este teamă să meargă și la bucătărie pentru a-și prepara de mâncare.

Astfel, la data de 15.05.2018, a fost înregistrat la Judecătoria Constanța dosarul cu ordinul de protecție, iar pe 17 mai, judecătorii au decis: ”Emite prezentul ordin de protecţie împotriva pârâtului pentru o perioadă de 4 luni, de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de persoana reclamantului, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice. - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamantul”.

Decizia nu a fost definitivă, iar pe 29.05.2018, s-a judecat apelul, la Tribunalul Constanța. ”Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa pronunţată de Judecătoria Constanţa, în sensul că, Emite prezentul ordin de protecţie împotriva pârâtului pentru o perioadă de 6 luni, de la data pronunţării hotărârii , fără somaţie sau trecerea unui termen. -obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 150 m faţă de persoana reclamantului, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii sau autorităţi publice. - dispune evacuarea pârâtului locuința situată în...”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Justitia sa-i dea puscarie ca asa merita golanul de baiat --apoi sa-l oblige sa plece din casa definitiv
0
0
Vezi,de asta in alte tari parintii lasa averea cui vor, daca cresti unul ca asta, il poti usor lasa fara nimic, in Romania esti obligat sa ii lasi lui tot, daca e singurul copil. In alte tari poti lasa cui vrei,nu iti impune nimeni nimic.La noi, nu se impaca tata cu fiu, mama cu fiica si stau cu parintii, ca legea le da si lor drepturi.Daca esti destept,te duci si iti faci singur casa, rusinos ca la 30 de ani sa stai in casa parintilor,ei sa te sustina, ca tu ai chef sa stai pe banii lor.In Romania,80%au casa de la parinti,desi multi nu meritau.Dovedeste ca te descurci singur
1
0
O fi din asta, hastagist de la Coruptia ucide. Sa l de in judecata orbaneste de tac su ca de ce ...
5
1
Unde am ajuns...multumim democratie, multmim popor handicapat mintal.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614