REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vârstnică AMENINȚATĂ de NEPOT: `Vreau să văd trei CADAVRE!`

Vârstnică AMENINȚATĂ de NEPOT: `Vreau să văd trei CADAVRE!`

Replica API 30 decembrie 2019 | 00:00 304

DECLARAȚIA din instanță!

DECLARAȚIA din instanță!

O vârstnică din Constanța a ajuns în instanță, relatând cum nepotul pe care a încercat să-l ajute i-a devenit călău. Femeia a cerut ordin de protecție, iar judecătorii l-au emis pe un termen de 6 luni, dispunând evacuarea pârâtului din imobil și obligându-l la păstrarea unei distanțe minime de 200 m față de aceasta.

”Agresorul este nepotul meu, și, după ce a decedat mama acestuia, l-am ținut la mine; eu nu vreau decat să fie pace, dar acesta bea, face scandal iar eu am copt în mine, nu am vrut să spun fiului meu, ca să nu se ia la ceartă cu nepotul . Aș vrea să nu mai vină niciodată pe la mine, toată viața mea! Pe data de 21, a venit cu un bon de masă la mine și mi-a cerut să îi dau 10 lei că imi dă bonul în schimb, dar deja era băut. I-am spus că nu am bani și i-am spus că a doua zi merg la biserică, mă spovedesc, dar el m-a spurcat! Atunci a intrat fiul meu și l-a luat la rost, iar nepotul l-a înjurat și a ieșit scandal, tot îl amenință că îi dă una iar fiul i-a zis să dea! A încercat să îi lege mâinile nepotului, la spate și mi-a zis să chem poliția, dar eu tot ezitam, pentru că nu am făcut niciodată eu asta; când a venit poliția, eu tremuram ca varga ”. Instanța a întrebat victima dacă agresoru a lovit-o. Victima a relatat în continuare, potrivit rolii.ro: ”În mine nu a dat; doar se făcea că dă în mine, dar eu am tăcut, că altfel luam bătaie. Eu am vrut să îi fac un bine, dar nu ai ce scoate din el. Când a muncit și el, a luat salariul și i-am spus să meargă să își cumpere haine, pentru că umblă mereu cu aceleași haine vechi; m-am dus eu și i-am luat pantaloni, iar el m-a înjurat de mamă, m-a drăcuit dar eu nu i-am spus fiului meu; imi spunea mereu că eu îl bag în pușcărie; pe data de 21 s-a făcut că dă în mine dar a dat în fiul meu și l-a amenințat că îl omoară; mi-a zis că vrea să vadă trei cadavre, pe al meu, pe al fiului și pe al norei; el a avut judecăți și noi i-am plătit banii, eu i-am dat 2 .000 lei iar fiul meu 5.000 lei; eu mereu am căutat să fac pace. Nepotul i-a cerut fiului meu 10.000 lei; eu tremur de frică pentru că poate să îmi facă rău la orice oră, la orice minut; mă drăcuie, mă batjocorește și se dă la mine! Mama lui a decedat, dar el nu are drept de proprietate asupra casei!”.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Romania:te omoara odorul in casa,dar nu au voie sa il dezmostenesti. Lasi casa cui vrei si bani tai munciti.Ptr ce te obliga legea sa dai totul unui astfel de plod?unii abia asteapta sa moara parintii, ca sa stea in casa lor. Au 40-45de ani si stau cu tot cu nevasta si cu copii cu parintii,de realizati ce sunt.Se cearta ca chiorii dar tot nu pleaca. Altii se cearta ca chiorii dupa ce mor parintii pe avere,dar cand traiau parintii,nici buna ziua nu le dadeau. Legi de cacat.Pune mana si munceste si fa-ti singur case si averi nu astepta sa mostenesti.Bleah!
1
3
pulii.ultima rezerva de suflete ,scursura universului, se intrupeaza in jegosul asta de popor.sa vina antihristul
1
0
degeaba m-ai face umbra pe fata pamantului asemenea bestie
3
1
Un jeg de om. Nu se poate numi altfel un astfel de specimen.
4
0
EEEE MAMAE DA-CA TIE MILA DE DRAK,,,,BAGA DRAKU LA PUSCARIE SI STAI LINISTITA.
1
0
pamantul, pe cine nu l lasi sa moara nu te lasa sa...,educatia de mic e sfanta , sistemul din societatea noastra bolnava , nu o s a se vindece curand, jumatate din tineret merge spre rau, !
7
0
Cum adica, sa se ia masuri pt. protectia femeii, dar impotriva calaului betiv sa nu se ia nicio masara. Tocmai acest betiv sau drogat tb. izolat la Mititica pt. amenintare cu moartea. Si acest talhar in libertate poate ataca orice pers. nevinovata. Nu e prima data.
12
0
Ce au ajuns batranii !! Doar ordin de protectie? Violent verbal si fizic, intimidare,amenintari cu moartea...si sta la 200 m de casa cat e ordinul de protectie, dupa care in secunda doi o ia de la capat, daca nu cumva mai rau.Batrana sa fie dusa intr-un centru de protejare a victimelor, nu sa traiasca cu frica cate zile o mai avea.Luati o masura pentru biata femeie.Asistenta sociala platita din banii contribuabililor ce face...asista si atat?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367