REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vărul Simonei Halep vrea să construiască un bloc în zona Tomis Plus

Vărul Simonei Halep vrea să construiască un bloc în zona Tomis Plus

Replica API 16 februarie 2018 | 13:07 774

foto cu rol ilustrativ sursa tomisplus.ro

Costel Halep, verișorul tenismenei Simona Halep şi Valentin Camboianu vor să ridice un bloc de locuințe în zona Palazu Mare –Tomis Plus. Investiția acestora urmează a fi făcută pe bulevardul Tomis nr. 425. Mai precis, aceștia au solicitat avizarea PUD pentru construirea unui imobil locuințe colective S+P+6E, aceasta fiind pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism și Amenajare a Teritoriului, care urmează să se întrunească în data de 19 februarie, de la ora 10:00.

Cei doi, Costel Halep și Valentin Camboianu, fac afaceri împreună la bine și la greu. Reamintim doar firma pe care și-au băgat-o în faliment în 2015, Vega Super Games SRL, specializată pe jocuri de noroc după ce datoriile s-au strâns cu nemiluita. În 2013 ei au mai lichidat o altă firmă specializată în jocuri de noroc, Micos Trust SRL.

Costel Halep şi soţia sa Aurelia au fost cununaţi de părinţii Simonei Halep, Stere şi Tania, tatăl jucătoarei de tenis fiind şi unchiul tânărului afacerist. Primul copil al lui Costel Halep, un băieţel, a fost botezat tot de soţii Stere şi Tania, în timp ce al doilea copil, o fetiţă, a fost botezată chiar de Simona Halep.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In atentia lui Dolph Lundgren: Dincolo de confuziile d-voastra identitare,dincolo de discutia asupra originii aromanilor pe care ii confundati cu albanezii, faceti afirmatii demigratoare la adresa comunitatii noastre din care va reamintesc ca fac parte personalitati care au reprezentat Romania cu multa onoare!
1
0
ptr dl talpes are totala dreptate este adevarat un mare caracter ptr nea grameni dina dar si ptr ginere lui latifundiarii din sinoe si mihai viteazu
3
0
cel mai mare smecher din totii aromanii din toata dobrogea ginerele lui nea dina avocatu primarul din mihai viteazu unic respect total la toata familia lui
6
0
DACA NU EXISTAU MACHIDONII, MUREATI DE FOAME...V-AU CREAT LOCURI DE MUNCA, SARACIILOR CARE SUNTETI!!!
4
2
Da,mai romanilor,tare frustrati trebuie sa mai fiti,cred ca nu aveti bani nici sa va incarcati butelia,si cred ca cei mai dusmanosi sunt moldovenii...
2
6
Am lucrat cu ei si credeti-ma ca nu sunt prosti deloc.
2
3
Cred ca cea mai mare problema e ca este makidon....nu ca face o afacere fff legala dupa care se platesc o gramada de impozite catre stat.........
1
6
MACHIDONI IMPUTITI !!! Duceti-va-n PU.LA mea inapoi in albania voastra !!! Lasati romanii in pace, NU-I MAI FURATI !!! MOARTE MACHIDONILOR !!!
4
5
Pentru a putea avea un intelect sanatos si a trai intr un mediu civilizat fiecare trebuie sa si vada de lungul nasului si nu sa dea niste comenturi legate de altii sub protectia anonimatului....
3
3
Ti se spune Zorro....??? Asa de periculos esti...???
2
3
Vorbiti toti aiurea fara sa stiti absolut nimic si fara sa fi pus mana la munca vreodata...de barfit sunteti primii, numai frustrati si bagatori de seama vorbesc. Bravo lor ca sunt descurcareti si inmultesc banii, iar voi comentati pana va ingropati!!!
3
5
Rar intalniti un prost si incult mai mare decat acest Costel Halep. E dovada vie ca ne tragem din maimutze.
6
1
Astia n-au lucrat , parintii aveau doua locatii cu jocuri si treceau totul pe numele copiilor. Aparatele de la jocuri erau date pe zero neplatind taxe si impozite catre stat. Banii pentru blocul de locuinte stie toata lumea cev tepe s-au tras, iar Comboianu era in proces cu retrocedarile din Mamaia unde MAZIRICA a luat cu suspendare pentru gaura la bugetul nostru de peste 100 milioanae euro.Daca reusesc sa construiasca o sa vanda locuintele la rosu si iar tepe .
6
1
Camboianu trebuie sai dea terenul inapoi lui Racu si R Dospinescu altfel il ajung blestemele.
6
2
Nu e varsu e nasisu! Camboianu e ala de adat teapa cu terenurile la lume si e in procesul retrocedarilor
12
0
Din ciclul Machidonii si cacatul porcului !
19
4
Sa fie banii investiti, castigati din pariuri?? N'are cum!!
14
5
isi fac de zor reclama.bisnitari ordinari,gainari marunti.adica machidoni.
28
7
material genetic inferior
27
6
Fam Halep are mana buna, ii baga pe toti in faliment !
24
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218