REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Vedetele din România care își vând casele, pe timp de criză

Vedetele din România care își vând casele, pe timp de criză

Replica API 21 iunie 2022 | 00:00 2164

Perioada actuală este descrisă ca fiind „preludiul” unei noi crize economice, în principal, datorită „valului piroclastic” determinat de pandemie și de războiul din țara vecină, Ucraina.

Mihai Găinușă și Gheorghe Gheorghiu

Astfel, două vedete din România au optat pentru obținerea de numerar, prin vânzarea unor proprietăți. Este vorba despre cântărețul Gheorghe Gheorghiu, care își vinde casa din Buftea, județul Ilfov și simpaticul Mihai Găinușă, care a scos la vânzare celebra pensiune din Cheia, „Găinușa de munte”.

Gheorghe Gheorghiu și-a stabilit domiciliul la New York, după ce s-a căsătorit, recent, cu femeia de afaceri Gabriela Băncescu Gheorghiu, explică publicația money.ro, citată de click.ro.

Casa este pustie, după decesul tatălui artistului

Casa din Buftea a fost locuită și îngrijită chiar de tatăl îndrăgitului cântăreț, iar gândul că imobilul este pustiu l-ar fi determinat pe acesta să scoată casa la vânzare. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Gheorghe Gheorghiu a făcut anunțul de vânzare.

Artistul solicită 350.000 de euro, negociabil, pentru vila cu două etaje, cu 450 de metri pătrați utili, proprietatea având 500 de metri pătrați. „Garaj pentru 2 mașini, cu intrare din stradă, foișor închis, cu utilități, în curte se pot parca 3 mașini, centrală termică nouă pe gaz”, sunt doar câteva dintre caracteristicile enumerate de Gheorghe Gheorghiu.

Mihai Găinușă

Un alt anunț, cu adevărat surprinzător, este cel lansat de omul de televiziune Mihai Găinușă. Acesta a scos la vânzare celebra pensiune, din Cheia, județul Prahova, unde obișnuia de multe ori să meargă împreună cu familia și cu prietenii, spre surpriza turiștilor găzduiți de vedetă.

„Am închis pensiunea, de la 1 ianuarie, imediat după Revelion. A venit criza asta, nu am de unde să mai angajez oameni, nu mai aveam nici cum să plătesc utilitățile”, a argumentat decizia, Mihai Găinușă, pentru impact.ro.

Mihai Găinușă nu a reușit să angajeze personal

Pe un site de anunțuri imobiliare, pensiunea „Găinușa de munte”, din Cheia, județul Prahova, construită în 2007, este scoasă la vânzare pentru suma de 649.000 de euro.

Fiind vorba despre un anunț publicat de un agent imobiliar, care percepe comision de vânzare, este posibil ca suma cerută de Mihai Găinușă să fie mai mică. Suprafața totală a pensiunii este de 564 de metri pătrați, terenul având 6.600 de metri pătrați.

Pensiunea dispune de 14 locuri de parcare și 8 camere, fiind construită lângă pădure.

„La mine, la Cheia, este o localitate mică, n-am mai găsit oameni ca să angajez. Nu țin vilă de familie. Am scos-o la vânzare”, a mai explicat Mihai Găinușă, pentru Impact.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea GyGy! Karygy ShOKARYgY ataka tot!! Nu ierti nimik nea gygy!! GyGy Neiertatorul Nemylosul taie ,fute si astupa!!! Ataka si skufunda!!
0
0
ce case mirlanesti,policlinici.nic gratis nu.mi trebuie,numai incalzirea temcosta o avere.ce fraieri!unde sint maimutele care cumparau cite trei apt si au ramas cu ele in brate?
0
0
pai daca v-ati aruncat aiurea?bani nemunciti
1
0
sunt vedete?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272