REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VERDICT în cazul CRIMEI de la Murfatlar: peste 30 de lovituri de cuţit, vasele mari de sânge SECŢIONATE

VERDICT în cazul CRIMEI de la Murfatlar: peste 30 de lovituri de cuţit, vasele mari de sânge SECŢIONATE

Replica API 4 iulie 2018 | 00:00 781

A fost arestat!

A fost arestat!

Peste 30 de lovituri de cuțit, iar partea superioară a trupului era ”ciuruită”. Vasele mari de la nivelul gâtului au fost secționate, astfel suvernind decesul. Este vorba despre rezultatul necropsiei în cazul teribilei crime de la Murfatlar. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile.

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 2 iulie anul curent, au admis propunerea de arestare preventivă formulata de procurori și au dispus arestarea preventivă a inculpatului Laurenţiu A., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului calificat, pentru o perioada de 30 de zile, de la data de 2.07.2018 la data de 31.07.2018, inclusiv.

Acesta și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în seara de duminică, 1 iulie, în casa în care locuiau, situată în Murfatlar. Bărbatul lucra în Germania și era foarte gelos, crezând că femeia are o relație extraconjugală. Certuri izbucneau mai mereu, motiv pentru care soția intentase divorț. Laurențiu devenise și mai gelos și montase camere de supraveghere în toată casa pentru a o spiona pe victimă.

O ceartă a izbucnit și în seara de duminică, iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o sălbatic! El susține că i s-a tăiat filmul și că nu mai știe ce s-a întâmplat, revenindu-și când femeia era prăbușită. Însă, în urma necropsiei s-a stabilit că a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori, partea de sus a trupului fiind, efectiv, ”ciuruită”.

Se pare că vasele mari de sânge de la nivelul gâtului i-au fost secționate, acesta fiind motivul care a dus la deces. La fața locului, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, iar urmele erau întinse cam în toată casa, fiind vorba de bucătărie, hol, sufragerie. De precizat este faptul că Laurențiu A. a sunat la 112, anunțând că și-a omorât nevasta, după care și-a contactat și copilul, aducându-i la cunoștință că regretă foarte mult, dar că i-a ucis mama. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce ti o gresit femeis asta dr ai avut atata ura. Venea de la schimbul trei dupa 12 ore de munca , iti gatea ce ti placea , ti le congela, si ti le trimetea in Germania sa crapi tu si sa ti faci planuri cum sa o omori. Om nenorocit si nebun!Sper sa nu mai ai parte de libertate!Acolo sa ti putrezeasca oasele!Am gresit ca ti am zis om! Esti o bestie!
4
0
Cine simte ca animalul asta merita mai putin decat "pe viata", sa ia o perna si un cutit de bucatarie. Si sa impunga de 30 de ori.
0
0
Faruk Mutalap sifonul si-a sters facebook-ul , ce pizda e se mai da si mare interlop , feriti-va de FARUK MUTALAP cu putza mica, sifonul constantei.
2
2
baieti nu mai fiti pizde toti sunteti pizde baieti nu sa va feriti de ala care tace si face nu de ala care se umfla pe stomacul gol. saracilor
0
4
Faruk Mutalap sifonul si-a sters facebook-ul , ce pizda e se mai da si mare interlop , feriti-va de FARUK MUTALAP sifonul constantei.
6
2
Peste 30 de lovituri de cutit si ii pare rau pentru asa ceva? A nenorocit tot ce au constuit intr-o clipa, un copil ramas cu traume toata viata, o mama in pamant si multa, multa lume indurerata. Cei care cunosc cazul stiu foarte bine ca era o femeie la locul ei... Sper sa ai parte de cel mai mare chin si sa putrezesti in puscarie Laure. Dumnezeu sa te ierte Tina
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108