REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VERIFICĂRI LA ANL: 22 DE LOCUINŢE, SUBÎNCHIRIATE!

VERIFICĂRI LA ANL: 22 DE LOCUINŢE, SUBÎNCHIRIATE!

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:44 1367

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța împreună cu Poliția Locală au efectuat verificări repetate, începând cu luna mai, la spațiile locative din blocurile ANL situate pe strada Brizei, strada Zefirului, strada Lirei, strada Horia Agarici, strada Traian și strada Pescarilor.

În urma verificărilor, s-au constatat anumite situații care pot duce la concluzia că locatarii nu folosesc imobilul conform prevederilor contractuale. Mai precis, este vorba despre neuzul, părăsirea definitivă a locuinței sau subînchirierea spațiului locativ. Au existat 22 de astfel de situații: în unele apartamente locuiau alte persoane decât cele cărora le-au fost atribuite locuințele, iar la altele nu a fost înregistrat consum de apă rece și energie electrică. Chiriașilor în cauză le-au fost transmise notificări de reziliere a contractelor.

În cazul în care cei care au primit o astfel de notificare nu eliberează spațiile deținute abuziv, RAEDPP Constanța va proceda la întocmirea documentațiilor în vederea formulării de acțiuni în instanțele de judecată, având ca obiect evacuarea din imobile. Totodată, RAEDPP va publica lista persoanelor vizate de acest demers. În municipiul Constanța există 23 de blocuri construite prin programul ANL.

„Pe lista de așteptare sunt peste 100 de tineri cu dosare complete, printre care tineri proveniți din centrele de plasament, care au împlinit vârsta de 18 ani, deci urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului și îndeplinesc criteriile de acces în programul ANL. Prin acest demers dorim să punem capăt unor practici care nu mai trebuie tolerate și să dăm o șansă și altor tineri care se află în prezent pe lista de așteptare”, a declarat directorul general al RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la Techirghiol este la fel...iar raspunsul primarului la intrebarea dc nu ia atitudine a fost ca nu vrea sa isi puna lumea in cap ...bravo domnule primar din Techirghiol
0
0
Eu ma aflu pe lista de asteptare din 2003 si nici pana azi nu am primit vreun raspuns. Stim si noi cum ati dat si continuati sa dati locuintele ANL. Mizeriilor, borfasilor, coruptilor, sunteti unul si unul la conducerea primariei si la conducerea RAEDPP. Mi-e scarba de voi borfasilor!
6
0
Si la Navodari e aceasi situatie
0
0
si in henri coanda stau tot oameni lui mazare.Un anume OFITER DE MARINA,CARE LUCREAZA,care poate sta in chirie fiidca cred ca castiga destul de bine,tot om al lui mazare.
0
0
asa e in toate orasele.platesc 500 euro pe luna chirie anl inchiriata.Deasupra mea s.a vindut cu 18000 euro.Nu ij cta,alaturi.gigi
0
0
Aceeasi reteta este aplicata in toata tara, in toate orasele sau comunele. De ce reporterii ziarelor si ai tvurilor nu iau interviuri sefului partidului psd, dnu Stroe si nu cer lamuriri, amanunte. De ce se incalca legea de atatia ani pe criterii de clan? De ce ati votat de atatea ori acest partid? De ce va uitati la tv si cititi ziare ale acestui partid si culmea, ii si credeti?
1
0
Desteptarea popor orb ! ANLul a fost numai pantru cine nu trebuia, sa f8e clar. Mazare a dat case la reporterii Telegraf care scriau de psd si primarie, care , la randul lor le-au inchiriat la cunoscuti: Adrian Mariut, Sorin Panaite, Iuliana Florea, Adela Badea etc si la curvele cu care se regulau. Plus copiilor hotilor din Primarie si de la partidul lui cacat. Fagadau stie nesimtitul toate manglele, doar a semnat si votat si el dar acum tace ca cacatu' n papusoi. Jaful jafului la Constanta cu porcul de Stroe si armata de pupincuristi.
4
0
Fratilor , haideti la Navodari. Sa vedeti la ANL-urile de acolo cum si cui s-au dat apartamentele. Numai la slugile PSD. Fiul sefului Termica si sotia lui, ati citit bine, amandoi au primit. Toate slugile de la politia locala , Copiii tuturor muistilor din primarie au primit. Cine nu era cu PSD le-au descompletat dosarele..... cand s-a depus dosarul, nu iti dadea numar de inregistrare, cand s-au impartit scria dosar incomplet ....... hai cu alegerile. Moarte ciumei rosii
6
3
Un apartament pe Traian primit de la ANL inchiriat este al Adinei Florea , pe care i l-a facut cadou mascariciul bolnav psihic , cu toate ca jigodia nu avea dreptul avand alte proprietati si oricum era necasatorita , eventual cu drept doar la o garsoniera... De asta le mergea bine umflatului betiv cu drena de NY si mascariciului
5
0
ANL urile din Eforie Nord de la LIDL date pe pile , vedeti ce masini au in parcare! TOATA VARA si tot anu inchiriaza!
2
0
DNA si la Politia Locala, sa verifice unde fac agenti serviciu la tura de noapte si cate ore au pauza de masa?Cum este posibil sa stai la pauza de masa acasa cate 3-4 ore cu masina statului in fata blocului si cu salariu peste 4000 de lei?Sa tot fi bugetar cand primarul doarme!
6
1
Se stie cine a luat anl, in nici un caz vreun sarac asa ca lasati vrajala asta de doi bani, se stie ca s au inchiriat dar sau facut ca nu vad.
3
0
La Eforie sotul meu primarachele Serbanica da numai la membrii de partid. Daca esti votant penele primesti, daca nu mu1e!
3
0
Ho, ho, ho ce gluma buna, hai sictir ma javrelor acum v ati trezit ma, verificati sa vedeti cine a primit aceste locuinte sint putini care chiar sint saraci, astia doar de ochii lumii pentru ca au aparut la tv. Hai ma ce dracu mai lasati ca macane .
8
0
e simplu, trebuie evacuati
7
0
felicitari !
7
1
Nu e nici o pierdere daca dispar cateva mii dintre cei care traiesc in mizerie. Oricum fac pirandele de doua ori mai multi puradei.
3
0
Verificati toti tiganii cum locuiesc abuziv in ruine de case nu numai in centru, isi tin copii in mizerie si foamete crunta... Palas Grivitei Casa de Cultura Anadolchioi Piata Chiliei. WC uri umane.
6
1
sa verifice fratilor la sange , sunt cazuri care locuiesc acolo platesc o chirie modica de un pret minim si au venituri peste 5000 de lei pe una este inadmisibil cum se permite asa ceva ...
11
0
In Mangalia Anl -urile sau vandut...ex Razvan I a vandut lui Petica M...46mii euro..felicitari..
7
0
Foarte buna actiunea!
13
0
MIHAILOV COSMIN BL.OB3 ARE APARTAMENTUL INCHIRIAT
13
6
Sa verifice si tiganii din casele nationalizate din centrul orasului, sa vada ce mizerie si galagie fac
21
0
parca nu stie toata lumea cum s-au dat anl urile ... si cui s-au dat . numai cei ce aveau dreptul nu au primit... daca chiar sunteti fair play publicati listele sa vedeti voi ce de copilasi de directori au primit moca apartamente de la stat ...
31
0
Ar fi corect sa faceti si la Mangalia un control ca si aici s au facut smecherii deja de pe vremea Iorgului
12
0
Asteptam lista cu persoanele vizate. Cunosc si persoane care au reusit sa cumpere apartamentul ANL prin fel de fel de smecherii.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218