REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Veste bună! Eldiclau și-a retras contestația. Când se semnează contractul pentru restaurarea Cazinoului!

Veste bună! Eldiclau și-a retras contestația. Când se semnează contractul pentru restaurarea Cazinoului!

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:32 285

Una dintre firmele participante la licitaţia pentru reabilitarea Cazinoului a contestat, în ultima zi când putea fi făcut acest lucru, rezultatul licitației pentru Cazinoul Constanța. La licitaţie au participat trei asocieri de firme, iar cu câteva ore înainte ca atribuirea contractului să devină certitudine, Eldiclau SRL a contestat verdictul licitaţiei. Prin urmare, lucrările de reabilitare nu au putut începe nici luna aceasta. Iată, însă, că sunt șanse ca semnarea contractului să aibă loc mai devreme,d eoarece Eldiclau și-a retras contestația depusă la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

”După ce instanța a respins contestația la prima decizie de descalificare, Eldiclau și-a reras cea de-a doua contestație, nu mai are pe ce să se pronunțe Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, practic, dacă e adevărat, asta înseamnă că sunt întrunite toate elementele pentru semnarea contractului cu consorțiul câștigător și sper că anul viitor să avem, în sfârșit, un contract semnat și schelele pe Cazino”, a declarat Decebal Făgădău.

Reamintim că, în luna iulie, Compania Naţională de Investiţii a dechis ofertele depuse pentru consolidarea şi restaurarea acestui obiectiv important pentru constănţeni şi pentru litoralul românesc. La licitaţie au depus oferte următoarele asocieri de firme: 1. Asociere SC Eldiclau SRL (lider de asociere) & Telekom România Mobile Communications SA& Research Consorzio Stabile Societa Consortile A SRL & Implex Romcatel Cercetare Proiectare SA şi subcontractanţii Hoiura Electro Construct SRL, Facility Instal SRL şi Helinick SRL; 2. Asociere Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL& SC Tehnoinstal SRL şi subcontractantul - Schindler România SRL; 3. Asociere SC Construcţii Erbaşu SA (lider de asociere) & SC Concas SA & SC Euras SRL & SC Polarh Design SRL. Contractul a fost adjudecat de Asociere Aedificia Carpaţi SA, însă vineri, 13 septembrie, rezultatul a fost contestat de SC Eldiclau SRL.

Pentru reabilitarea Cazinoului, suma pusă la bătaie este de circa 60 de milioane de lei fără TVA. Pentru a rămâne tot în zona cifrelor, precizăm şi următoarele: pentru anul 2018, Eldiclau SRL a raportat o cifră de afaceri de 19.325.304 lei; în 2017: 10.636.022; în 2016: 36.291.307. Aedificia Carpaţi SA a raportat în 2018 o cifră de afaceri de 24.357.662 lei, în 2017: 53.253.779; în 2016: 65.387.243; în 2015: 203.553.764 lei.

”Cel mai frumos cadou de Crăciun!

După ani de zile plini de lupte, dezbateri, contestații, termene de judecată, licitații anulate, licitații reluate, proceduri inteminabile, speranță, disperare... s-a terminat!

Cazinoul va fi reabilitat si restaurat!

Firma contestatoare și-a retras contestația (a doua) și se poate semna (în sfârșit!) contractul!

Știu, este greu de crezut, dar chiar s-a terminat cea de-a patra licitație!

Cazinoul nostru va fi reabilitat și restaurat!

Sper să ne ierte pentru cât a suferit!

Și mai sper ca cei ce îi vor trece pragul după restaurare să simtă măcar o fărâmă din bucuria pe care o simt acum!”, a scris primarul Decebal Făgădău în mediul online.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine stie cate firme care au cotizat gras la PSD asteapta acum la muls banii cetatenilor si ai tarii?
0
0
Nu putea sa o faca mai repede ? Astepta sa cada Cazinoul ? Rusine !
1
0
Nu inteleg ce treaba are primarul? Am citit ca reabilitarea cazinoului e facuta de CNI
3
0
S-au retras si nu mai gasesc cai de atac pentru ca s-a schimbat guvernarea. Deja se impopotioneaza cu rezultatul un ministru din noul guvern. Ideea, nereusita insa, era sa le puna frane la pesedei de aia tot contesta.
5
1
Vreau sa il ard un cur pe primar
1
0
Dom' Primar , firma mea are sediul ..o masa in bucatarie. Iau eu lucrarea asta pentru ca fac "treaba mare".
4
0
imediat tineretul pesedist aimpinzit facebook cu lauda beidaudeanului.. spera ca pupa inca un mandat.. la poarta alba
6
3
Gigi Chiru primar al orasului constanta
1
10
Bravo Fagadau cel mai mare primar din istoria orasului
3
12
Las-o draq, Faga. Mai ai cinci luni si-ti cauti altceva de munca. Te bucuri ca au facut securistii un pas in lateral. Tu il vei face in spate. Epoca voastra a apus. Trebuie schimbat tot, incepand cu tine. CHITAC PRIMAR !
9
4
Minciuni domnule primar. Ai vrajeala multa, asa cum ai avut si in 2016 si te-am votat. De data asta nu ma mai pacalesti, nu iti mai acord votul. Sper si constantenii sa-si dea seama cat de incompetent esti si fugi de proiectele mari. Pariu ca la anul, ai sa vorbesti zi-noapte numai de cazino, de parca orasul Cta inseamna doar cazinoul.
10
2
In sfarsit! Bv Fagadau! Primar inca un mandat, asta ca sa-l vedem si reabilitat.
7
16
se apropie alegerile locale si Fagadau vrea sa arate ca porcul chiar se ingrasa in ajun
13
5
lasa cioclule pentru alt alt primar lucrarea asta !
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272