REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Vicepreședinte PNL: 'Linia roșie în coaliție este impozitul progresiv'

Vicepreședinte PNL: 'Linia roșie în coaliție este impozitul progresiv'

A.F. 7 martie 2023 | 00:00 478

Europarlamentarul Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, a declarat duminică, la Antena 3, că în coaliție nu sunt conflicte, ci „discuții în contradictorii” și că pentru liberali „linia roșie” este schimbarea sistemului de impozitare.

Vicepresedinte PNL: 'Linia rosie in coalitie este impozitul progresiv'Cristian Bușoi

„Nu sunt conflicte, sunt discuții în contradictoriu dar nu pun în pericol stabilitatea coaliției de guvernare. Avem fiecare partid, înainte de calculele electorale, o responsabilitate față de țară mai ales într-un context dificil. Înainte de orice dezbatere (din coaliție) se aduce în dezbatere contextul geopolitic. Cred ambele partide înțeleg trebuie ducă la bun sfârșit acest acord de guvernare.

Evident în 2024 va fi o competiție, va începe la europarlamentare, va continuă la locale, parlamentare, iar funcția de președinte e extrem de importanța și fiecare partid, orice ar declara public, își dorește dea președintele.

Pentru noi linia roșie e impozitul progresiv. Am mai avut în România, aveam foarte mare evaziune fiscală. Cota unică și-a dovedit utilitatea și bugetul României a fost într-un bun echilibru și o dezvoltare constanța”, a declarat Cristian Bușoi, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand il vad pe asta,deschid geamul. Am senzatia da simt unsoarea de pe el. Cred ca nici moleculele care-l compun nu au incredere in el,stau legate doar ca asa le pedepseste Dumnezeu.
2
0
Mare otz. Alunecos, merge pe burta. Minte si fura cum respira. Vizita cu beneficii din Qatar a declarat-o dupa un an jumate.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468