REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Victor Ciutacu: Profesorii sunt greviști și la meditații sau doar la locurile de muncă?

Victor Ciutacu: Profesorii sunt greviști și la meditații sau doar la locurile de muncă?

A.F. 30 mai 2023 | 21:40 1086

Victor Ciutacu nu ratează nici o ocazie să comenteze greva din educație. Miercuri, după ce cadrele didactice au mers la Palatul Cotroceni, acolo unde reprezentanții lor au vorbit mai bine de o oră cu Klaus Iohannis, realizatorul TV a venit cu o nouă postare pe rețeaua de socializare, în care îi pune, cumva, la punct pe profesorii greviști.

Victor Ciutacu: Profesorii sunt grevisti si la meditatii sau doar la locurile de munca? Victor Ciutacu

"1. Profesorii revoltați sunt greviști și la meditații sau doar la locurile de muncă?

2. Nu sunt bani la bugetul de stat? Fiscalizați (și) meditațiile!

3. Nu Dana Budeanu nu vă dă lefuri mărite, ci ăia care v-au scos în stradă și al căror joc politic îl faceți.

4. După ce ieșiți din grevă, să nu cumva să ratați cele trei luni consecutive de concediu platit. Meritați să vă odihniți.

5. Încercați să faceți pe deștepții înainte și când votați, nu după", a scris Victor Ciutacu pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine e nemernicul acesta de Ciutacu? Dar el mai ia șpagă la comanda? Mai ia bani să înjure la comanda? Daca profesorii sunt așa p****i și el e așa deștept, propun că părinții sa mediteze copii la el..Sa vedem cine se duce..poate varanul.
0
0
Astia care comenteaza de impozitarea meditatiilor: zugravul iti da chitanta? Instalatorul? Electricianul? Constructorul? Frizerul? Unghiutele? Reparatii de orice fel? Nu, sau foarte rar.Vreti chitanta pe meditatii? Mergeti la centre de meditatii. 4-8 copii in grupa, preturi putin mai mari. Exista centre si sunt f bune. Vreti sa platiti la n***u pt ca e mai ieftin si sunt grupe mai mici? Platiti! Nu mai comentati. Cum nu comentati nici la meseriasi! Spagi la coafor, cosmetica, restaurant, curier etc, vi se par normale. Acolo nu cereti chitante. Alea sunt pt mandria dvs, nu e evaziune, nu?
3
1
am auzit ca meditatiile nu sint afectate de greva si nici de neplata impozitelor catre stat. dar nici cu sumele afectate la aparare inutil. educatia este baza globalizarii in aceasta lume care se misca repede. numai noi nu reusim sa intelegem asta, aruncam petarde ptr p****i, romania educata. daca iohanis este profesor, acum cu greva din invatamint, nu a dovedit-o. am piedut 10 ani cu basescu plus alti 10 cu iohanis. ce am vrut, am avut.
0
1
am auzit ca meditatiile nu sint afectate de greva si nici de neplata impozitelor catre stat. dar nici cu sumele afectate la aparare inutil.
0
1
Clarificari: 1. Nu toti profesorii dau meditatie. 2. Pe langa ce 20 - 30 de ore predate saptamanal la clasa, profesorii muncesc alte 20-30 de ore pentru pregatire lectii, birocratie imensa, evaluari teste, etc. 3. Nu mai sunt profesorii de odinioara, dar societatea romaneasca asta a vrut. Iar trambitele, gen ciutakovsky sapa tare la fundatia educatiei romanesti. 4. Exemplele multe din societatea noastra unde non-valori si trogloditi conduc totul submineaza chiar existenta si viabilitatea Romaniei.
4
1
Esti tampita rau. Adica toti trebuie sa fie profesori materiile la care se dau meditatii? Dar cu pasiunile cum ramane, proasto? Bine, dar la ce debitezi, tu ai ca pasiune prostia!
6
1
@pt Grevistul. Cine se face profesor de Geografie? Iti dai seama ca se intra la fac fără a sta nimic, se freacă motanul 3 ani, apoi master 2 ani și la sfârșit greva ca sunt salarii mici. Este idea de a face o facultate ca la Lidl e munca grea. Cam așa e cu materiile pt meditatie. Dacă vrei sa te faci pictor sau profesor de geografie, suporta consecintele.
3
9
Si tragi apa
3
8
Ciutacu,ei au și n au dreptate,în același timp.Paradox s ar nu-mi.Leafa lor n ar fi chiar asa de mare,pentru a fi n stare sa trăiască decent.Leafa,n ar fi asa de mică, comparând cu orele muncite.Dar asta i munca lor,acceptată de către societate.Ce înțeleg eu,e ca ei n o duc și nu trăiesc bine.Ca de nu era asa,nu umblau cu fufuzelele n geantă.
2
9
Materiile la care se dau meditatii si profesorii lor sunt foarte putine / putini; majoritatea materiilor nu au cautare la meditatii, un fapt evident pe care magarul si escrocul de ciutacu il ignora exprimand ca o sluga furia si neputinta stapanilor din psdnl in fata grevei; pe de alta parte judecand dupa rezultatele slabe la bac de foarte multi ani si ca avem cei mai putini studenti din ue e clar ca nici nu se fac prea multe meditatii; intrebarea este de ce da atentie replica unei jigodii ca ciutacu si promoveaza teorii conspirationiste cu grevisti manevrati politic ca in anii de trista amintire din vremea lui iliescu; rusine
7
4
Doar cativa dintre profesori isi permit sa nu faca greva, de genul: carmen cap de cal iohannis sau cei care fac meditatii, restul ... e saracie.
9
3
Exista acest tip de limbric uman care fara sa fie parte a unui sistem le stie pe toate. De fapt nu le stie, este analfabet precum Dancila, cu ochii umezi cum zicea cel care a turnat, dar a si baut; Ciutacu este un subprodus al sistemului educational care de fapt isi arata discernamantul la un post tv care se adreseaza unui public de aceiasi calitate precum Ciutacu. Ce ar putea sa spuna Ciutacul despe profesori cand acestia deja au aratat ca nu au reusit cu subprodusul? Intelegem ca il deranjeaza ca familia nu a investit in meditatii, ca poate ajungea mai bine! Dar nu este sigur, meditatiile precis reusesc cu cei capabili de un pic de performanta. Nea' Ciutacu este vorbitor de bar comunal cu performanta intelectuala de sluga la unul care a furat banii partidului. Bani care ar fi putut sa fie folositi in educatie pentru a nu produce astfel de looseri
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614