REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Victor Ponta confirmă: Ar putea să îi ia locul lui Liviu Dragnea

Victor Ponta confirmă: Ar putea să îi ia locul lui Liviu Dragnea

Replica API 28 mai 2019 | 02:10 579

Victor Ponta și-a dorit, după ce a demisionat din funcția de premier al României să fie numit președinte al Camerei Deputaților, dar a fost refuzat de Liviu Dragnea. După ce fostul său subaltern din PSD și din Guvern a ajuns după gratii, Ponta a confirmat, luni seara, la România TV, că ar putea ajunge să dețină a treia funcție în stat.

Postul este vacant. Nimeni nu mai are majoritate, PSD nu mai are majoritate. Președinte poate fi de la orice partid. Noi avem 21 de deputați, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim (n.r. ca PRO România să dea președintele Camerei Deputaților). Am discutat cu toată lumea, conform stiripesurse.ro.

Eu sunt la al patrulea mandat de deputat și nu e cineva cu care să nu mă cunosc. Noul președinte trebuie să aducă o stare de normalitate. O să avem un candidat de la PRO România. Nu am discutat cu colegii mei dacă voi candida eu. O să discutăm miercuri. Dacă mi se va propune să candidez la șefia Camerei, o să mă gândesc, discut cu colegii mei și o să văd.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tara asta e a mea, si nimeni nu va scapa!
1
0
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
2
1
ma -ta sa aibe interdictie la sex , sa nu mai fete animale ca tine . Nevasta-ta sa se mai futa si cu tine , nu numai cu altii , chiar daca aveti nevoie de bani .De aceea o iei razna , faci sex doar cu ma-ta !
1
2
Am scapat de dracu si-am dat de ...tat-su
2
0
Mai Victore nu chiar presedintia Camerei Deputatilor zi si tu ca UDMReu :eu sunt pregatit sa va ajut si dupa ne intelegem noi.
3
0
Ponta si gasca lui abia asteapta sa vina in PSD dupa mazilirea lui Dragnea !
8
0
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
4
3
Ponta este mai bun politician ca Dragnea dar si mult mai HOT.In plus este telecomandat din afara tarii.
9
1
E cea mai buna solutie ptr ca tara sa mearga linistita pina la urmatoarele alegeri parlamentare
1
9
Mai nenorocit ca Ponta nu gasiti
14
3
A murit X. Pot sa-i iau eu locul ?
13
1
Da da la Rahova
18
1
alta jigodie
23
4
de cacat ai fost ,de cacat ai ramas,daca PSD face vreo intelegere cu tine nu va mai voteaza nimeni Nici macar muie nu meriti jigodie!
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212