REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Victor Ponta, fost premier:

Victor Ponta, fost premier:

A.F. 25 iulie 2023 | 00:00 576

Victor Ponta, fost premier:

„Situația economică e mai rea ca niciodată, e mai rea ca atunci când a tăiat Băsescu pensiile și salariile. Acum sincer, crede cineva că doamna Kovesi știe să rezolve problemele economice ale României? Domnul Iohannis s-a implicat într-un mod în care se va implica și doamna Kovesi și anume, a protejat multinaționalele și firmele străine împotriva firmelor românești. Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România, pentru că noi mai mișcăm un pic pe aici, nu știu cum. Problema României, așa cum o văd eu acum, mult mai detașat și inteligent, nefiind în bătălia de zi cu zi. Bine, puneți-o, voi, ăștia de afară, pe Kovesi, cum l-ați pus și pe Iohannis. Oricum nu mișcăm, nu vă faceți griji. Dar, totuși, viața noastră de zi cu zi, mai avem voie să mai trăim și noi sau trebuie să murim toți?“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VOI NU AVETI STROP DE BUN SIMT!!! Oricum nu sunteti jurnalisti... Pe pinochio mi-l dati exemplu??? SICTIR!!!
1
1
Bai Ponta mongolezu,voi toti politicieni de 34 de ani sunteti devastatori Romaniaei si a cetatenilor romani.Meritati sa mergeti la puscarie.Si cu tine in frunte la brutarie.
2
3
Da,Kovesi este un real pericol ca presedinta a Romaniei,dupa cei doi care au facut ce au putut mai rau pana acum. Daca si asa este rea,inseamna ca va avea sanse mari de castig,romanii fiind de regula masochisti. Dovada este ce au ales de la evenimentele din 1989 pana acum. Departe de a li se impune cu forta ce sa voteze,romanii au ales ce era pe taraba,nu au facut nimic sa schimbe candidatii,adica s-au conformat planurilor ticalosilor care au compus un nou regim ostil populatiei tarii si favorabil tradatorilor,impostorilor,mafiotilor interni si internationali. Da,Kovesi are sanse ca oricare alt candidat rau.
3
0
Fuck you - corrupt piece of shit
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272