REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO CUMPLIT CU IMPACTUL MORTAL DE PE STRADA MIRCEA CEL BĂTRÂN!

VIDEO CUMPLIT CU IMPACTUL MORTAL DE PE STRADA MIRCEA CEL BĂTRÂN!

Replica API 13 noiembrie 2017 | 00:08 1899

Imagini cumplite au fost făcute publice, care au surprins chiar impactului celor două autoturisme de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiu.

Totul s-a petrecut la data de 13 noiembrie a.c., ora 00.20, când Nicolae Rusu, în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism marca Ford pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea cel Bătrân nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Audi Q5, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, condus de către Mariam Sarah.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în imobilul ISU Dobrogea, iar al doilea autoturism într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.

A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și al unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, Ştefania Hurmuz, dar și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța (Mariam Sarah Şaban)

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citește și: Ei sunt tinerii decedaţi în accidentul rutier de pe Mircea

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i odihneasca D-zeu, dar daca soferul respecta Stop-ul, nu se intimpla asa ceva! Din filmare se observa ca nici macar nu a incetinit...
2
0
Gata?!s a musamalizat totul? Nu se mai face nimic la acest caz ? Nici o ancheta nimic ? Stiu ca marea parte a vina o are decedatul, dar domnisoara saban care circula cu viteza foarte mare "fata lui tasu" ea e libera ,mai are inca o seara "furtunoasa" iar circula cu viteza ...cine stie peste cine mai da...
1
2
dumnezeu sai ierte pacat erau tineri
2
0
Cine a provocat accidentu ?
1
0
Cei care tneti partea celui cu Audi e clar ca sunteti acei soferi care o calcati zilnic ca niste idioti, sunteti mai prosti decat prevede legea si nu va dati seama
2
3
Cum sa patrunzi in intersectie, in cazul cand pierzi prioritatea, fara sa te asiguri. Ori esti inconstient, ori crezi ca merge zicala: Lasa ca ma fereste cel atent. Uite ca este bine sa respectam regulile de circulatie, pentru care dupa noi sa planga cei din familie si prieteni.
4
0
ACCIDENTUL A FOST CAUZAT DE O NEACORDARE DE PRIORITATE DIN PARTEA FORDULUI , NU DE VITEZA AUDIULUI !!!!! DACA DACA DACA NU E NICI UN DACA !!!! SE DISCUTA FAPTELE NU SCENARII IPOTETICE !!! AI STOP OPRESTI !!! NU POTI SA INTRI INTR -O INTERSECTIE KAMKAZE SI SA DAI VINA PE RESTUL CA NU TE-AU EVITAT !!!!
12
7
Pacat si de unii si de altii mai multa atentie nu strica si era poate mai bine . Dumnezeu sa-i ierte.
7
0
In acea intersectie, pe Mircea cu directia dinspre UMC este un semafor, care functioneaza. Cel care vine dinspre Decebal are indicatorul STOP. Chiar daca conducatorul auto ar fi incalcat culoarea rosie a semaforului tot avea prioritate de trecere urmand ca in cazut unui accident rutier sa fie sanctionat pentru nerespectarea culorii semaforului. Ar mai fii varianta sa fii fost culoarea verde si sa se fii grabit pentru ca se schimba spre galben intermitent. Vad unele comentarii ca ar fii trebuit sa reduca viteza, daca o facea evita tragedia dar accidentul tot s-ar fii produs. R.I.P
1
6
Am trait experienta unui accident intr-o Dacia 1310: cu reducere de viteza de la 75km la 40-50km.Impactul a fost cu un nissan navara care a franat brusc pana la zero kmh.Rezultatul a fost o dacie botita in bot, fara faruri sparte ci doar cu capota ridicata pe parbriz si radiatiorul mulat pe motor.dacia a pornit si a fost parcata dupa incident. Deci ce se vede pe filmare, nu e vorba de neacordare de prioritate, deoarece viteza masinii ce avea prioritate era prea mare, astfel nu s-a incadrat in intervalul de timp si perimetrul vizual in care cel cu fordul s-a asigurat.Pagube prea mari!
5
7
De CACAT 10 caractere
3
0
Viteza ucide !! Zilnic evit accidente, dar ca sa pot face asta merg regulamenar, iar cei care gresesc nu trebuie pedepsiti cu moartea. Pacat , Dumnezeu sa-i odihneasca !!
4
2
Chiar daca nu a oprit la Stop Fordul faptul ca cea cu Audi avea cu mult peste 50 , eu zic ca este ok sa se duca ptr ucidere din culpa !
10
9
Daca daca daca.... neacordare de prioritate! Restul se va vedea la expertiza.
7
0
Si daca trecea un copil pe trecere fara fara sa se uite sau alergand?
11
3
oricum si daca nu era audi se vede pe filmare cum ar fi trecut la limita de o alta masina care venea pe Mircea. Iar faptul ca ala din Audi nu are mare lucru inseamna ca nici nu avea viteza...
1
6
Sa-mi bag pula-n voi ! Fordul nu a dat prioritate PUUUUUUUNCT in mortiiiiiiii vostriiiiii de psd isti prost. Nici un daca, daca ma ta trecea strada in patru labe o futeau cainii. FORD NU A STAT LA STOP.
11
14
Scuteste-ma cu amenintarile tale de 2 lei idiotule.Sincer da, da-te tu jos la mine in teafic din cauza ca respect conduita preventiva si reduc in intersectii desi am prioritate.Sa vezi ce indoi eu cheia de roti pe carca ta! Clar, soferul Fordului are vina lui deoarece n-a oprit la STOP, dar idioata aia a procedat corect ca a condus cu viteza peste limita legala ?
13
2
cel cu Fordul, da , nu a oprit la semn, Audi -Q5, Q7- nu a respectat viteza, cine-ti da dreptul sa circuli pe drumurile cu prioritate, cu exces de viteza? Daca ar fi sa ne luam dupa zicale: ''nimic nu e intamplator'', sau ''fiecare moare cand ii vine randul'', fiecare si-a implinit destinul...
7
6
Si daca totusi FORD-ul oprea la STOP si erau pietoni pe trecere ,atunci cine era vinovat ...tot conducatorul FORD-ului ?!!
9
4
Q5 sau 7 a confundat ulitele Constantei cu pista de avioane si dobitocul fordului de ce facand stanga a iesit in a treia banda?
5
3
Pt cei care se vede ca au luat permisul pe bani:ati auzit de conduita preventiva??!!daca nu eram atent si conduceam preventiv eram pilaf de multe ori,chiar daca eram pe drum cu prioritate sau pe linie continua,curba,etc.trebuie sa te protejezi de cei neatenti,de aia se numeste conducere preventiva.faceti cursurile de conducere defensiva de la Titi Aur sau altii si o sa va schimbati notiunea despre condus.la scolile de soferi te invata cum sa iei permisul nu cum sa conduci.asa e,fordul nu a oprit la stop dar ce viteza avea Q7?!pot sa pun pariu cu oricine pe orice ca avea lejer peste 100.
11
3
Toata lumea spune DACA audi nu avea viteza nu se intampla asa de grav. Dar nimeni nu spune DACA fordul oprea la indicatorul OPRIRE cu siguranta nu se intampla vreun accident. Eu doresc sa va spun ca cauza care a generatoare a accidentului este NEACORDAREA PRIORITATII DE TRECERE. VITEZA ar fi fost cauza a accidentului daca din cauza ei ar di pierdut controlul directiei, ar fi dreapta etc. In cazul de fata viteza a accentuat rezultatul neacordarii prioritatii de trecere. Parerea mea.
23
1
Constanta suge pula la circulatie din orice directie , plina de soferi idioti care nu au altceva de facut decat de stat pe telefon si Fakebook . Am calatorit mult in constanta dar prostie mai mare nu am vazut decat in bucuresti , Constanteni nu au rabdare si sunt extrem de recalcitranti in trafic de parca for sa se grabeasca la propria moarte . Intr-un final acolo vor ajunge.
15
5
inca un mort care a avut dreptate!
6
2
a ucis, a ucis, a ucis !
11
5
Ai dreptate trebuia sa opreasca la STOP cum si Audi trebuia sa reduca la 30 km,h in preajma trecerii de pietoni. concluzie: daca avea 30 reusea sa evite...daca se oprea la stop nu se intampla. culpa este comuna....
24
5
Sugi pula si tu si redusul tau. unde dumne zeii mortilor ma tii incetinesti tu baga-ti-as pula-n morti de idiot, cand vezi verde incetinesti? cand te intersectezi cu flegme de drumuri unde ai STOP tu incetinesti? ia incetinesti tu in fata mea pe sosea ca boul sa vezi ce ti fut muia aia proasta de volan pana iti iese borsu pe nas. Q5-Q7 avea viteza, foarte bine, o sa primeasca amenda pentru viteza si PUNCT. Daca muistu din ford intra in Q5 in lateral si o omora pe soferita ce cristosii de pizda proasta ce esti cacat mai mancai. Sugi pula tu si cu incetinitu la semafor
8
30
Avea nu avea viteza Q7 cel cu Fordul trebuia sa se asigure, nu sa treaca in halu ala pe langa stop. Treaba cu pietonii este alta discutie .
17
6
Daca ai permis, du-te dracu si preda-l la IPJ.Si daca de pe straduta aia iesea o ambulanta ? Intelege cretinule ca in apropierea unei intersectii, chiar daca te deplasezi pe drumurul prioritar, trebuie sa reduci.De conduita preventiva ai auzit ? Mintea in calcaie o ai tu si cu ma-ta care te-a cacat!
29
4
Nu mai fiti cocalari in trafic,respectati Codul Rutier si fiti atenti.Toti sunt grabiti....si din pacate multi sfarsesc morti sau prin spitale.
15
3
Pentru boul care spune ca daca avea soferita cu audi viteza normala ar fi fost un accident banal.. bai desteptule astea sunt situatii care se intampla numai in asemenea contexte adica cand unu vine cu 200 si unul se baga ca bou'...daca avea aia cu audi viteza normala nici macar nu ar mai fi avut loc accidentul doar pentru simplul fapt ca aia cu fordul ar fi trecut de mult pana sa ajunga audi in intersectie...dar tu ai creierul in calcaie...si ar mai fi multe de spus in incercarea de va face sa intelegeti ca in asemenea situatii cel care vine cu 5000 kmh nu are nicio vina dar nu am atatea cuvin
9
17
Cu toata scarba pentru Q7.. a procedat relativ bine. In imagine sunt 3 strazi cu SENS UNIC. Cand circuli cu viteza pe strada cu sens unic circuli cat mai departe de unde iti poate iesi cineva, in filmare se vede clar ca era la 3 benzi distanta. Catusi de putin daca se asigura Ford-ul nu se intampla tragedia..
15
9
Daca baba avea un coi..era ministru de razboi.....dpdv legal ...vinovat este cel ce nu a acordat prioritate...restul sunt...daca...
12
5
Multa ipocrizie .Nimeni nu e sfant ..dar am o intrebare pt tine daca pe trecerea din imagine. trecea un grup de persoane Regulamentar ,crezi ca soferita din Audi putea evita accidentul?
19
7
Bai oameni buni haideti sa nu ne mai dam asa sfinti , cred ca toti soferii au condus cu 70 80 prin oras cel putin o data ! Va iese unu in fata ca trece pe rosu sau nu opreste la stop ! Va dati jos din masina si va cereti scuze si spuneti ca e vina voastra ? Ca ati mers cu 100 ? Si ca n ati avut timp sa reactionati ?
9
11
Anonim are dreptate.Nu neg ca soferul FOrdului este nevinovat, dar si imbecila din Audi daca respecta prevederile legale si reducea viteza intrucat desi se deplasa pe u ndrum priorita,urma o trecere de pietoni, nu s-ar fi ajuns aici si exact cum spune si Anonim, ar fi fost un accident aproape banal.Dar din video reiese ca nu avea 50 Kmh, ci o viteza destul de mare! Asta e, daca au bani si masini puternice, se cred zmei !
24
5
Daca masina neagra avea pana in 80km eu sunt regina Elisabeta ..
15
3
Au terminat serviciul la Nikos, mergeau acasa. Viteza a fost intradevar mare. De morti numai de bine!
6
1
Q5-ul nu are nicio vina nu a avut timp de reactie nici franare. Cum puteti spune ca e de vina ca avea viteza. Avea pana in 80 de kmh . Dumnezeu sa ii ierte pe cei trecuti in nefiinta dar vina in totalitate o are soferul ford-ului
10
16
La ce cometuri sunt pe aici ...ma ia cu groaza de ce specimene se plimba e strazile din Constanta . La trecerea de pietoni se reduce viteza pana la 30km scrie clar in lege .Daca tactu e vre un mare smecher in Cta nu inseamna ca ti-a cumparat strada ... casca in plm ochii .Ma intreb unde se grabea Domnisoara cu Audi se racea shaorma
23
3
Bravo prietene esti sofer, probabil printre putinii din Constanta. Ideea era ca daca fatuca cu audi mergea legal , era un banal accident si tinerii traiau. Totusi fata din ford nu are nicio vina!
26
2
vina o poarta cel cu fordul dar si daca audiul avea viteza legala putea opri la timp si evita astfel tragedia mai mult se vede clar ca masina care mergea paralel cu ea a oprit in timp util in timp ce audiul nu schiteaza nici o tentativa de franare
21
2
Greu de tot de privit dar aici avem un dosar greu . Daca din expertiza se dovedeste ca a gresit grav q7 cred ca un pic de condamnare cu executare este cazul . 21 de ani viteza 0 conduita preventiva ...
12
0
Mai nea caisa stii care este viteza permisa in oras 50 ma tata 50, cunosti prevederile codului rutier? care sunt obligatiile tale ca sofer cand te apropii de o intersectie semaforizata si marcata corespunzator pietonal? ai idee? reducerea vitezei pana la bla bla citeste codul rutier, mai ales daca semaforul nu functiona sau functiona pe galben intermitent. Soferul audi va avea dosar penal din culpa, si ar trebui sa ai si tu pt nestiinta si prostie
25
1
categoric vina apartine masinii albe! dar cand ii vad pe soferii de duminica cum comenteaza ca daca am prioritate pot merge cu 200 innebunesc. pai mai domnilor daca era o persoana pe trecerea aia de pietoni , ce mai faceai tu la 150 ? astia care comentati ati dat de 5-10-50 de ori de carnet
32
0
Si ce trebuia sa faca Audi, chiar daca avea viteza peste limita legala: sa opreasca , sa se asigure si sa-i dea prioritate , cand pana si analfabetii stiu ce scrie si ce inseamna cuvantul "STOP" de pe tabla aia...?!?
18
12
Este groaznic, poate invatam ceva din acest film.
10
6
Pacat ! Ma intristeaza tare fiecare accident in care mor oameni ! Viata are prioritate spunea un indicator ! De ce nu invatam nimic din atatea tragedii ? Vinovati de ambele parti !
15
1
cred ca nu a vazut Q5-ul din cauza celui de pa banda a 2-a. din pacate Q5-ul zbura pe sosea. La masuratori se va vedea viteza, cred ca si domnisoara va avea minim dosar penal.
18
0
Fetisoara asta avea o viteza extraordinara..puscaria sa te manance!
22
6
putea sa aiba si 200 audi, era pe drum cu prioritate. comebtariile nu isi au rostul.
14
36
este Q7 nu Q5..
10
14
verdele, asta era ideea...
1
1
audi avea mult peste o suta , probabil nu a avut cand sa-l zareasca . Oare lumini avea ?
19
4
audi-ul avea minim 90 km h se vede clar
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218