REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VIDEO. Horia Constantinescu, denunţat la Parchet de un mare lanţ de supermarketuri!

VIDEO. Horia Constantinescu, denunţat la Parchet de un mare lanţ de supermarketuri!

Replica API 28 septembrie 2018 | 12:20 523

Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, se află, din nou, în conflict cu cei pe care îi controlează. "În urma unor acţiuni de control desfăşurate la un hyper...mega...terra...supermarket, bineînteles prins cu deficienţe majore la linia de gastro, am fost ‘denunţat’ la parchetul local (nu Constanţa), pentru că: ‘nu ştiu în ce mă bag!’”, a comentat Horia Conmstantinescu.

„Ce este interesant, este că ‘denunţătorul’ este - aparent - român, şef de sindicat răzvrătit în 2009, acum în slujba stăpânirii, care apară interesele angajatorului, chiar dacă acestea sunt în batjocura faţă de legislaţie şi consumatori!”, a mai explicat Constantinescu situaţia plângerii împotriva sa la Parchet.

Se pare că plângerea îl vizează nu doar pe Horia Constantinescu, ci şi pe Paul Anghel, directorul ANPC. Şeful CJPC Constanţa a anunţat că va furniza detalii în perioada imediat următoare. Pentru că denunţătorul este un mare retailer francez, există următoarele variante: Carrefour sau Auchan.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahahahaha
0
0
CE KKT AI FILMAT ACOLO MAI PULIKA
0
0
Marele razboinic al dreptatii Horia, flancat de cativa umflati, mai avea putin si batea o femeie care a avut tupeul sa-si puna cearceaful pe plaja lui de sezlonguri.
3
1
al draq..tu cand goneai tarani care statea pe plaja....acum faci kk pe tine...sa iti fie rusine..
2
0
OPC are atributii doar la produsele finite deci in fata raftului. Nu are ce sa caute in magazii bucatarii adica in spatele locului de vanzare. Materia prima o controleaza DSV ul. Nu OPC ul asa cum fac ei
11
6
Sa ne spuna acest constantinescu de ce a URLAT la acea doamna pe plaja si de ce era cat pe ce sa o calce in picioare . Acest interlop , acest LUP , a ajuns paznic la oi . Cum romanu isi doreste sa moara capra vecinului , prinde la prostime controalele acestui INTERLOP .
11
6
Salariile celor de la hipermarket sunt simbolice, conditiile de munca dupa cum se stie, cerintele maxime. Francezul a fost mereu emfatic , ironic si cu o atitudine superioara. Din tigani nu ne scot. La noi in tara cine ar trebui sa faca legea ?
12
0
Democratia raiul hotilor si analfabetilor ajunsi mari sefi de magazine, imbracati la 4 ace, tabularasa cu diplome ASE cumparate doar impresie, basini si amenintari cand se simt sifonati. Da, maimutele cimpanziste il ameninta pe Dl. Horia Constantimescu ca nu stie in ce se baga...
10
6
Sper ca aceasta odrasla de nomenclaturisti si-a gasit nasul.
12
5
H C procedeaza corect dar circotasii spun ce vor fara sa ofere dovezi ca a luat mita --nu e bine nici cind omul vrea sa faca ordine? P S ptr redactor --de ce nu spune numele pppsupermarketului ? Credca e bine
10
10
Noi injuram Romania si nu o respectam, dar vrem respect din partea francezilor, asta-i buna!
12
4
Mereu e infect acolo
14
1
Va e ciuda ca va da horica papara cu legea , sa stiti ca legile sunt de ani de zile..ele acum doar se aplica ..nu le inventeaza horica
13
12
Horia Constantinescu nasul fiului mafiotului PSD Adrian Nastase, dupa Costinesti vrea sa fie primar in Constanta si foloseste metodele lui Piedone mafiotul primar ect 4 Buc
19
3
Poate ajung la parchet si alte plangeri cu spagile luate de Horia pe litoral ! Numai vara asta un singur restaurant din vama a dat 50.000 lei spaga catre Horia pentru a inchide ochii pa marile deficiente gasite acolo ! La Canapele Vama..iar Paul Anghel seful lui e partas la toate aceste spagi , se acopera in presa unu pe altu ! Doi corupti !
19
6
In marle magazine daca nu esti atent la ce cumperi, risti sa ajungi de urgenta la spital !
15
4
Acest Robin Hood este de fapt o marioneta, o sageata. Cautati pe youtube filmuletul cand agreseaza o femeie in varsta pentru simplu fapt ca isi asezase cearceaful pe plaja amenajata de el. Acum pozeaza in justitiar? Fals. E un nimeni, pupila sinucigasului ratat nastase care prin copiii lui a pus mana pe toata plaja din Costinesti. La cat ii duce capul atat au putut face, comert pe plaja. Asa ca nu ne impresionezi mai horica putza mica!
29
6
Dle. Horia Constantinescu tot inainte peste hotii si nenorocotii care isi bat joc de sanatatea si viata noastra. Noi suntem alaturi de dvs. Doamne ajuta !
12
23
Dintre Carrefour si Auchan, e vorba de Cora
14
1
Horica ti se infunda de data asta ! Prea ti-ai batut joc de noi bietii comercianti care vrem sa facem un ban ca doar vara-i scurta si iarna-i lunga.Daca nu-ti dadeam cat vroiai ne atacai ca un sacal, doar cei vizati de tine personal.Am inteles vrei si tu sa-ti faci o vilisoara pe litoral !
19
13
Marile jigodii , multinationalele , sa respecte ROMANII ! Nu este posibil ca agentii economici mai mici sa respecte sau sa fie amendati iar .....figurantii sa-si bata joc de popor . Lupta Horia !
26
12
nu i-a mai mers cu cei mari, asa-i? pe micii comercianti ii inghesuiai cu amenzi daca nu-ti dadeau dijma dar cu astia mari na ca nu te pui, ti-au pus-o, sa te futa de sa-ti iasa pe nas.Acest ZORO al OPC-ului constantean este un proiect al PSD-ului, modelul Piedone, l-au bagat la OPC ca sa-l faca cunoscut si apoi hop ca candidat la primaria Constanta, eu nu te votez nene, nu esti bun nici de portar la primarie.
30
13
De daca institutia care-i baga in cusca cu lei nu se numeste protectia nationala a consumatorilor te papa lupu ca pe oaie.
18
1
Au fost deranjati si nu au mai putut sa vanda cateva zile expiratele sub forma de mancare gatita? Si consumatorii au dat in judecata acel hipermarket pt ca au ajuns la spital. E cel mai imputit hipermarket. Dar culmea, tampitii de oameni fac coada mereu acolo sa cumpere mancare gatita, caci femeile nu mai gatesc, sunt femei de afaceri toate, nu mai au timp.
28
5
Nu le place sa fie controlati, ca ei sunt mari..... sa plateasca nesimtitii ca profiturie duduie ....
27
4
Pariu ca e vorba de mizeria de la gastro Auchan ? E faimoasa treaba , cat sa ne prefacem ca nu stim...
29
3
Obiceiul de a veni dupa spaga este acceptat de romani inca de pe vremea imperiului roman. Francezii nu sunt obisnuiti sa fie santajati pentru spaga. Ei reactioneaza la coruptie diferit de romani. Este un exemplu pentru patronii care au fost calcati de hotii PSD.
16
22
Ba cred ca denuntatorul e frantuzoaica indragostita pLuLEA de horica.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272