REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

VIDEO! PROTESTE 'FĂRĂ BOTNIȚĂ' în MANGALIA. POLIȚIȘTII au folosit SPRAY LACRIMOGEN

VIDEO! PROTESTE 'FĂRĂ BOTNIȚĂ' în MANGALIA. POLIȚIȘTII au folosit SPRAY LACRIMOGEN

Replica API 20 septembrie 2020 | 23:57 5516

Un grup de protestatari a ieșit sâmbătă, 19 septembrie, pe străzile din Mangalia, susținând mișcarea „Fără botniță”.

Printre părinții nemulțumiți de regulile impuse de autorități și anume, purtarea obligatorie a măștilor de protecție în școli, se numără și elevi. Adunați în fața Primăriei din Mangalia, aceștia au strigat în nenumărate rânduri „Jos masca!”. Prezente au fost și forțele de ordine care au intervenit pentru a calma spiritele. A avut loc și o altercație între un polițist și un protestatar, soldată cu utilizarea de către polițist a spray-ului lacrimogen pe care acesta îl avea în dotare.

Mișcarea „Fără botniță” a pornit în mediul online și, în mai puțin de două zile, 37.000 de persoane s-au alăturat grupului.

VIDEO 1

VIDEO 2

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Creierul copilului este afactat,nu respiri bine cu masca.Ce dracu ne protestec idiotii? Pentru dobitoci.. ce expiri si ce inspiri purtand masca? De ce in alte state din Europa copiii nu poarta masca? Idiotilor. Astia o fac pentru bani si afacerile lor cu masti.Sunt studiii facute.De ce se actioneaza asa in Romania? De ce sunt mii de bolnavi declarati fas de covid in Romania? De ce numai la noi in Romania singura tara din UE copiii sunt obligati la purtarea mastilor in scoli? De ce numai in Romania se intampla atatea abuzuri asupra populatiei cu amenzi si dosare penale locul 1 in UE?
1
1
O adunatura de retardati ...ce poti sa le ceri ? Lipsa educatiei ne afecteaza pe toti ...un idiot ca asta poate sa bage in spital zeci de nevinovati. Prea multi prosti in tara asta ..
2
2
Tu ai facut copii sa primesti alocatie, bai? Adica eu daca n am sa ti dau tie bani sa ti cresti plozii? Daca n ai bani, tine ti bai spermatozoizii in scrot si da i la Mana. Auzi! Si de ce se imbolnavesc copii daca se spala pe maini, nu se maintavalesc prin praf si sunt putin mai disciplinati? Probabil ai tai se imbolnavesc ca nu s au marit alocatiile.
1
1
Oameni buni, nu mai fiti pasivi si opuneti va purtarii mastii, de catre copii ,la scoala , timp de 6-7 ore!! Se vor imbolnavi! Gasca de la palat, denumita guvern, face bani din vanzarea mastilor si nu conteaza sanatatea copiilor cum nu a contat nici marirea alocatiilor copiilor. Trebuie sa iesim toti in strada, sa nu mai fim pasivi, daca ne pasa de copii. Nu e posibil ca un copil cu temperatura sa stea acasa iar un votant poate sa aiba si covid dar este primit printre oameni! Sper ca la alegeri sa si ia un sut in fund si o flegma in bot aceste jeguri care ne conduc acum!
0
3
cine a avut creier a plecat din mangalistan. Acolo au ramas doar handicapatii ce traiesc din ajutoare sociale si aia asa de prosti ca nu sunt in stare sa plece nicaieri
1
1
handicapatii de rezistenti... unde sunt jandarmii sa i linisteasca un pic?..
2
2
la fel de duri ati fost si cu duduienii jegurilor...muie voua si celor ce va sustin prin mesaje mai jos
6
6
Pai prostani astia de politisti dau cu spray de frica...bulani de politai
10
4
Nu e un miting pentru libertatea, ci despre libertatea de a fi nesimtit!
8
5
S-au trezit prostii satului.
6
5
ii folosea masca cand a dat ala cu sprayu ahahaha gusterii
1
4
Sa strea naibii acasa daca nu le convine masca.CRETINI
13
8
Sigur ca astia sunt libanezi, nici nu au copii la scoala, pentru ca inca nu vorbesc limba romana!
6
8
In imagini se vad doar ciori borate astia au fost platiti se protesteze ,unde dracu a.ti vazut voi tigan la scoala ?
11
6
AM ANALIZAT CELE COMENTATE DE MULTI DAR SITUATIA STA ALTFEL NU NUMAI IN TARA NOASTRA SE AFLA ACEST VIRUS UCIGAS SI INCA PERSISTENT CI SI IN TOATE TARILE APRECIEZ MULT PE CEI CE TIN LA SANATATEA POPORULUI ROMANIA INCA ESTE SUB CONTROL FATA DE ALTE TARI UNDE NUMARUL DECESELOR DIN CAUZA LUI COVID 19 ESTE FOARTE MARE SI DE ACEIA TREBUIE SA RESPECTAM ACESTE MASURI DE PREVENIRE SA NE BUCURAM CU TOTII DUPA CE VA FI STINS ACEST VIRUS UCIGAS PURTATI MASCA IN ZONELE AGLOMERATE VA MULTUMIM PENTRU INTELEGEREA DE A RAMINE SANATOSI BAFTA.
11
3
Liceul calinescu-un caz confirmat, unul suspect. Scoala 12- un caz confirmat, copilul unei angajate dsp. Nu zice nimeni despre acest caz. Liceul ovidius-multe cadre didactice. Exemplele pot continua.Si astia vor fara masca la scoala...
15
3
Am citi comentariul de la 10:57 si m-am lamurit
6
2
Protestatarul poate era violent verbal, de ce s-a folosit spray-ul, era in pericol politistul? Pt agresiune verbala il legitimezi,il amendezi. ..Ma mira ca nu i-a pus si catusele.
7
7
Niste idioti POLITISTILOR voi nu aveti copii mai dezdruncinatilor, RUSINE PRIMARILUI PNL asa a facut acest partid in 1945, puneau masca la gura la cules de struguri, ca sa nu poata manca si muncitori care culegeau. PNL un partid fara suflet
13
23
niste venetici analfabeti carora li s-a promis vreun corn sau o sacosa cu faina... facem pariu ca daca dai un pui congelat celor din Henri Coanda vor iesi si ei sa protesteze...?!? bine , acum au primit facilitati la chirie si utilitati de la ginerele mort fatalau pentru a-l vota , dar ar iesi si impotriva purtarii mastii.
18
4
Handicapatilor astia care protesteaza le-as lua dreptul de vot. Astia nu au creier si orezinta un pericol pt cei din jur
21
4
ba bouarilor protestanti,mergeti voluntari in spitalele covid sa ajutati!deoarece virusul nu exista,nu aveti nevoie de masti. hai,mergeti daca tot protestati. rapanosii vostri de copii o sa infesteze toata clasa,apoi orasul,je.g.osilor!prostia voastea o platesc altii!
34
5
Daca ai avea un minim de inteligenta nu ai vedea niste oameni protestand impotriva purtarii unei masti, ai vedea nivelul de educatie si inteligenta a indivizilor respectivi, ai incepe sa realizezi cat de idioata e natia romana, ai incepe sa ti dai seama de incultura si cretinismul care te inconjoara n fiecare zi, si ca astia sunt mai multi decat iti poti imagina. Si tu esti nevoit in rahatul asta de tara sa convietuiesti cu ei, sa i vezi sa i asculti sau in speta sa respiri langa ei. Personal ii impuscam cu gloante de cauciuc si ii puneam sa le plateasca pt ca nu te joci cu viata altor oameni.
37
2
Bai fratilor, care o fi suma pentru care s-a retras iorgush? Vad ca acun murad e bun pentru primarie. Cand vroia sa candideze la Constanta din partea psd, era panarama. Acum e sfant! Blestemul asta in care ne vindem fratele pentru straini. Istoria se repeta.
24
1
Sa fie pusi sa plateasca spitalizarea in cazul in care infecteaza vreo persoana.sunt oameni fara pic de cultura.
30
9
ce treaba au boratii cu scoala?
28
4
Inconstienti, barbari, si-au batut joc de copiii aia.
20
7
Jignitor acest articol si mai ales Titlul ! Oamenii poarta masca ... cainii sau ma-ta poarta botnita stimata jurnalista D.M. !
21
18
Mi-e scarba de ei
33
9
expertii de la statistica,...aratati oamenilor cati romani mor pe zi,astfel putem demonstra ca covidul e o mare manipulare,...mama voastra de specialisti tacuti,..,unde sunt marii matematicieni ai Romaniei?..in Romania nr oamenilor decedati de batranete e in jur la 5-600 pe zi,daca cifra nu e depasita atunci minciuna iese la iveala,...specialistii pl
16
31
votati mohamed sa va puna si voalul pe ochi prostilor, nu numai botnita. Cati bani ati luat de la murad iorgus pentru marele protest ?
22
8
PNL gazeaza romanii?
9
25
badea mai bine bagai spreiul in cur lu nevastata aia cu fata de tarfa cai place la pecineaga rupea pula in ia stii de pe ce sait ai luato !!!!
5
17
O adunatura de rupti in cur.
31
10
Daca pleaca politicienii actuali se termina si cu virusul. Manipulare in scopuri pur electorale si economice!
12
31
POPOR ROMAN TREBUIE SA INTELEGEM CA ACEST VIRUS SARS COV 2 NUMIT SI COVID 19 NU LA-U CREAT EXPERTII NOSTRII LABORANTI ROMANI SPRE A UCIDE OAMENI NU NU ACEST VIRUS REPREZINTA UN RAZBOI MOERN INTERNATIONAL CREAT DE MINTI CRIMINALE CA SA DISTRUGA ALTE STATE DEZVOLTATE PUTERNIC ROMANII GONTI PRIN LIPSA DE MUNCA SI INFOMETARE DE CATRE PSD ...ETC IAR CIND A FOST IMPRASTIAT ACEST VIRUS CA DE LA OM LA OM A VENIT ACEST VIRUS FARA VINA PRIN POPORUL ROMAN ACEST COVID 19 SI IN TARA ROMANEASCA MAI DUREAZA PINA TRECE DE ACEIA DRAGI COPII AI TARII SI DRAGI PARINTI PENTRU BINELE TUTUROR SA IUBIM SANATATEA
16
23
prosti cu spume.daca toti am tine masca pe figura i 14 zile ramanem numai cu bolnavii din ATI,Dar poporul roman are doar o viata si o gaura in cur
38
12
Proteste anemice. Hi hi.
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407