REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO ȘOCANT: Un inspector de la Centrul Antidrog Constanța a FURAT un telefon și a FUGIT din Secția de Poliție!

VIDEO ȘOCANT: Un inspector de la Centrul Antidrog Constanța a FURAT un telefon și a FUGIT din Secția de Poliție!

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:00 1808

Șocant! Un inspector (nu polițist!) al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, care aparține de Agenția Națională Antidrog, este căutat de oamenii legii! Este vorba despre Cosmin G., care ar fi sustras un telefon din City Park Mall, de la Vodafone, în seara de miercuri, 14 noiembrie. Ulterior a decis să-l ducă înapoi, iar bărbatul a ajuns la Secția 1 Poliție pentru cercetări, de unde a fugit. Menționăm că încă se făceau cercetări în cazul său și nu fusese emis nici un mandat de reținere!

”La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, un bărbat, de 39 de ani, care se afla la sediul Secției 1 Poliție pentru cercetări, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la aceeași dată în incinta unui complex comercial, din municipiu, a părăsit sediul poliției într-un moment în care acesta purta o discuție confidențială cu avocatul său. Precizăm faptul că, persoana în cauză nu era reținută, iar la acest moment polițiștii continuă cercetările”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

”A fost lăsat într-un birou cu avocatul său și a sărit pe geam”, a declarat, pentru Replica, o persoană din anturajul inspectorului. Aceasta a adăugat că sunt și vecini, iar Cosmin ar avea mari probleme, în sensul că face scandaluri în fiecare noapte, ascultă muzică la maxim, este recalcitrant, a agresat și un medic și chiar a fost internat la Palazu.

”Sunt 11 apeluri la 112 pe numele său, în decurs de 2 săptămâni. Este cercetat în mai multe dosare, iar pe 3 noiembrie a fost dus de polițiști la Palazu, întrucât au fost chemați de 3 ori în acea noapte. A doua zi a revenit la domiciliu. A agresat și un medic de la Centrul Antidrog. Cred că se droghează, că altfel nu-mi explic acest comportament, scuipă polițiștii, le vorbește urât, este un pericol...”, ne-a mai declarat persoana respectivă.

Precizăm că inspectorul Cosmin G. este cunoscut la malul mării, el fiind inspector de specialitate în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa și a participat la nenumărate campanii de conștientizare, mai ales în rândul tinerilor, cu privire la consecințele consumului de droguri. Reprezentanții Centrului nu au dorit să ofere un punct de vedere, precizând că nu cunosc situația înregistrată și astfel nu se pot pronunța.

Vom reveni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu se precizeaza numele autorului acestui articol?
1
0
Mai grav e ca dupa ce lau prins nu s a luat nici o masura fata de acest nemernic Gurita Ioan Cosmin, un hot infractor care sta pe functie... ce masuri sau luat fata de el? A venit liber acasa! Vecinii sunt ingroziti. I a amenintat ca le va da foc!
1
2
Asa sunt majoritatea . Ti ai dreaq de hoti atarnatori si koorve
5
4
Asta de la antidrog se comporta ca drogatii.Cum mortii politistilor sa le fuga din sediu un infractor? Ce organizare e in sediul politiei?Desfiintati acel sediu de politie pt aceasta rusine,la fel si agentia antidrog pt ca se vede ce rapandule sunt angajate acolo fara niciun rezultat.Defileaza si politistii astia de 1 Decembrie,merita o parada a prostilor!
12
5
seful statului vinde copi, fura case si face pe alti penali.Basescu a vandut flota si acum....
4
11
Va dati seama ce consiliere oferea acest individ..
6
3
uitati-va si voi cine ne sunt stalpi ai societatii. In Romania normalitatea a luat o alta dimensiune, a fi cinstit si corect are sa fie nu doar o rusine ci are sa fie trecut in codul penal ca infractiune, si asta foarte curand, ca sa se poata face loc noii normalitati.
4
3
Pui lupul sa pazeasca oile...
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614