REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO. Starea victimelor rănite în accidentul de pe Bulevardul Lăpușneanu

VIDEO. Starea victimelor rănite în accidentul de pe Bulevardul Lăpușneanu

Replica API 12 noiembrie 2018 | 11:20 532

Cele trei victime rănite în accidentul petrecut duminică noaptea, pe B-dul Alexandru Lăpușneanu, sunt internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Starea uneia dintre victime, o femeie, este critică, a precizat dr. Bogdan Obadă, directorul medical al unității spitalicești.

„Prima victimă a decedat în camera de resuscitare, în ciuda manevrelor care s-au făcut. Ceilalți trei pacienți sunt internați în spital. O pacientă este în stare gravă, în Secția de Terapie Intensivă. Este intubală, ventilată mecanic, are multiple fracturi, are traumatisme craniene, este în stare critică. Mai sunt doi pacienți, ambii internați în Secția de Ortopedie, cu fracturi de gambe. Au fost operați în timpul nopții, sunt stabili, conștienți și cooperanți”, a afirmat dr. Bogdan Obadă.

Reamintim că un tânăr de 20 de ani a condus autoturismul pe banda a treia a Bulevardului Alexandru Lăpușneanu, dinspre Soveja spre stațiunea Mamaia, iar la marcajul pietonal din apropierea intersecției cu strada Dispensarului, a surprins și accidentat un grup de patru persoane. Accidentul s-a propus pe fondul neacordării de prioritate, spun oamenii legii. În urma accidentului, una dintre victime, un bărbat de 28 de ani, a intrat în stop cardiorespirator și a murit la spital. Șoferul avea permisul de mai puțin de un an.

F.B.

Citește și: ACCIDENT MORTAL pe Bulevardul Lăpușneanu. „Sunt TRECERI DE PIETONI PROST SEMNALIZATE, NEILUMINATE!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu exista zi fara un accident rutier sau saptamana fara pietoni loviti pe trecere. De cate victime mai este nevoie ca politia rutiera si primaria sa ia masuri dure pentru prevenirea pierderii de vieti omenesti?
2
0
Handicapatilooor, unde va grabiti? Omorati lumea, curvelor
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108