REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Trecerea la nivel cu calea ferată de pe Aurel Vlaicu, PERICOL PUBLIC!

VIDEO! Trecerea la nivel cu calea ferată de pe Aurel Vlaicu, PERICOL PUBLIC!

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 709

Situație bizară la trecerea de cale ferate de pe Aurel Vlaicu! Semnalul acustic și culoarea roșie au funcționat zeci de minute marți,12 noiembrie, însă în acest timp nu a trecut niciun tren, iar participanții la trafic și-au pus viața în pericol trecând calea ferată în acest circumstanțe, făcându-și loc pe lângă barieră.

Trecerea la nivel cu calea ferată, de pe Aurel Vlaicu, un real pericol pentru participanţii la trafic. Constănțenii care au ajuns în această zonă marți, 12 noiembrie, ora prânzului, s-au plâns de faptul că semnalul acustic și culoarea roșie care semnalează trecerea trenului le-a jucat feste. Jumătate de oră a fost activă culoarea roție, însă în acest timp nu a trecut niciun tren. De altfel, șoferii și-au pus viața în pericol, întrucât, la un moment dat, nu au mai ținut cont de semnalul acustic și au trecut calea ferată. De precizat faptul că nu este prima oară când culoarea care semnalează trecerea trenului a a jucat feste celor aflaţi la barieră. Trecerea la nivel cu calea ferată din zona respectivă aparţine de Grupul Feroviar Român, așa că am încercat să aflăm un punct de vedere de la reprezentanții companiei private de transport feroviar. Conducerea GFR a transmis, pentru Replica, că a luat imediat la cunoștință despre problema de la Constanța și că, la fața locului, a fost trimisă imediat o echipă pentru a remedia problema.

”În cursul zilei de astăzi, 12 noiembrie, la trecerea de nivel cu calea ferată de pe bulevardul Aurel Vlaicu Constanța a apărut o defecțiune tehnică și, din această cauză, a coborât bariera și s-a activat culoarea roșie a semnalului. Personalul nostru specializat din teritoriu a fost informat despre această situație a barierei SAT-km 3+800 de pe secția neinteroperabilă Năvodari-Palas și a avizat imediat Regulatorul de circulație. La fața locului a fost trimis un electromecanic S.C.B. și un revizor pentru remedierea semnalizării. De asemenea, Poliția T.F. Palas și Poliția Circulație au fost anunțate prompt de către colegul nostru, șeful Punctului de Lucru Constanța. La ora 12.35, defecțiunea a fost remediată”, a transmis, pentru Replica, conducerea GFR.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa puna Fagaboul stalpii lui Babu in jurul caii ferate jegurile lacome ne fura banii pe stalpi si borduri in timp ce calea ferata e pericol public
1
0
E si mai misto cand semnalul e alb intermitent si dintr-o data trece trenul, iar culoarea rosie si alarma incep dupa ce a trecut trenul. Am patit de 2 ori acolo..
1
0
Spre deosebire de alti prosti ca tine eu sunt atent cand trec peste calea ferata!!! Du-te da lectii prostilor si lasa-ne pe noi in durerea noastra!
0
2
vad ca estinfoarte tare in gura dar sa te fereasca sfantul, tu care bubui de geniu ce esti, sa te doara in pooola de reguli si sa te loveasca trenul... musca-ti limba tartan idiot !!!
3
3
circula niste marfare obosite. Sa le scoata bariera si sa le inchida jucaria de-a caile ferate. Cine are in administrate acel tronson, daca vrea sa-l reseschida sa puna mana sa faca pasaj subteran de cale ferata, ca nu e vreo magistrala, e un jeg de linie care deserveste 2-3 agenti economici obositi.
7
2
cred ca becu rosu era aprins ptr ca erau oferte pe varianta
5
2
Stai si te uiti ca broasca la bariera.
2
1
Partea proasta este ca s-ntamplat sa treaca trenul pe culoarea alba...si pe A Vlaicu si-n Navodari.
7
2
Ma ce destept esti tu!!! Cand iti fata mintea aia obosita poate ne dai si noua niste pui!
8
12
care au trecut printre bariere ar fi trebuit sa sune la unu unu doi ! Au comis o ilegalitate, la lege spune sa nu traversezi calea ferata cu autoturismul daca sunt semnalele acustice si luminoase in functiune. NU spune si faptul ca un uituc sau o defectiune de sistem le-a lasat pornite si ca tu poti trece, ei nu trebuiau sa treaca deloc, poate nu era nimeni uituc sau sistemul defect, poate pur si simplu mergea incet molocotiva, am scris expre, iar dispecerul nu primise ordin ce sa faca in continuare. conducatorii pulii cu carnete luate pe spaga sau pe futai!
23
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367