REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

VIDEO. Trei minori, FILMAȚI în timp ce FURAU

VIDEO. Trei minori, FILMAȚI în timp ce FURAU

Replica API 29 decembrie 2020 | 16:45 3942

Furturile și tâlhăriile comise de minori au devenit un fenomen straniu în țara noastră, mai ales la Constanța. Acest fenomen a luat amploare, în mare parte, pentru că oamenii legii nu pot lua măsuri penale împotriva făptuitorilor, din cauza vârstei mult prea mici. Așa s-a întâmplat, de exemplu, și în cazul unei tentative de furt în Medgidia, ai cărei autori sunt trei puștani, de aproximativ 7 - 10 ani.

Hoții de biciclete nu au liber nici în această perioadă. Aceștia au dat lovitura în zona Poliției Locale din Medgidia, de unde au sustras o bicicletă și o trotinetă din scara unui bloc. Incidentul s-a petrecut duminică, 27 decembrie, la ora 14:10. Părintele copilului păgubit a făcut publice imaginile cu cei trei minori care fug de îndată ce au pus mâna pe pradă.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere putem observa cum protagoniștii minori o iau la goană fără a se mai uita în urmă. Totul ziua în amiaza mare. Cei care locuiesc la bloc ştiu cât de greu este să deţii o bicicletă dacă stai la apartament. Astfel, asemenea incidente sunt prezente din ce în ce mai des în tot orașul, locuitorii neștiind ce să mai facă pentru a evita astfel de incidente neplăcute.

,,Mulțumesc că îmi amintești ce ratez "de acasă". Mă mai apucă un dor câteodată, dar citind câte o postare de genul ăsta, îmi revin! Îmi pare rău pentru pagubă și pentru supărarea copilului păgubit!”, a afirmat cu tristeţe un cetăţean plecat peste graniţe.

Video:

(Sursă video: Adrian Năstase)

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
parintii sunt raspunzatori de faptele minorilor, deci aplicati legea , parintii sa plateasca paguba si amenda . Nu au bani ,bagati la racoare unde sa munceasca pina la acoperirea pagubei si a amenzii plus cazarea si masa . Asa se va face ordine.
3
0
Eu m as fi ocupat de ei .... dar ziceati ca sunt rau
2
0
Presupunem ca avem 2 parinti care aduc in casa vreo 2500 lei la vreo 3 copii..Statul a gasit de cuviinta sa aiba pe grila salarii de 1200 lei si 15000 E clar ca parintii cu 1200 nu vor avea babni de bicileta sau dulciuri pt cei mici .Daca statul ar mai da jos din vraful cu 15000 de lei ar mai creste si gramajoara de 1200.oricite legi si politisti am pune nu vom putea reduce furturile daca nu umblam la saracie..Pacat ca victime cad alti oameni aflati la limita saraciei.
2
1
adica poltistii nu au ce le face? Ce naiba, suntem in tara lui papura Voda? Dar de recuperarea bunului si inapoierea lui pagubitului nu s-a auzit? De amenzi la parinti si incarcerarea lor daca nu le platesc, nici de asta nu s-a auzit. Modificati legislatia frate, ca va pretindeti tare destepti. Mai si scrieti in ziar ca nu au ce sa le faca......Ce bine o fi sa iei banii degeaba.
18
0
Cica" fenomen straniu"! Ce dracu mai considerati straniu,cand e vorba despre furtisaguri,in Romania,ca asta e sport national?! Ciorile au furat de cand se stiu,ca asa au in ADN. Sunteti cretini,cu articolele voastre!
18
0
Si nu s doi trei , sunt milioane de ciori care zilnic fura cate ceva . Hraniti i cu socialul si in urmatorii ani va vor rupe curul ziua in amiaza mare .
24
0
Romi din Rominia vorbitori ai limbii Romani
23
1
cine puteau sa fie decat niste pui de cioara .daca i prinzi si le dai omor sar cei de la ONG urile pulii mele ...ca i rasism ,ca ai ceva cu ciorile .vezi cazul de la BV ,cand au prins o cioara furand din magazin si au luat o pe sus paznicii ..ONGurile,vai rasism,ce aveti cu bietii tigani...muie ba.
41
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407