REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Un BĂRBAT a fost BĂTUT de IUBITĂ, în fața clubului FRATELLI din MAMAIA

VIDEO! Un BĂRBAT a fost BĂTUT de IUBITĂ, în fața clubului FRATELLI din MAMAIA

Replica API 11 august 2021 | 23:43 55471

O tânără femeie și-a bătut consortul în fața club de fițe Fratelli din Mamaia, după o discuție aprinsă. Femeia a reușit să-i arunce câteva palme peste față bărbatului, asta după ce s-a închinat de câteva ori și s-a pregătit psihic și fizic. Cine știe de fapt ceea ce făcut bărbatul, ori s-a uitat după alte fete, ori a băut peste măsură, doar el știe cu adevărat. Cert este că și-a luat câteva palme sănătoase de la parteneră. Imaginile cu cei doi au fost postate devenind virale în mai puțin de câteva ore.

Dacă de obicei femeile erau cele care erau agresate fizic și verbal de către partenerii lor, ei bine, lucrurile s-au schimbat, femeile devenind călăii propriilor iubiți. O astfel de întâmplare s-a petrecut și în cursul serilor trecute, în parcarea din aproprierea unui club de fițe din Mamaia Nord.

Femeia s-a închinat înainte de a trece la acțiune

O întâmplare destul de ciudată, dar și amuzantă pentru cei care au privit de pe margine, a devenit virală pe rețelele de sociale. Anume, un bărbat și-a luat câteva palme zdravene de la partenera sa în fața unui club de fițe din Mamaia Nord. Evenimentul s-a petrecut în fața clubului Fratelli din Mamaia Nord, în cursul serilor trecute, iar internauții martori la scenă au filmat și postat de îndată, imaginile făcând deliciul publicului. Cine știe ce a făcut bărbatul, s-a uitat după alte fete, a băut prea mult, doar el știe adevărul. Cert este că și-a luat câteva palme sănătoase de la parteneră.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca o batea el pe ea ajungea pe la politie, dar asa ea are voie, a dreacu coarda penala
7
0
Este de apreciat gestul lui , a lasat maimutza sa se manifeste ,oricum , nu scapa ea asa usor ....intr-o luna o sa aiba buzele tocite !
20
0
Baiatu in cauza a salutato pe o domnisora care tranzita zona cu sintagma te pup jos fapt care contravine cerintele din caietul de sarcini al casatoriei
8
0
S-au palmuit, zgariat si tras de par!
11
3
Mwie pe plica. Chiar sunteti o replica.
24
4
orice nimic apare in ziare, si eu am tras mai devreme apa la wc, sa scrieti si despre asta
20
1
Cand o femee se inchina in fata unui barbat,inseamna ca vrea sa-l convinga ca nu a facut-o!
15
1
Eu cred ca si-a meritat-o,femeia nu sare la bataie degeaba.
5
28
Pai barbatul unde este ? Ca eu vad doua fetite in filmare...
21
4
e zburatacitoare din H.C.
27
2
Femei crizate, dar si articolul pe masura..cica poate s a uitat dupa altele; asta e motiv? In ce lume traim daca e de condamnat sa te uiti dupa alte femei? Asta e justificare pentru agresiune?..
43
2
Iubiti pe naiba. Asa ceva nu se intampla intre iubiti adevarati.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218