REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

VIEȚI PUSE ÎN PERICOL! Șoferi beți pe șoselele din Constanța!

VIEȚI PUSE ÎN PERICOL! Șoferi beți pe șoselele din Constanța!

Replica API 29 iulie 2019 | 03:33 242

Sfârșitul de săptămână a fost prilej de distracție pentru cei aflați pe litoralul românesc al Mării Negre. Este plin sezon estival, așa că sunt destui cei care aleg să se relaxeze la un pahar cu licoarea lui Bachus. Unii ignoră însă prevederile Codului Rutier și se urcă la volan, chiar și după ce au băut, neținând cont de faptul că pun în pericol viața tuturor participanților la trafic. Polițiștii au fost însă pe străzi, astfel că mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului.

Sâmbătă, 27 iulie a.c., în jurul orei 07.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 79, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sâmbătă, 27 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Mangalia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Corneliu Coposu din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Sâmbătă, 27 iulie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Recoltei din localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot sâmbătă, 27 iulie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 395, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui sa ii duca pe cei care incalca legile direct la arest si sa fie condamnati in regim de urgenta . Poate ca asa vor intelege ca nu au ce cauta la volan in stare de ebrietate sau drogati . LEGILE IN ROMANIA SUNT PREA BLANDE CU CEI CARE INCALCA LEGILE . Actuali guvernanti , la randul lor sunt niste infractori si nu intentioneaza inasprirea pedepselor pentru ca hot la hot nu-si scoate ochi .
10
1
Actiunile acestea anti-alcool cam contravin naravului noului ministru de interne, cunoscut ca un stalp de carciuma, atarnator si izvor nesecat de bancuri vulgare.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212