REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Viviana Sposub, în tandrețuri cu cel mai râvnit burlac din lume. Ce se întâmplă cu relația cu George Burcea

Viviana Sposub, în tandrețuri cu cel mai râvnit burlac din lume. Ce se întâmplă cu relația cu George Burcea

A.F. 10 aprilie 2024 | 00:00 415

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume s-a postat, pe pagina lui de TikTok, împreună cu Viviana Sposub. Cântărețul Faydee îi oferă un buchet de flori acesteia, însă ea îl refuză și pleacă. Fanii acestuia se întreabă care este legătura dintre cei doi și unde este iubitul Vivianei, George Burcea. 

Viviana Sposub, in tandreturi cu cel mai ravnit burlac din lume. Ce se intampla cu relatia cu George BurceaViviana Sposub, Faydee

Viviana Sposub: „Piesa asta are același farmec"

Viviana Sposub a apărut, într-un filmuleț pe TikTok, lângă un celebru artist, iar fanii au reacționat imediat! Este vorba de Faydee. Cei doi au dansat pe o renumită piesă de-a artistului, intitulată „Can't let go”. „11 ani mai târziu și piesa asta are același farmec!” a scris Viviana în descrierea filmulețului de pe TikTok. 

Fanii au reacționat imediat: „Viviana, ce surpriză, vă potriviți!", „Viitor cuplu!", „Doar eu știu cine este Viviana? Nuuu. Cu toții știm!", „De ce promovează non vedete Faydee"?, au fost unele dintre replicile internauților. 

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea 

În luna martie, Viviana Sposub anunța că s-a împăcat cu George Burcea, după câteva luni de despărțire. Fosta prezentatoare de la Kanal D se întorsese în România și spunea că își dorește o familie. A mărturisit că vrea foarte mult copii, este înnebunită după ei, însă știe că nu este acum momentul potrivit. „Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a declarat Viviana Sposub pentru viva.ro. 

Viviana Sposub, in tandreturi cu cel mai ravnit burlac din lume. Ce se intampla cu relatia cu George Burcea

Viviana Sposub a povestit cu mult entuziasm despre vacanța pe care a petrecut-o în Statele Unite ale Americii. Iubita lui George Burcea a precizat că, din păcate, nu poate munci acolo pentru că are nevoie de o viză specială. Cu toate acestea, ea s-a bucurat să petreacă mai mult timp în America, unde a văzut toate locurile pe care și le dorea.

Viviana Sposub e cu gândul la țara tuturor posibilităților și nu exclude o revenire pe pământ american în viitorul apropiat. „Îmi doresc să revin acolo cât de curând. Îmi place foarte mult”, adauga ea. 

Cu ce se ocupă George Burcea 

George Burcea a anunțat, recent, că nu va mai juca în serialul fenomen „Wednesday”, care va reveni în curând cu sezonul 2. Actorul a spus pe scurt și care sunt motivele pentru care nu va mai face parte din distribuția serialului regizat de Tim Burton. „Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a scris George Burcea, pe Instagram, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are tzitze creier ce ii mai trebuie . Vedeta de carton ondulat.
3
0
alta saracie facuta asa zisa vedeta de ziare si tv .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272