REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Vlad Pascu, cercetat penal pentru două noi infracţiuni după audierea de la DIICOT Bucureşti

Vlad Pascu, cercetat penal pentru două noi infracţiuni după audierea de la DIICOT Bucureşti

Andreea CONDURACHE 15 septembrie 2023 | 14:54 1100

Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri în cumplitul accident de la 2 Mai, va fi cercetat penal pentru două noi infracţiuni, după audierea de la DIICOT Bucureşti.

Vlad Pascu, cercetat penal pentru doua noi infractiuni dupa audierea de la DIICOT Bucuresti

Vlad Pascu va fi cercetat penal pentru trafic de droguri de mare risc, dar şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, după audierile ce au avut loc, ieri, la sediul DIICOT Bucureşti. În prezent, Vlad Pascu este arestat la Constanţa în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

El a fost adus, ieri, la DIICOT Bucureşti, acolo unde procurorii au demarat operaţiunea Hidra, o anchetă care vizează familia şi anturajul lui Vlad Pascu în legătură cu infracţiunile de trafic de droguri. Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost reţinută pentru 24 de ore, la finalul audierilor, la fel ca şi Tudor Duma, cunoscut drept "Maru", prieten şi principalul dealer de droguri al lui Pascu. Femeia a fost acuzată că i-ar fi procurat fiului său substanţe interzise, dar şi că a încercat să îi şantajeze pe martorii din dosarul, în unele cazuri folosind chiar ameninţări.

Vlad Pascu a fost arestat preventiv la Constanţa, după ce, în dimineaţa zilei de 19 august 2023, a lovit cu maşina un grup de tineri, pe drumul dintre Vama Veche şi 2 Mai. În urma accidentului, Roberta Dragomir, în vârstă de 20 de ani, şi Sebastian Olariu, în vârstă de 21 de ani, au murit pe loc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
De mulți ani nu a mai stat asta fara droguri in creier de cînd a comis-o cu accidentu GHINION A început sa vadă lumea reală alt fel de cum era obișnuit în vremurile lui de glorie spart în creier zi de zi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407