REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Vlad Pascu, primele declarații din spatele gratiilor: Îmi asum fapta şi încerc să merg mai departe. Video

Vlad Pascu, primele declarații din spatele gratiilor: Îmi asum fapta şi încerc să merg mai departe. Video

Andreea CONDURACHE 9 aprilie 2024 | 10:44 2157

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, a vorbit pentru prima oară despre ziua în care s-a urcat drogat la volan și a ucis 2 tineri. Acesta spune că îi pare rău, că ar vrea să dea timpul înapoi și că își asumă faptele. ,,Aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit”, a spus Pascu.

Vlad Pascu, primele declaratii din spatele gratiilor: imi asum fapta si incerc sa merg mai departe. VideoVlad Pascu

Vlad Pascu se află de mai bine de jumătate de an în spatele gratiilor și nu a părăsit închisoarea nici măcar pentru a se prezenta la termenele de judecată ale procesului său, la Mangalia. El a făcut primele declarații despre fapta pe care a comis-o la 2 Mai, din închisoare. Înregistrarea a fost realizată de Marian Ceaușescu, cunoscut drept „Justițiar al străzii” prin conflictele sale cu oamenii politici și nu numai.

În primele declarații de la producerea tragediei, Vlad Pascu spune că are remușcări, că ar vrea să dea timpul înapoi şi îi pare rău că a "pierdut niște timp".

,,Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit", spune Vlad Pascu.

Vlad Pascu spune acum televiziunile scot în față doar partea sa neagră și nu ,,lucrurile bune pe care le-am făcut": ,,Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta. Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat", a mai spus Pascu.

Vlad Pascu a vorbit, de asemenea, şi despre cei doi tineri morţi, dar şi despre tatăl unui dintre aceştia care a declarat că îşi va face dreptate singur dacă Vlad Pascu va primi pedeapsa minimă. ,,Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat. Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum". a conchis acesta Vlad Pascu.

Video:

.

De asemenea, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, a acordat un interviu controversat în care a vorbit despre fiul său. Printre declarațiile revoltătoare se numără și faptul că susține că fiul său nu s-a drogat în noaptea accidentului. În ciuda faptului că în mașină lui Vlad polițiștii au găsit droguri, tatăl tânărului susține că fiul său nu consumase deloc droguri în seară accidentului și că substanțele interzise care i-ar fi fost depistate în sânge ar fi provenit de la o escapadă din Olanda.

,,Vlad nu este atât de negru pe cât l-au făcut cei cu televiziunile. Eu consider că au fost alte lucruri la mijloc. Ce înseamnă droguri? Pentru că toată lumea vorbește că a fost drogat...iată valorile drogurilor în seara aceea, atenție cei care pleacă în străinătate, asta a făcut în Olanda, cocaină. Acest copil a fost ca un trofeu, este un trofeu", a spus tatăl lui Pascu, prezentând pe telefonul mobil datele cu analizele fiului.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tatal este marele vinovat.Daca stia ca fiul sau se drogheaza din copilarie, de ce i-a dat masina fara RCa, oare ITP avea? Nu stia ca s-a dus la vama,raiul drogurilor vara? Serios? Trofeu? Poarta Alba a castigat cupa cupelor la drogati...cine i-a dat voie sa dea interviu din penitenciar?
1
0
Ce figura are Mitroi alături de dna p****l! Provine de la sat. Vrea sa fie președinte! Are studii?
2
0
Si cei omoriti de tine au vrut sa merga mai departe numai ca teribilismul si jegul din viata ta i-au oprit .
8
1
Drogaților, speciali lor drogați, jeguri ordinare, vreau sa va vad după gratii pe toți magistrații, niște javre, c***e care va drogați cot la cot cu acest nenorociți. În pușcărie cu toții, c***a ordonata de judecătoare, închisoare pe viata nenorocito
13
0
Poate trofeu pe altarul inconstientei.Ca asa o lepra n-ai de ce s-o declari trofeu. Auzi si tac-so ce tezaur nedescoperit are.Lasati vrajelile astea cu pareri de rau.Daca tu,Vlad erai in locul lui Sebi,ce ar fi spus ma-ta si tac'to?Mergeau mai departe,nu?
14
0
Nu mergi nicaieri mai departe, jigodie! Doar fetitza puscariasilor de la Jilava vei fi...muulta vreme.
15
0
Vlade te-au invatzat p***t avocatzi tai,pentru ca regretele astea vin dupa ce le-au mancat viermi cadavrele tinerilor aia omoratzi de tine,regretai fapta cu adevarat daca imediat dupa accident coborai din mashina sa vezi ce ai facut sau daca itzi era frica de grupul ala de tineri ca te linsheaza macar anuntzai politzia si salvarea si ashteptai acolo asha cum nu este doar uman dar erai si obligat de lege"asta daca cunoshti legislatzia rutiera"pentru ca se poate sa fi si obtzinut mami sau tati permisul auto pentru micutzul lor pe bani sau pile,deci hai mai incet cu declaratziile astea lacrimogene mai criminalule,pentru ca tu ai fugit ca un lash si om de nimic ce eshti inloc sa itzi asumi responsabilitatea ca un barbat adevatat;hai la multzi ani la racoare pentru ca sa ti se mai aeriseasca mintea aia incinsa de la atatea droguri,minin 20 de ani de parnaie,cu toate ca nici dupa timpul asta parintzi aia nu ishi mai pot imbratzisha odata copiii ucishi de tine.
22
0
Incerci sa mergi mai departe? Lasa! Nu mai merge tu mai departe! Atat ti-a fost. Opreste-te.
22
0
Drogatul trebuie sa infunde puscaria, dar si caricaturile lui de parinti poarta o mare parte din vina si ar trebui pedepsiti exemplar. Pacat de copii aia nevinovati.
23
0
Asteptam cu nerabdare pedeapsa cu suspendare.Nu de alta dar fara consumator ca el piata scartaie.
9
5
Pana la urma cineva a reusit sa-i spele imaginea cu ajutorul presei. Apropo , sunt in Olanda de 10 zile si n-am fost curios sa incerc mizeriile lor , e vrajeala ce insinueaza tac-su
21
1
Sigur ca in realitate regreta ,insa nu e vorba de acel regret pentru victime si apartinatorii lor,ci pentru propria persoana. Toti,dar absolut toti infractorii,mari sau mici,regreta ca au fost prinsi. Prea putini au constiinta si empatizeaza cu victimele lor ,iar dupa iesirea din parnaie traiesc in continuare cu sentimetul ca lor li s-a facut o nedreptate. Unii chiar recidiveaza.
26
0
L-au invatat avocatii cr sa faca ca sa scape cu pedeapsa modica. Dupa ce iese o sa se drigheze din nou si o sa-si bata joc de victime…
25
0
Aiureli! Nu-ti pasa,a fost invatat sa adopte atitudinea asta si ce sa declare! Santaj emotional.
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272