REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vrabie şi-a dat DEMISIA din ALDE!

Vrabie şi-a dat DEMISIA din ALDE!

Replica API 3 februarie 2018 | 23:21 676

Valentin Vrabie

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, şi-a dat demisia din ALDE. "Nu e ceea ce mi-am imaginat că va fi. Era timp pierdut, fără avantaje. Nu obţineam nici un avantaj pentru comunitate", a spus Vrabie. "Am intrat la un partid mic, cu oameni foarte mici, care nu au dorit să crească. M-am săturat să fiu într-un partid care e sluga PSD-ului. Nu e ceea ce vor oamenii", a mai comentat edilul. Conform acestuia, el nu îşi va pierde mandatul, pentru că a candidat independent, iar ulterior s-a înscris în ALDE: "Rămân independent acum, dar pot să mă înscriu când vreau, în fiecare zi, în alt partid, fără să îmi pierd mandatul".

De precizat că demisia acestuia a fost înregistrată în data de 2 februarie, după ce, pe data de 31 ianuarie, la centru s-a decis ca primarul Medgidiei să fie înlocuit din funcţia de vicepreşedinte în cadrul Biroului Teritorial al ALDE Constanţa. O decizie care, după cum se poate observa, nu a convenit edilului.

Reprezentanţii ALDE Constanţa au precizat că vor lua act de demisia lui Vrabie în prima şedinţă a Biroului Politic Teritorial, convocată statutar.

În Biroul Politic Central s-a decis înlocuirea lui Vrabie din funcţia de vicepreşedinte la nivel de judeţ Constanţa ca urmare a înregistrărilor apărute în spaţiul public cu edilul (detalii AICI), dar nu numai.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am intrat la un partid mic cu oameni mici,am citat din Vrabie!Pai raspunsul este unul singur : dupa sac si petec! ORICUM ,mai rau ca la alianta toxica nu se poate,asa ca ,urmatorul pas este sa-ti dai si demisia.Nu-i o rusine sa-ti recunosti limitele!
5
0
Bine a facut ca a plecat din cocina aia! nu avea ce sa caute acolo un primar al omului de rand. Cu specimene ca banias, pelcinschi si tucan nu ai unde sa ajungi decat la puscarie!
5
4
Zboara puiule, zboara!
7
0
Mergi la Basescu sa-i pupi picioarele ca poate ne mai taie salariile si pensiile si itit faci si tu parte,macar asa ai ceva de facut. Rusineeeeeeeeeeeeeeee!!!!
3
6
Vrabie o sa-i dea la pasarica mai tare vicei
5
0
Dobitocul asta de primar i-a lasat pe cei de la punctul de lucru AJOFM fara caldura. E un cretin irecuperabil, un idiot.
14
8
Nici la pestera n-a facut curatenie de pe strada...in rest nu stie !!! Si de unde nu e nici Dumnezeu nu cere !
17
1
sparrow paraseste corabia piratilor
15
2
Cand s-a inscris in ALDE , mi-am zis ca omul s-a prostit . Precum vad , s-a corectat , deci merita iertat ! Daca sta mai bine si gandeste cu mintea sa , isi va da seama ca locul sau nu este intre sacalii si hienele PSD-ALDE-PNL-PMP !
13
8
Un mascarici de doi bani!
20
10
Barbat adevarat! Mult succes de acum inainte! Il asteptam la Constanta sa facem curatenie si aici !
16
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218