REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Vulpița a început pregătirile pentru botez!

Vulpița a început pregătirile pentru botez!

Replica API 21 iunie 2021 | 18:00 1134

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni Vulpița de la Acces Direct a născut, acum tânăra și soțul ei, Viorel, se pregătesc pentru botez. Ce imagini noi a postat Veronica Stegaru chiar din satul natal, Blăgești, scrie spynews.ro

Veronica Stegaru a născut în urmă cu doar câteva săptămâni, iar acum Vulpița de la Acces Direct trebuie să se pregătească pentru botezul micuțului său, Daniel. Ea și Viorel, soțul ei, pun la punct tot ceea ce trebui și ce e necesar pentru primul eveniment important din viața fiului lor, astfel că Veronica a ținut să le spună fanilor de Facebook că au început pregătirile din timp pentru a această zi.

Tânăra a publicat recent o imagine cu ea chiar din casa din Blăgești, acolo unde a revenit după o lungă perioadă petrecută la București.

Ea a ținut să le spună fanilor că atât ea, dar și fiul ei sunt bine, doar că vremea le cam strică planurile deoarece plouă și în Vasului de mai multe zile fără oprire. ”Ce faceți? Eu sunt bine și micuțul Daniel. Ne pregătim de botez. La noi plouă tare. Vă pupiii”, a scris Veronica Stegaru pe Facebook.

Înainte cu doar câteva săptămâni de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Vulpița de la Acces Direct a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, asta după ce a acuzat dureri abdominale și a fost nevoie de investigații.

Din fericire nu a fost nimic grav, iar la scurt timp după internarea în spital ea a fost externată, urmând ca peste mai multe zile să revină și să aducă pe lume băiețelul său și al lui Viorel Stegaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se vede inteligenta pe fatza ei .
0
0
Astia nu trebuiesc lasati sa se inmulteasca. Tot pe ajutor social si alocatiile copiilor vor traii!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272