REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Zelenski avertizează întreaga lume: rușii vor încerca să facă ceva extrem de crud de Ziua Independenței Ucrainei

Zelenski avertizează întreaga lume: rușii vor încerca să facă ceva extrem de crud de Ziua Independenței Ucrainei

Replica API 21 august 2022 | 12:43 1420

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat sâmbătă că, săptămâna viitoare, când ţara sa sărbătoreşte Ziua Independenţei, la 24 august, Rusia ar putea încerca să facă ceva "extrem de crud", transmite EFE.

Săptămâna viitoare "este foarte importantă pentru noi toţi, pentru ţara noastră. Ziua Drapelului nostru, Ziua Independenţei noastre urmează. Se apropie comemorarea veteranilor războiului pentru libertatea Ucrainei", a declarat Zelenski în obişnuitul său discurs nocturn difuzat de presa oficială, informează Agerpres.

Însă Zelenski a avertizat că "trebuie să fim conştienţi că în această săptămână Rusia poate încerca să facă ceva extrem de neplăcut, ceva extrem de crud". El a menţionat totodată că "va fi la fel ca în fiecare săptămână din ultimele şase luni, Rusia a făcut la fel tot timpul: (ceva) dezgustător şi crud".

Zelenski a apreciat că una dintre "sarcinile-cheie ale duşmanului este să ne umilească pe noi, ucrainenii, să ne descalifice capacităţile, eroii, să semene disperarea, frica, să provoace conflicte".

Preşedintele ucrainean a adăugat că acest an este "cu adevărat special", deoarece - a spus el - "pot simţi pur şi simplu în aerul Crimeii (peninsulă ucraineană anexată ilegal de Rusia în 2014 - n.r.) că ocupaţia de acolo este ceva temporar şi că Ucraina revine".

Zelenski le-a cerut totodată compatrioţilor săi să fie uniţi şi să continue să lupte, potrivit dpa.

"Pentru victoria Ucrainei trebuie să luptăm, mai sunt încă multe lucruri de făcut, trebuie să fim fermi şi să continuăm să îndurăm din nefericire multă, multă durere", a declarat el.

Ucraina sărbătoreşte la 24 august Ziua Independenţei, când se vor împlini totodată şase luni de când trupele preşedintelui rus Vladimir Putin au invadat această ţară, la 24 februarie, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fiecare data romanul stie cel mai bine ce se intampla. Intr o buna zi cu totii vom fi convinsi ca in fapt rusul nici macar nu a intrat in tara aluia, ci i-a pus zelensky sa se omoare ucrainean intre ucrainean ca sa dea vina pe rusi. fuck.
0
0
pt a mentine pacea. De a face pace. Ceea ce se intampla acolo ne dem. ca au ffff multe lucruri de ascuns, nu numai acele laboratoare biologice. Altfel ar fi ajuns la o intelegere. Dar cum adevarul ne e ascuns, nu putem decat sa privim, sa ne tinem la distanta, neutri si sub nici o forma sa nu intervenim. Oricum se va alege praful de econ. ro si de RO.
0
0
Din cauza lui Zdrelensky asta ,futw-l in bot ,toata Europa a saracit si mai ales romanii ! Noi nu avem bani cu ce sa ne platim facturile la curent si pe unii ii fute grija de milionarii de ucrainieni ! Sa ma kac in gura la astia cu : Slava Ucraina , pishatzilor !
0
0
Ziua si milogeala! Slugoiul asta cinic, ba se vaita ca n-are arme, ba se lauda ca-i distruge pe rusi, ba vrea sa atraga toata Europa in razboi. Si pana acum, cu complicitatea anglo-saxonilor a cam reusit. Urmatoarea etapa va fi bombardarea centralei nucleare! Criminalul asta face orice pentru ca NATO sa intre direct in razboi.
0
0
Ca sa vezi Romanie ce te asteapta, rusofonii sunt peste tot si se stiu si care sunt partidele putiniste, primul si cel mai mare e PSD cu tata criminalul Iliescu in frunte
1
0
Ti-ai bagat tara intr-un razboi inutil fara sorti de izbanda! Te-ai inchinat americanilor, futu-te in gura de jeg si acum plateste tot poporul !
0
1
oameni v-ati facut cu 50 de bani postarea ! De la mine si de la vitejii de ucrainieni multa mwie. Mai ales de la ucrainienii care il foot in gura pe asasinul putin. Slava ucraina !!!
1
0
au ramas in tara aia cere culeg recoltele uriase care alimenteaza europa asa cum zic unii!!!
0
0
Actorasul asta planuieste ceva , v-a masacra populatia doar pentru a se victimiza, sa arate cu degetul spre rusi ! Si are un profesor foarte bun , cel mai bun diversionist de pe planeta , stim noi cine...
1
1
actoras de mana a 14a, pispidic pe tocuri, du-te dracu cu circul asta si da-ti demisia criminalule
1
0
vrajeala plmele!toti ucrainenii sint in voiaje....sau cind se intorc stau in romania cu familiile ....fac plaja si ii doare'n cur de razboi!ma intreb cine plm mai lupta p'acolo daca toti barbatij sint plecati care in voiaj,care in romania sau alte tari din ue ?!
1
0
eu nu mai inteleg nimic din scena asta de teatru!serviciile au zis ca rusia v-a invada peste tot dar in acelasi timp ei zic ca rusii nu mai au armament!daca vroiau sa cotropeasca nu era logic sa fie pregatiti?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272