REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Craiul de Dorobanți Andrei Ceaușescu n-are profit și e plin de datorii, dar trântește mastodont în buza mării, la Olimp

Craiul de Dorobanți Andrei Ceaușescu n-are profit și e plin de datorii, dar trântește mastodont în buza mării, la Olimp

Replica API 17 septembrie 2022 | 00:00 8998

Andrei Vasile Ceaușescu, cunoscut în lumea showbizului românesc ca și Hectar sau devorator de vedete, va băga, în viitorul foarte apropiat, utilajele pe terenul pe care-l deține în Olimp. Cu avizul arhitectului șef al Mangaliei, Ceaușescu a primit a probarea PUD-ului pe care l-a inițiat în vederea ridicării unui imobil cu 11 etaje. PUD-ul are nici mai mult nici mai puțin de 24 de pagini și a fost aprobat în ședința de Consiliu Local din 15 septembrie.

 

Andrei Ceaușescu, craiul de Dorobanți ajuns în atenția opiniei publice prin prisma relațiilor amoroase pe care le-a avut cu unele vedete, va contribui, alături de alți investitori, la ”defrișarea” stațiunilor din sudul litoralului. Acesta va trânti un mastodont cu 11 etaje în mijlocul stațiunii Olimp, imobil ce va avea destinația de apartamente de vacanțe. Pe 15 septembrie, PUD-ul elaborat de afacerist, prin societatea sa Tineretului Residence Park, a ajuns în atenția consilierilor locali care l-au aprobat. Următorul pas este să obțină autorizația de construire, urmând ca mai apoi să înceapă lucrările.

Terenul de peste 6800 mp este situat la aproximativ 100 de m de plajă, lângă hotelul Majestic. Ceaușescu a dobândite terenul în 2018.

În Tineretului Residence Park, pe lângă Andrei Ceauseșscu, mai este asociat un alt dezvoltator imobiliar, Daniel șoldea., fiecare având câte 50 % din acțiuni. 2021 Anul trecut,societatea a avut cifra de afaceri de 7 152 039 lei, fără profit și datorii de peste 23 de milioane de lei.

Andrei Ceaușescu, CRAI de DOROBANȚI

Conform cancan.ro, acesta s-a iubit de-a lungul timpului cu mai multe vedete din showbziul românesc. Acesta a cochetat cu Ana Maria Candidatu, Corina Zugravu sau chiar Daiana Anghel, o cunoscută influenceriță de pe rețelele de socializare. Potrivit aceleiași surse, Hectar este celebru pentru notele de plată colosale pe care la achită la cluburile din capitală. (sursa foto: Profit.ro)

 

Tânărul dezvoltator imobiliar este administratorul mai multor societăți

Pe lângă faptul că este cunoscut ca și crai de Dorobanți, bărbatul administrează 6 societăți. Vorbim despre societatea Titan Project Development SRL, A.C. Properties & Investment SRL, Tineretului Residence Park SRL, Street Business Market SRL, care are datorii de peste 22 de milioane de lei, și Platinum Finance Invest SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
olimp neptun sint falimemtare!iti rupi picioarele in mare,trece trenul pe linga case.Au luat tzeapa niste p****i din bucuresti,se cauta altii.Intre timp construiesc mizerii,taie copacii datorita puzului minarit de iorgus,cristian si noi ne alegem cu poluarea,praful,primarii cu banii si prostanii cu tzeapa!
0
1
Nu stiu unde au gasit poza asta, dar nu e fata lui. Oricum, e geniala ideea, comanzi articol si pui poza lu' altu in locul tau, sa ramina in arhiva netului, sa nu mai stie fraerii cum arati
0
0
ce moaca de prostalau are
0
0
Inca un tzepar pe aici, nu e problema mama prostilor e mereu gravida gaseste fraieri sa cunpere
1
0
la ce muian are normal ca plateste sa stea lumea cu el .
0
0
Am uitat dragi cititori sa va arat ceva. Las acest link pt toti cititorii redactiei replica https: adevarul.ro stiri-locale constanta faleza-mangalia-saturn-arata-de-milioane-urmeaza-2205564.html
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272