REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Două studente din Constanţa, plecate la studii în Marea Britanie, BĂTUTE şi DROGATE în club!

Două studente din Constanţa, plecate la studii în Marea Britanie, BĂTUTE şi DROGATE în club!

Replica API 12 mai 2017 | 00:00 1746

Au avut noroc să scape doar cu atât!

Au avut noroc să scape doar cu atât!

Caz şocant în Marea Britanie! Două studente constănţene, care au plecat la studii în Anglia au trăit cea mai neagră experienţă a vieţii. Au ieşit să se distreze în club şi, într-un moment de neatenţie, doi bărbaţi le-au pus droguri în pahare şi le-au prins la înghesuială, unde au încercat să le bată, însă cele două tinere au avut noroc datorită sportului de contact pe care îl practică. Fetele au ajuns la spital cu vătămări corporale, iar una dintre ele a povestit pentru „Replica” de Constanţa cum s-a întâmplat totul.

Miercuri, 10 mai, două tinere din Constanţa, care sunt la facultate în oraşul Southampton din Anglia, au ieşit în club, pentru a se distra. O seară normală de club. Într-un moment de neatenţie, au lăsat paharele nesupravegheate pe bar, când, după spusele uneia dintre ele, cel mai probabil doi ţigani ar fi pus droguri în pahare.

„Am ieşit cu prietena mea în club. Ne-am întors cu spatele la bar şi ne-am lăsat paharele nesupravegheate. După ce ne-am terminat băuturile, doi ţigani trăgeau de noi şi ne zicea să merge cu ei. Prinse aproape de toalete de ei, au început să dea în noi. Dar şi noi am ripostat, şi cei doi ţigani au fugit. Eu am maxilarul lovit, dar prietena mea are faţa distrusă şi dureri puternice. Eram în club Oceana, din oraşul unde învăţăm, iar securitatea a chemat ambulanţa, nu şi poliţia”, a precizat tânăra studentă.

Ea a mai adăugat că după episodul cu bătaia, a leşinat, însă i s-a povestit că era inconşientă şi avea spasme, dându-se cu capul de perete. De precizat este că poliţia nu a fost chemată, ci doar ambulanţa. La spital, li s-a recoltat probe de sânge şi fetele aveau un drog puternic de mare risc în corp. „Ne-a găsit o cantitate mare de MDMA, un drog foarte puternic, de la care pot ceda organe - rinichi, ficat - dacă nu eşti tratat în timp util. După ce ies din spital mă duc direct la poliţie”, a adăugat studenta.

Constănţeanca a mai precizat că nu sunt foarte mulţi ţigani în zonă, iar partea cea mai rea este că, din cauza faptului că a fost drogată, nu îşi aminteşte foarte bine chipurile celor doi, dar va merge la poliţie să facă plângere şi va cere ca să fie cerute imaginile de la camerele de supraveghere din club. Cele două tinere se tem pentru viaţa lor, pentru că, în aceeaşi seară, o altă tânără a murit din cauza hemoragiei interne după ce a avut droguri puse în băutură.

Consumul de droguri nu este o noutate pentru englezi

Englezii sunt cunoscuţi pentru viaţa de noapte şi extravaganţă. Sunt numeroase imagini cu englezi, fie bărbaţi, fie femei, care ies pe trei cărări din cluburi şi ba vomită în public, ori adorm îmbrăţişând hidranţi, stâlpi, maşini etc. Un tânăr povestea anul trecut pentru „Replica” de Constanţa că drogurile sunt un stil de viaţă pentru majoritatea din Regatul Unit.

„Consumul de droguri, mai ales de marijuana, nu mai este un subiect tabu. În general, la finele săptămânii, mergi pe stradă şi simţi mirosul. Pe lângă asta, nimeni nu mai are inhibiţii. Am început munca acum 3 luni de zile la o companie care se ocupă de comenzi online şi, în prima săptămână, am aflat ce consumă fiecare angajat de acolo. Deci..., acest gen de conversaţie era ca un fel de mod de apropia de ceilalţi. În plus, şocul meu, în primul an de facultate, a fost când am mers într-un parc şi am văzut vreo 4 - 5 tineri, undeva la 15 - 16 ani.

Era primăvară şi ei consumau marijuana fără nici un fel de reţinere sau jenă. În jurul lor era lume pentru că era în miezul zilei. Ideea e că nimeni nu îi trage la răspundere şi acesta e motivul pentru care îşi permit”, spunea tânărul. Prin urmare, riscurile să te trezeşti cu ceva droguri în pahare prin cluburile din Anglia sunt ridicate, iar acest lucru este foarte periculos pentru tinerele strâine, în special românce, care, chiar dacă vor o seară banală de petrecere alături de câteva cunoştinţe, se pot trezi bătute, violate sau... nu se vor mai trezi vreodată.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca erau studente si aia pe antrebatz are tatuaj de 20 de lei facut pe mana ca pro..... ieftine ....ahaaaa putin c-am suspect cand ajungi sa faci studii in Anglia si esti un elev iminent nu prea inteleg rostul tatuajului ..
2
1
Nu stiu, nu le cunosc pe fete! Dar cand va aud pe unii dintre voi,ca daca sunt plecate niste fete in afara la munca,la studii, etc, gata sigur sunt la produs! Daca voi le stiti si sunteti sigur ca sunt la produs asta e altceva, dar nu mai aberati aiurea. Indiferent curve sau studente este ilegal sa drogezi, sa lovesti sau iei pe cineva cu forta la futut, asta sa fie clar!
8
2
Titlul este gresit. Fetele au fost atacate,dar i-au batut pe respectivi. Amandoua fete au practicat sau practica kickboxing.
6
4
Extraordinaaaar! Ce sa vezi, studiaza si si muncesc, fantastic, aproape nemaivazut. Atatea fite si ifose n-ai sa vezi. Eu am avut o colega din liceu care a plecat la "studii" in Anglia si dupa ce a terminat, s-a-ntors acasica si e vanzatoare in mall, asa de bine se invata in Anglia. Aveti impresia ca daca va trimiteti plozii prin tari straine, cu pretextul ca sunt la studii, aveti vreo scuza?... Sau ca ii pasa cuiva ca odraslele bete cel mai probabil, au incasat-o?... LoL
11
9
Sunteti toti niste idioti ce va place sa judecati. Traiti pe vremea lu' Ceasca? Nu, oameni buni. Avem voie in club oricand dorim. Nu mai judecati. Fetele au terminat sesiunea si se distrau, mare scofala. Nu mai fiti prosti!
19
7
Luati aminte baieti si fete, nu e de gluma, nici macar in Romania!
13
1
Toate tarile au un numitor comun in ce priveste fauna din cluburi. Unii oameni nu cred in avertizarile si sfaturile altora si se conving doar dupa ce patesc belele . Au si englezii ,,cocalarii'' lor,plus cocalarii romani ajunsi la furat si cersit acolo.
8
1
Nici tu nu ai voie pe Internet
5
1
Nu aveau ce cauta in club. Nu aveau de ce sa isi lase bauturile nesupravegheate. Valva mare in presa din Romania, sa se mai vada si englezoii cei mari bautori purin in oglinda.
3
13
Am fost in Southampton de cateva ori si nu am remarcat faptul ca englezii de acolo , inclusiv studentii straini ar fi niste drogati , sau ca ar fi altfel decat in toata Marea Britanie . Este o realitate viata nocturna a prostituatelor , pestilor , traficantilor de droguri si poetilor . Toti niste ciudati ! Romanii de acolo , care sunt seriosi , isi vad de joburi si nu ies la dristractii decat foarte rar . Pasarile de noapte , precum fetele ,,razboinice''constantene , da , au pesti tuciurii si incearca sa se impuna pe piata , prin preturi de dumping ... In rest , si in Spania , I
8
10
Eu am pus droguri in pahare
7
12
pentru cei caree vorbesc sa se afle in treaba,eu tatal uneia dintre student va spun ca fetele sunt plecate la studii,muncesc,si au iesit la un suc pentruca au finalizat sesiunea de examene,fara restante.Asadar va rog nu mai comentati fapte pe care nu le cunoste-ti.
19
2
stii ca te cunosc si stii ce stiu, ca ai fost si tu la Londra si ca faceai doar oral. asa ca ciocu mic.
9
17
Daca asta face ma'ta in afara, nu fac toate
18
1
Aiurea, poveste de adormit copiii... Fetele sunt la produs acolo , au proxenetul lor si a fost o tentativa din partea altor pesti de a le trece in inventarul lor...
6
25
Moromete, cluburile in Anglia sunt mai ieftine in timpul saptamanii. Eu am happy night ca student in Leeds in fiecare joi. Noi, studentii zic ca meritam sa ne si discutii. Si da, in Anglia, drogurile, fie ca vorbim de iarba sau nu, sunt peste tot, iar englezii urasc sa se ajunga in presa cu ele.
11
9
Fetele erau la studii, dar mergeau Miercuri in club?!? Atunci in weekend ce mai executa? Pitzipoance de C-ta, cine or fi parintii lor?
28
12
Le ajuta pe studente sa-si echivaleze studiile dar pentru ca ereau ele cam grele de cap le-au dogit putin de inviorare.
4
20
una e sa fumeze cineva iarba si alta e sa puna in bauturile altora si sa le bata. pana una alta tot tiganii romani produc acte de violenta. iar fetele astea au incasat-o de la conationalii lor nu de la englezi. fetelor daca nu va place acolo la englezi veniti inapoi ca sunt si mai multi tigani aici. dupa ce va primesc acolo mai si comentati. tot ai vostri v-au drogat nu englezii.
17
13

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369