REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Geoană, către Gorghiu şi Blaga: "Timpul nu mai are răbdare cu noi"

Geoană, către Gorghiu şi Blaga: "Timpul nu mai are răbdare cu noi"

Replica API 18 martie 2015 | 22:58 304

Scrisoarea lui Geoană, integral

Senatorul Mircea Geoană le-a transmis, marţi, o scrisoare deschisă liderilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga prin care propune constituirea unui grup comun de lucru PNL-PSRO (noul său partid - nr.) şi un calendar de consultări, susținând că "orice zi cu Ponta" la guvern compromite şansa României la un nou început.

Scrisoarea lui Geoană, integral

"Timpul nu mai are răbdare cu noi. Evoluțiile interne și internaționale cer în mod imperios o Românie puternică, înarmată cu un nou model politic și instituțional, cu un model economic și social regândit. Pe scurt, un Nou Proiect de Țară, pe care 91 la sută dintre cetățeni ni-l cer și pe care votul din 16 noiembrie îl face posibil.

O nouă regulă a jocului nu poate fi realizată cu oameni care practică în mod grosolan și perseverent corupția la nivel înalt și proasta guvernare.

Un nou Proiect de Țară are nevoie de o nouă majoritate: în societate, în Parlament și de un parteneriat între Președintele României și un nou Guvern. Fiecare zi în plus cu Victor Ponta la Palatul Victoria compromite șansa României de a avea un adevărat nou început. Partidele noastre au obligația de a permite ca această șansă pentru România și pentru români să nu fie irosită.

Un Nou Proiect de Țară nu poate fi realizat fără ca Stânga și Dreapta să își aducă propria viziune și valori la acest proiect comun, bazat pe o nouă regulă a jocului în politică, economie și societate, fundamentată pe cinste, competență și patriotism.

Biroul Național de Conducere al Partidului Social Românesc a analizat și identificat atât elementele de convergență, cât și de diferențiere dintre programul PSRO și Programul de Guvernare prezentat recent în spațiul public de PNL și a decis demararea de consultări instituționale pe marile teme politice, economice și sociale între PSRO și PNL.

Din această perspectivă, vă propunem constituirea unui grup comun de lucru PNL-PSRO și a unui calendar de consultări formalizate între formațiunile noastre".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369