REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Patronul firmei de salubritate, convocat de primarul Constanței la discuții: "Indiferent de rezultat, Primăria nu este în faliment"

Patronul firmei de salubritate, convocat de primarul Constanței la discuții: "Indiferent de rezultat, Primăria nu este în faliment"

Replica API 27 aprilie 2017 | 15:29 451

Eduard Martin, asociatul unic al SC Polaris M Holding, a ținut să facă mai multe precizări referitoare la suma colosală pe care a câștigat-o în instanță în procesul cu Primăria Constanța. În timp ce Martin post ape o rețea de socializare precizările (VEZI AICI !), consilierii locali municipali se reuneau în ședință, urmată de o conferință susținută de primarul Decebal Făgădău, care a precizat că l-a convocat pe Eduard Martin la discuții pe tema celor circa 91 de milioane de euro pe care municipalitatea le are de achitat firmei de salubritate.

"În februarie 2010 conflictul a fost generat în urma primei cereri de ajustare a tarifului, cerere trimisă de Polaris către municipalitate", a afirmat Făgădău. "Am solicitat să vorbim azi cu reprezentanții Polaris, să știm ce vor", a adăugat edilul.

"Am apărat și voi apăra până la ultima cale de atac banul public și sper că la un moment dat adevărul va ieși la iveală", mai susține Făgădău, care a adăugat: "Indiferent de rezultat, primăria nu este în faliment".

Declarațiile primarului:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da banii fagadau, nu te face ca nu stii ce e aia o hotarare de instanta
0
0
Ce ciordeala ! Ce mangleala ! Marca Fagadau & Comp, cea mai smechera spaga castigata in instanta de catre Fagadau ! Sefu ! Dai ceva si la baietzii de la Secu? Sa ti mearga bine mandatul asta si daca cotizezi si urmatorul
2
0
Ofer un glont gratuit.
5
0
Oare unde era Fagadau cand Mazare negocia cu Martin?! Nu cumva era si el in combinatie si acum se da mirat?!
4
1
Normal ca nu e in faliment. Deocamdata. Dar peste 10-15 ani, dupa ce va plati banii va fi sigur. Suntem amanetati pentru 2 generatii de o gasca de hoti.
4
1
Asta este pusa de mult la punct, dar sigur se va lasa cu zdranganit de metal!
4
0
Decebal e pe mana cu mazare sa scoata din primarie ,, legal " banii cu speta Polaris ...cine stie stie restu e cancan
8
1
licitatie de 7 mil eur
5
0
rszultatu contractului lui mazare cu polaris intersele clanului mafiot mazare -martin ,contracr pentru functia de deputat pentru martin. dna poate face ordine in aceasta afaceremai ales ca fagadau era viceprimar m au furat orasul si lau adus la faliment ,toti la puscarie pe viata.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614