REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sfârâie grătarele noaptea, în zona stadionului LĂSAT DE IZBELIŞTE pe Badea Cârţan!

Sfârâie grătarele noaptea, în zona stadionului LĂSAT DE IZBELIŞTE pe Badea Cârţan!

Replica API 8 martie 2017 | 23:42 433

De ceva ani de zile în cartierul Badea Cârţan s-au amenajat mai multe locuri de grătar. Acestea au fost amenajate de oamenii din zonă, dar acolo veneau şi făceau grătare şi alţi constănţeni. Spaţiul este fix deasupra fostului stadion de rugby şi în apropierea unei biserici. Oamenii din zonă l-au amenajat cu băncuţe, mese şi coşuri de gunoi, însă acestea au dispărut treptat. Acum există doar spaţiile pentru grătare, spaţii care au devenit un loc bun de petrecere a timpului liber.

Problema este că odată cu încălzirea vremii, mai mulţi indivizi sau decis să facă grătar seara, ceea ce îi deranjează pe locatarii din zonă. În plus, în urma grătarelor oamenii fac şi foarte multă mizerie. Constănţenii din acea zonă s-au săturat de aceste lucruri şi au sesizat autorităţile locale. „Parcarea cartierului Badea Cârţan, unde este şi locul amenajat pentru grătare este întotdeauna plină de gunoaie. De asemenea, locul amenajat pentru grătare nu are un program de funcţionare, de aceea oamenii fac gratar şi în timpul nopţii, ceea ce este deranjant”, susţine Florentina.M.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
8
2
Florentina M. e cumva preot la biserica din zona? Pentru ca nu vad pe altcineva sa se sinchiseasca de locul ala de gratar. Care, apropo, e la vreo 25 de metri de parcare, nu in parcare, asa cum fabuleaza "Florentina". In alta ordine de idei, oamenii din zona o sa duca curand dorul boschetilor din zona. O sa se faca acolo magaoaia de sala polivalenta, o sa fie praf si zgomot iar la final o sa fie dat peste cap tot traficul, garajele, tot.
6
2
Maidanezii,gunoaiele,toaletarea copacilor,boschetilor,lipsa unui Parc.....astea sunt problemele acestei zone
12
0
Fripturile sunt toate din carne de maidanez...luati cu incredere,,,
0
7
si ce daca fratane nu pot si eu sa bag un gratar in fata blocului la iarba verde , unde dracu sa ma duc pentru un gratar , pe camp ? plus ca imi fac pomana si cu un maidanez care rabda de foame in zona
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218