REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ursoi, condus pe ultimul drum! La necropsie s-a stabilit că nu a consumat alcool. A lăsat un CD cu melodii de jale pentru fosta iubită

Ursoi, condus pe ultimul drum! La necropsie s-a stabilit că nu a consumat alcool. A lăsat un CD cu melodii de jale pentru fosta iubită

Replica API 23 septembrie 2016 | 01:17 2704

"Plimbat prin tot orașul, ca un faraon"

"Plimbat prin tot orașul, ca un faraon"

Marius Iulian Ursoi a fost condus pe ultimul drum, vineri, 23 septembrie. Acesta a fost luat de la casa mortuară unde fusese depus și condus la cimitirul central. Înainte de asta, a fost plimbat prin tot orașul, inclusiv în zonele Far și Poarta 6. O mare de oameni a fost prezentă, iar mașinile de lux aveau pe geamuri poze cu chipul defunctului. În semn de omagiu, mulți au venit îmbrăcați cu echipament sportiv cu inscripția: Kickboxing Ursoi. În plus, precizăm că la necropsie s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice. De asemenea, anchetatorii au analizat conținutul CD-ului pe care acesta lăsase mesajul de adio.

Lacrimi și durere, vineri, 23 septembrie, când Marius Iulian Ursoi a fost înmormântat la cimitirul central din municipiul Constanța, în jurul prânzului. O mare de oameni a fost prezentă, cu mașini scumpe pe care erau lipite fotografii cu chipul defunctului. În semn de omagiu, mulți au venit îmbrăcați cu echipament sportiv cu inscripția: Kickboxing Ursoi. De la eveniment nu a lipsit nici furia și aici ne referim că anumiți tineri au ținut să țipe că în presă s-au scris numai minciuni despre trecutul lui Ursoi și că nimeni nu-l cunoaște așa cum îl știu prietenii. "A venit unul în cartier și vindea etnobotanice. A apărut Ursoi și i-a spus că dacă vinde carne să o facă și să plece. Era mai credincios. Preotul venea la el și îi cerea să-l ajute pentru cei nevoiași. A donat și mașini de spălat pentru familii sărace. Acum, Iulică era supărat, era în depresie", a declarat un prieten de familie. "Ne ținea uniți, ne învăța să fim bărbați", au spus cei pe care îi antrena. În jur de ora 13.00, sicriul a fost scos din casa mortuară, fiind acoperit de către rude. În aplauzele celor aflați la fața locului, trupul neînsuflețit a fost urcat în mașina mortuară și plimbat prin tot orașul, inclusiv în zona în care a locuit, și anume Poarta 6.

Amintim că, după ce a fost părăsit de concubină, Marius Iulian Ursoi a dezlănţuit un real uragan. Bătăi, ameninţări şi coroane funerare la uşa celei ce i-a fost iubită. Pe 2 septembrie anul curent a fost propus spre arestare, dar magistraţii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. Numai că nu a respectat hotărârile judecătoreşti şi a continuat să-şi terorizeze fosta iubită, s-o facă să-şi retragă plângerea – cel mai probabil. Dar femeia a ales să meargă, din nou, la poliţie, motiv pentru care, pe 16 septembrie, judecătorii i-au înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Decizia nu a fost definitivă, pe 19 inculpatul a depus contestaţie şi pe 21 urma să se judece. Ştiind că nu prea era cale de întoarcere şi că urma să ajungă după gratii, Ursoi ar fi intrat în panică. De fapt, potrivit informaţiilor noastre, el picase într-o aşa-zisă depresie, nu mai avea chef de nimic, era abătut şi asta pentru că, după cum le-a spus apropiaţilor, nu suporta gândul că va ajunge în arest. Pur şi simplu îl îngrozea numai ideea. Prin urmare, ziua de marţi, 20 septembrie, a fost cea în care şi-a pregătit trecerea în nefiinţă. Şi-a curăţat locuinţa din Eforie, s-a îmbrăcat în costum, a aprins o lumânare în sufragerie, pe care a aşezat-o lângă o cruce, a înregistrat un mesaj şi apoi şi-a pregătit locul unde avea să-şi dea suflarea. Spre seară, s-a urcat pe un bidon mare cu apă şi s-a spânzurat de creanga unei salcii din curtea casei. A fost găsit mai târziu de un prieten. Apoi, pe 21 septembrie, judecătorii au decis ca el să fie arestat. Deci ajungea după gratii.

A lăsat un CD cu melodii de jale pentru Alina!

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că nu există dubii cu privire la deces, la suicid. S-a spânzurat! Nu a consumat băuturi alcoolice și nici substanțe stupefiante. De asemenea, au existat zvonuri cum că s-ar fi fotografiat cu funia de gât și i-ar fi trimis pozele fostei iubite, Alina. Dar anchetatorii nu au confirmat acest lucru, spunând că nu au găsit în telefonul lui nimic de genul. Însă, lângă lumânarea care era aprinsă în sufragerie și lângă cruce se afla un CD, pe care se afla și un mesaj audio în care spunea că nu merita așa ceva, că a ajuns aici pentru că Alina nu l-a înțeles, nu și-a retras plângerea, nu a vrut să se împace cu el, să-i fie alături și că nu suporta să ajungă la închisoare. Tot pe acel CD se aflau mai multe melodii de jale, dedicate fostei concubine, printre care și o melodie cu "La mulți ani".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218