REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un POLIŢIST şi-a agresat CONCUBINA şi a pălmuit un… alt „infractor”! VEZI VIDEO

Un POLIŢIST şi-a agresat CONCUBINA şi a pălmuit un… alt „infractor”! VEZI VIDEO

Replica API 28 martie 2017 | 11:00 1293

Reprezentanții Primăriei... absenți

Reprezentanții Primăriei... absenți

Valul acuzațiilor curg în ceea ce-l privește pe polițistul local din Cernavodă, Marian Vilău. După ce cotidianul Replica a relatat că acesta ar fi lovit un bărbat chiar în sediul Poliției Locale, existând și un video, iată că a mai apărut o filmare, tot din aceeași perioadă, în care același Vilău pălmuiește un alt individ. În plus, potrivit informațiilor noastre, concubina lui a depus o plângere la Poliție, întrucât ar fi fost agresată de acesta în seara de 16.03.2017.

Pe modelul "câinii latră, ursul merge", cam așa e pe la Cernavodă! În noiembrie anul trecut ieșea la iveală un filmuleț în care se putea observa cum un polițist local, care se pare că ar fi chiar Marian Vilău, intră în sediul din Cernavodă, în fața lui fiind un bărbat. Și nici bine nu se închide ușa în urma lor, că omul legii îi "arde" o palmă celuilat. La acel moment au tot apărut zvonurile ba că Vilău e consumator de băuturi alcoolice, ba că e un om violent, ba că ar fi protejat de cineva sus-pus și că nu ar fi la prima abatere. Contactat telefonic atunci, primarul Liviu Negoiță a spus:

"Sunt plecat la Alba Iulia, la o conferinţă, iar dacă s-a întâmplat ceva acum, nu ştiu. Cert este că nu mi s-a adus la cunoştinţă nimic despre abateri disciplinare". Și se pare că totul a rămas la acel nivel, adică nimeni nu cunoaște și nu știe nimic, nici măcar după ce a fost făcut public filmulețul. Mai mult decât atât, primarul nu a mai răspuns la telefon de această dată, la vreo 8 apeluri plus mesaje.

Cea care a binevoit totuși să apese pe butonașul verde al telefonului mobil a fost Silvia Buiculescu, din cadrul Primăriei, care a spus: "Și ce doriți să vă spun eu? Nu, eu, cel puțin, nu am fost informată în acest sens". Totul a avut legătură cu un alt video sosit pe adresa cotidianului Replica de Constanța, în care, de data aceasta, un polițist local lovește o persoană aflată pe scaun, adusă în sediu tot pentru o contravenție, cel mai probabil. În plus, la Poliție a fost înregistrată o plângere pe numele lui Vilău. Mai exact, în seara de 16 martie anul curent, acesta a pătruns în dispeceratul Poliției Locale, el fiind în timpul liber, unde și- a agresat concubina, Veronica I., care muncea acolo.

Potrivit unor surse, totul s-a petrecut la schimbul de tură, iar cel acuzat s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, se pare că nu ar fi prima oară când femeia merge la Poliție din pricina celui cu care își împarte zilele. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe, însă faptele din vara anului trecut (dovadă stând cele două filmulețe) au rămas nepepsite.

Potrivit Art. 296 din Noul Cod Penal (Purtarea abuzivă Infracţiuni de serviciu), se referă la: (1) Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă. (2) Ameninţarea ori lovirea sau alte violenţe săvârşite în condiţiile alin. (1) se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime, potrivit legeaz.net.

Liliana CHIRU

VIDEO:

Citește și: Acuzaţii GRAVE la adresa unui poliţist local din Cernavodă: „A lovit un om în sediul instituţiei” - VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Concubina lui vilau sa Isi vada de casa si copilu Ei nu sa desparte case la collegi de munca ...rusine sa Ii fie Mai lucreaza si in politia locala
0
1
Concubina lui Vilau sa nu o mai dea in plangeri pe la politie...cand isi luau sticle de bautura si le consumau impreuna apoi se bateau parte in parte in casa ...o tineau saptamanal in batai... Problema este ca nu o batea degeaba ...a adunat-o de "n" ori din paturile altora...plus ca i a mai stricat si lui familia. Iar lui Vilau nu ii da nimeni dreptul sa loveasca ..a mai aparut o filmare inainte si nu s a intamplat nimic.
2
1
Daca a palmuit un alt infractor dupa ce si-a agresat concubina se deduce ca si concubina este o infractoare.Da-le tare la gioale Mariene.
3
3
Toata politia orasului cernavoda este corupta sunt atatia proxeneti pesti care fac legea si nimeni nu i a masuri pt ca sunt mituiti toti din politie le comvine traiesc bine pe langa ei au arestat 3_4si gata sa incheiat totul pe oras sa se fca ceva
8
0
nu este nici o confuzie, in confuzie esti tu, ofticatule! Este o lege a politiei locale si ti-as recomanda sa o citesti! si mai mulkt sa o si intelegi, ptc. iti trebuie un pic de minte sa o intelegi! ca esti un frustrat asta e altceva, dar vrei nu vrei, sunt politisti locali! ca nu au voie sa aiba astfel de comportament, care suna a infractiune, e altceva!
7
1
este o confuzie! omul nu este politist. cel mult gardian. Nu mai numiti politisti pe toti neica nimeni. nu e din politia nationala nu e politist!
7
5
S o lingi in pizda pe nina
5
3
Cat tupeu are gardianul ala gras. Ce ti-l tavaleam, auuuu... Cat noroc au unii in viata asta
5
0
eu nu sunt ROM fratilor mancavasi banii NINA BALOASA e sora mea de sange iar fratele COVRIGARUL partener de ciordeles cu ONEST
5
2
Mm sa stea acolo linistita.Silvia nu are piacine si nici vile dar totusi lucreaza comtinuu fata de altele care nu au un job dar se dau mari consilieri.Iar tu asta dada si sma cetatean sa te bag in pizda matii cu acuzatiile tale demente.Internetul asta lasa toti idiotii sa spuna ce ii taie capul
5
8
Mariana Mircea cand au de gand sa vii la Primarie sa i dai afara pe cocoatarca ca ne a invrajbit pe toate .Numai tu poti sa o linistesti si sa i arati drumul catre Parta Alba .Mie sila.Doamna juli bruli mai muncesti si tu ceva ca bani iei la greu si mai sunt cateva in jurul tau
9
3
e un om foarte nervos ,,,,rosu ca dracu asta o sa omoare cineva odata la nervii care ii tine in el nu asa trebuie sa fie un om al legii . el trebuie sa aplice legea . parerea mea .....concediatil domne ce naiba chiar nu sunt oameni apti sa fie un exemplu in politia locala sa ne mindrim si noi ca isi fac treaba bine......puneti si in masina de serviciu camera ca sigur acolo e "sacul " de box ptr vilau .....dar mai bn punetii camera pe umar ca isi da singur demisia ,,,,el nu poate trai fara nervi si violenta ...
7
1
I a incarcat bateria lui Vero? I a resetat putin sistemul de operare?
6
2
Ai uitat SILvioaro cand beai cu vilau?CE petreceri Mai erau.acum esti secretarA pulii.halal secretarA.parazit CE esti.ai distrus familii ,imputito.
9
1
Inca odata se confirma ca Gardienii Publici ..aaa pardon Politia Locala nu este decat un parazit platita din banii publici ai cetatenilor orasului si care nu are obiectul munciii..CER DESFIINTAREA EI ! Ce sa stie gardianul de VILAU de etica si deontologie profesionala , conduita etc.!
8
2
De autosesizare nu ati auzit?????? Vede o tara intreaga dar tu cu angajatii tai nu vezi nimic! S-a ajuns peste limita nesimtirii, dar nu ei sunt de vina ci noi ca tacem si inghitim aceste mizerii. Se cred dumnezei pentru ca noi le permitem! Si ne exprimam in functie de orgolii.
13
3
van vodk sau orice bautura este acest infect! poate de data asta se seisizeaza si organele de u.p., ptc. disciplinar a fost cercetat de...cea care ,,nu stie", respectiv Silvica SMA si care are cu totul alte preocupari, cum scrie si m jos. Sa va fie rusine ca sunteti platiti din banul contribuabilului si faceti numai prostii, dar nu va ajunge nimeni la nas!
12
2
Betivanu asta de vilai a mai fost dat afara si de la politie cu ani in urma
10
2
trambulinele de pe strada ing.Anghel Saligny de cca 6 luni dar sa vada si sa auda golaniile subordonatilor sai.Pe dna sefa de resurse umane Silvica Buiculescu o puteti deranja doar daca aveti ceva SPAGI sa i furnizati.Ea este obisnuita nu cu orice spagi...Doar cu cele substantiale...mii de euro, pe care ii imparte cu,comisia de examinare.A uitat trecutul cand muncea la SMA Cernavoda si facea...foamea.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367