REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

3 ani de închisoare pentru două parfumuri furate din magazinul din Port

3 ani de închisoare pentru două parfumuri furate din magazinul din Port

Virgil STOIAN 10 noiembrie 2022 | 00:00 3431

Aurelia Cioacă a fost condamnată la trei ani de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 4 noiembrie 2022 și nu este definitivă. Femeia este acuzată că a sustras din magazinul Travel Free situat la parterul clădirii ANR din Portul Constanța, două parfumuri în valoare totală de 1770 lei, după ce în prealabil le-a scos din ambalajul lor, ambalaj ce avea atașat un tag din plastic ce acționa sistemul de alarmă în cazul neachitării produselor la casa de marcat.

magazinul Travel Free situat la parterul clădirii ANR din Portul Constanța


Potrivit anchetei, femeia intrat în magazin cu intenţia de a achiziţiona un cadou, și după ce a petrecut ceva timp în magazin, s-a hotărât să sustragă două parfumuri. A observat un parfum marca Amouge care, în comparaţie cu celelalte, era destul de scump, şi văzând că nu este păzit, a luat hotărârea de a-l sustrage. A luat parfumul de pe raftul pe care se afla, l-a băgat în geantă, s-a plimbat puţin prin magazin şi s-a deplasat în zona unde se aflau băuturile alcoolice, unde a scos parfumul din ambalajul său, abandonând ambalajul la raftul cu băuturi alcoolice, după care a introdus în geantă sticla de parfum, știind că pe cutie se află sistemul de alarmă. Cât timp s-a plimbat prin magazin, a mai observat un parfum Mugler şi a luat hotărârea să-l sustragă şi pe acesta, procedând ca în cazul celuilalt parfum, însă ambalajul acestuia l-a abandonat în raionul cu cafea. A precizat că la momentul săvârşirii faptei avea asupra sa un portofel de culoare roşie şi formă dreptunghiulară. După ce a băgat în geantă cele două sticle cu parfum, s-a mai plimbat puţin prin magazin, după care a ieșit pe la casele de marcat, fără a întâmpina vreo problemă. A menționat că parfumurile sustrase le-a folosit în totalitate, nemaiavând nici măcar sticlele goale ale acestora.

Inculpata are vârsta de 36 de ani, este necăsătorită, studii 12 clase, nu are ocupaţie sau loc de muncă. Având în vedere starea de recidivă postexecutorie a inculpatei, antecedenţa penală a acesteia, constând în comiterea unor infracţiuni de aceeaşi natură precum cea dedusă judecăţii precum şi faptul că executarea unei pedepse privative de libertate nu au fost în măsură să conducă la corijarea conduitei inculpatei în societate, acesta manifestând perseverenţă infracţională şi incorigibilitate și de asemenea sustrăgându-se judecății, instanţa apreciază că prevenirea săvârşirii de noi fapte penale şi formarea unei atitudini corecte faţă de ordinea de drept şi regulile de convieţuire socială pot fi atinse prin aplicarea unei pedepse în limitele prevăzute de lege, majorate cu jumătate. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea Aureliei Cioacă la trei ani de închisoare, în regim de detenție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt ăla care scri de Scupra .să-ți dea parfum sa nu mai candeasca trusa lu aia carea o bagai la treaba și ai copii .
3
0
Ce ciudatenie si cu condamnarile astea,astia care au studii juridice si de psihologie umana o tot tin una si buna ca puscaria este un loc de reeducare de unde omul odata iesit este un tip umil si spasit care regreta ce a facut si nu o sa mai faca niciodata vreo fapta antisociala iar psihologi idioti cu toate ca realiatea ii contrazice in 90%din cazuri tot una o tin de parca ar fi orbi;nu mai specialistilor,femeia asta dupa ce va fi eliberata de la facultatea de drept Poarta Alba va fi mai cizelata in materie de furt nu o mai prindeti voi cu doua parfumuri. Despre Dan Voiculescu si alti care au furat milioane de euro de la statul Roman si judecatori care iau facut scapati dupa doar cativa ani,astia ar fi trebuit sa fie condamnati la munca silnica pe viata si atunci nu se ajungea unde este acum in Romania,ca pe vremea lui Ceausescu cand comunisti nu au condamnat multi romani la pedeapsa asta,doar cativa si a fost deajuns caci daca tentatia era numai fura nimeni in stil mare pentru ca stia ce il asteapta,adica frica pazeste bostana altfel cu pedepsele astea din Romania este exact cum a spus Giovani Becali:"ce ma eu sunt p***t sa astept pensia,nu ma,fur 10 milioane fac vreo 5 ani de puscarie dar raman cu bani si cand ies afara sunt domnul Giovani",machidonul nu a spus asta pentru ca este el un om sincer ci pentru ca a treia caracteristica a machidonilor dupa inselaciune si furt este laudarosenia.
2
0
bine i-a facut, data viitoare sa fure milioane de euro ca sa aiba ce sa imparta la judecatorii nesatui.
5
0
Scupra sifonul ,informatorul securitatii fura de rupe și numai ai face nimeni nimic ca face 16,și scapa
6
1
furtul este sport national deci ar fi trebuit premiata pentru perseverenta mai ales ca cei care omoara oameni in accidente de circulatie sau fura cu acte sau inselatorie sume incomparabil mai mari si sunt la fel de perseverenti - si au fost si sunt cel putin cu sutele de mii daca nu cu milioanele - scapa cu suspendare in extrem de rarele cazuri in care sunt prinsi nemaivorbind de faptul ca suntem pe locul 1 la sclavia umana de decenii iar proxenetii continua sa prospere nederanjati de nimeni; dar politia si justia sunt varza si corupte de cel putin 75 de ani asa ca suntem absurzi daca avem pretentii
6
0
Asta face cu executare pentru ca are alte zeci de furturi in spate, nu te baga la parnaie pentru doua sticluțe cu parfum
2
0
Nu face po-pu-litica!
1
0
Justiția bogaților și justiția săracilor
6
0
Parfumul se numeste Amouage, nu Amouge....
2
0
Daca omora 3 oameni sau fura 5 miliarde scapa cu suspendare .
10
2
La Mangalia baiatu lu Onasis a furat ani de zile de la Lidl fara sa ii faca nimeni nimic
5
1
Ptr yolo, habar nu ai, parca esti claudius fratioru de la tura. Doar ala este frate cu patronii. Aia de sus.
2
2
Asa va trebuie, travel free la care toti patronii sunt la bucuresti. Cat va lucra persoane care își dădeau silinta la paza nu sa intamplat. Sa vina patronii de la bucuresti sa pazeasca marfa. Eu as felicita pe femeia asta. Patronii bucuresti sunt de vina ca baga bete in roata, pe la conducerea magazinului, pe la paza magazinului, prin marfa. Patronii fura cu sacul.
3
3
Scupra Mihai fura parfumuri continuu, mai ales din aeroporturi,dar dacă omul este informator ,este lăsat în pace. Mai da în primire pe unul altul,și treaba-i bună. Pai el ar trebuii sa stea pe viata închis dacă ptr 2 parfumuri iei 3 ani,la câte parfumuri fura din aeroporturi și mai aduce și fake-uri de la Istanbul...Deci unde-i justiția romana,cum judeca infractorii.
5
2
Tot 3 ani cu executare a facut si Varanu' - DAN VOICULESCU- patronul Antenelor pt 60 milioane euro, care tot asa nu s-au recuperat. Multumim justitiei din Constanta condusa de exemplare speciale la SIIJ si CCR
14
2
Taci in mm ca n o sa mai am de unde lua
3
4
Și aia a lu Oaie ....vând droguri ....și miliția....nu ai vede .....!!! s****n ....Hira ......nu știți nimic ??? Aia ....Omaha .....și acuma sunt liberi ......!!! Bravo ....!!!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212