REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

42.000 RON, AMENDA primită de patronul localului La Steaguri! A aruncat cu sânge în inspectorii OPC

42.000 RON, AMENDA primită de patronul localului La Steaguri! A aruncat cu sânge în inspectorii OPC

Replica API 13 iunie 2017 | 00:29 540

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a anunțat că patronul localului La Steaguri a fost amendat, după controlul care s-a desfășurat săptămâna trecută.

Sancțiunea aplicată a fost în cuantum de 42.000 de RON, din care 30.000 de lei pentru împiedicarea controlului comisarilor. Pentru deficiențele găsite la fața locului, operatorul comercial a fost amendat cu suma de 12.000 de lei, cu posibilitatea de plată a sumei de 4.500 de lei în 48 de ore. De asemenea, s-a propus suspendarea activității și a primit și un avertisment pentru lipsa mențiunilor cu privire la alergeni din meniul prezentat clienților.

Reamintim că în urma unui control efectuat de CJPC Constanța la localul din stațiunea Mamaia La Steaguri, patronul a devenit recalcitrant și a încercat să obstrucționeze controlul. Acesta a amenințat în nenumărate rânduri că își sparge un pahar în cap, acțiune la care a aplicat în cele din urmă. Mai mult, patronul a început să arunce cu sângele care îi curgea pe față în șeful CJPC, Horia Constantinescu.

În urma controlului, inspectorii au depistat 187 kg de diverse sortimente de carne şi peşte cu potenţial periculos. Aici au fost găsite de la expirate la alimente gătite şi apoi congelate pentru a fi servite din nou, ca proaspete.

C.C.

Citește și

http://www.replicaonline.ro/scandal-la-terasa-la-steaguri-din-mamaia-au-intervenit-politia-si-ambulanta-320923/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti niste dobitoci comentatorilor. Vorbiti in nestiinta de cauza. Totul este proaspat acolo. Si nu le mai luati atat parte" functionarilor de stat" , mai bine zis spagarilor. Se pise statul pe voi din toate directiile si voi comentati aici k niste cretini. Deschideti va si voi restaurant si dupa comentati. Habar n aveti cate piedici va pune mafia asta sub eticheta de stat. Asa k vedeti va de viata voastra nu va mai afisati frustrarile aici
0
1
Cea mai mare hotie la acea terasa, nu dau bonuri fiscale decat daca ceri si iti aduc nota de plata scrisa cu pixul pe o foaie, puscarie hotii dracu !
1
0
spuneti exact unde este , sa stim si noi sa ne ferim de aceasta terasa , spuneti exact si de contractele de munca , sa nu ne angajam si sa luam teapa . Multumim
2
0
este mizeria asta de bodega?
4
1
trebuie inchis de tot acel zis restaurant acelpatron salatan va continua sa procedezela fel naravu ramane trebuie tinut sub observatie acest individ si luata licientade fuctionare
3
1
Daca urcati la etaj vedeati cine serveste masa de pranz acolo si realizati si de unde atata tupeu la respectivul domn de a se manifesta violent fata de organele de control ale statului! Totusi imi scapa ceva: de ce nu s-a intocmit dosar pentru ultraj? Cumva inspectorii opc nu mai sunt functionari publici? Slabut domnilor sau ati cazut la pace!
12
0
fara drept de apel nu mai se poate schimba sentinta acelui individ : PUSCARIE
10
1
meserie riscanta ,sa te pui cu toti nehalitii,acum saracul inspector doarme cu ace in cur ,sa nul duka capul pe make la razbunare sangeroasa adevarata cu urmari grave
9
1
inchis localul definitiv...sa scapam de machedonii astia nenorociti
19
1
Atentie mare , sa nu mancati niciodata acolo! toate produsele sunt expirate , plus te arde la nota pe fata ! Patronu este mare gaozar , profita de angajate .
17
1
Fantana arteziana cu sange .Originalitate;spor la salariu ptr inspectorii care trebuie sa-si faca testul hiv
7
1
cateva spagi acolo unde trebuie... cv interventii...si in cateva zile e totul "ca nou".
10
2
A aratat ca are sange......!!
0
5
Si la Mangalia a venit o doamna foarte draguta de la Garda de Mediu,mai in varsta putin si foarte pregatita cu o carte si un pix care in cateva ore a scris un proces verbal de contraventie de 20 000 ron pentru lipsa tomberoane reciclare materiale obiecte nemenajere.Multumim ca ne-ati deschis ochii doamna draga..
8
0
make trebuia bagat si la terorism,ca tot se poarta,sangele putea fi contaminat cu ebola,ciuma,lepra,lepra nu ca lepra este el,in loc sa dea sa manance si angajatii cate ceva a strans toate resturile in congelator pentru a lua bani pe ele,inca doua ,trei amenzi de astea si poate se dezvata
18
0
Anul trecut, un fost angajat facea scandal ca nu si-a primit salariul si nu a avut forme legale de angajare. Pe cand controale intransigente ale ITM precum cele ale CJPC!?
15
3
ce cacat e aia potenial periculos, pai ori e expirat in mortii ei de carne ori nu. potential periculos inseama ca n-a cotizat in campanie cui trebuie
13
2
Bine de stiut..ca sa nu mai intru acolo
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272