REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

800 de lei, petrecerea de Revelion, în cluburile de pe litoral

800 de lei, petrecerea de Revelion, în cluburile de pe litoral

Cristina BĂRBUCEANU 23 decembrie 2022 | 00:00 4295

Revelionul este tot mai aproape, iar în Constanța, ofertele sunt deja „servite pe tavă” de către patroni, atât pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în club, cât și pentru cei care vor să o petreacă la un restaurant. Dar diferența dintre club și restaurant este dată de ... sumă. Pentru a petrece Revelionul în club, oamenii ajung să plătească până la... 800 de lei de persoană.

Cluburile se prezintă cu prețuri piperate

Tot mai puține zile ne despart de petrecerea de Revelion, astfel că localurile au sărit cu oferte pentru toate buzunarele.

Dar distracția costă, iar cine dorește să petreacă Revelionul în club, trebuie să scoată bani frumoși din buzunar deoarece prețurile pornesc de la 500-600 de lei și se opresc în jurul sumei de 800 de lei... de persoană. Cu toate acestea, cererea este mare.

La restaurante, prețurile sunt ceva mai mici

Pachetele puse la bătaie de patronii de restaurante din Constanța și Mamaia pornesc de la 350 de lei și ajung la 400-450, un preț mult mai mic față de ofertele date de către patronii de cluburi. Deşi există diferenţe în ceea ce privește prețul, restaurantele oferă aproximativ aceleaşi meniuri în care bufetul suedez, friptura, salatele şi tortul sunt nelipsite.

Revelion la restaurant

Cât despre băuturi, fie că este vorba despre băuturi răcoritoare sau alcoolice, barul stă la discreţia clienţilor pentru că totul este inclus în preţ. Ele cuprind 3 feluri de mâncare, în general, cu free bar și candy bar, cele două făcând parte din ofertă. Patronii de restaurante anunță că va fi și muzică live, dar vor fi și alte surprize, pentru a-și atrage tot mai mulți clienți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
beheheheheheheehehhehe
0
0
O sa intre live pe ecrane nimeni altul decat piticul-cersetor imbracat vesnic la intalniri oficiale in uniforma ca Adolf H itlter,ca Stalin, ca Franco adica Ze lenski,sa le transmita un mesaj tuturor in special celor din Azov Battalion ce s-au stabilit pe la noi si prin Europa gata sa faca orice la comanda(nu-i avea nimeni in baza de date la intrare s-a aflat pe parcurs)."Stati acasa salveaza vieti si bani" sau nu mai e la moda asta?Poate "Poarta Masca de protejeaza de nimic" nici asta nu mai e la moda?Ca nu stiu cum sa ma imbrac de revelion sa fiu in ton sau sa mananc un ton?a gata asta e la moda "Doza a 6a te face mai tanar " de data asta au pus C9H9NO3 in loc de M -r n a ca sa scapati de toate bolile si sa aratati ca Cher si ma'sa la 95.
5
7
Daca prentesa vrea la club, fraierul plateste. Ca deh, pasarika e scumpa. Si aia botoxata.
19
4
Cei dau banii astia inseamna ca-i gastiga foarte usor. Cat sa bei si sa mananci bai frate? Pai cu banii pentru doua persoane, mananca o familie o luna. p****i cei ce dau bani astia. Altfel, ho re ka se plange ca nu merge treaba, au mai si incasat bani de pe urma panfemiei. Ca la noi!
20
5
Mai exista cluburi in Cta?
14
2
Mai scump ca la New York. Fite de pitipoance care se folosesc de gaura pentru bani, haine, restaurante. Femeile nu mai au caracter, se vand pe bani, vor numai distractii toata viata fara sa faca copii. Simplu , platesti mi-o tragi , totul pe bani
27
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272