REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

A băgat spaima în clienții unui bar cu un briceag

A băgat spaima în clienții unui bar cu un briceag

Victor ROTARU 23 iunie 2023 | 00:00 2087

Românii sunt foarte precauți de fel, multe persoane purtând asupra lor tot felul de obiecte menite să îi ajute în cazul unor pericole. Metin Y., în timp ce se afla pe o terasă din Hârșova, în loc să-și scoată din buzunar pachetul de țigări, a scos briceagul cu o lungime totală de 15 cm, aruncându-l pe jos, încercând să intimideze lumea aflată la fața locului. 

A bagat spaima in clientii unui bar cu un briceag

Totul s-a întâmplat pe 27 aprilie 2022, atunci când proprietara unui bar din Hârșova s-a uitat pe camerele de supraveghere de la bar şi a văzut că prin spatele barului a intrat un bărbat necunoscut, motiv pentru care s-a deplasat la bar pentru a vedea ce se întâmplă. Când a ajuns la bar, i-a cerut tânărului să părăsească locația, iar acesta a ieșit pe terasă, moment în care a început să înjure și să adreseze cuvinte jignitoare, fiind nemulțumit că nu s-a dat muzica mai tare.

Patrona barului a ieșit pe terasă și a încercat să îl liniștească pe bărbat, însă Metin Y. a continuat să înjure. La un moment dat, Metin Y. s-a deplasat spre o mașină aflată în parcare, revenind la scurt timp, după care, cu intenție, a aruncat pe jos un cuțit tip briceag, pe care patroana bănuiește că îl luase din acea mașină. Inculpatul a repetat demersul de câteva ori. Metin Y. nu a adresat în mod direct amenințări la adresa ei sau a vreunei alte persoane din bar, comportamentul acestuia a fost de natură să o alarmeze, motiv pentru care a sunat la Poliție.

Fiind audiat, Metin Y. a recunoscut că s-a deplasat în incinta barului având asupra sa un cuțit. Acesta a menționat că ar fi luat briceagul respectiv de la niște copii care se jucau cu acest obiect pe stradă, pentru a-i împiedica pe aceștia să se rănească. La un moment dat, în timp ce se afla în bar, a intenționat să scoată pachetul de țigări din buzunar și din eroare a scăpat cuțitul pe jos.

A bagat spaima in clientii unui bar cu un briceagMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să îl condamne pe Metin Y. la pedeapsa de 3.000 de lei amendă penală. Sentința nu este definitivă.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puscsrie multa, cap de oaie , asta iti trebuie
1
1
A aruncat un briceag pe jos și s-au k***t pe ei..hai ba
0
0
Și marmota învelea ciocolată in staniol Incă un golan în libertate
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212