REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

A furat cardurile unor vârstnici, le-a golit și apoi le-a înapoiat!

A furat cardurile unor vârstnici, le-a golit și apoi le-a înapoiat!

Virgil STOIAN 4 aprilie 2023 | 00:00 1747

Un hoț din Tulcea a crezut că poate scăpa basma curată după ce a păgubit doi vâstnici. Astfel, Daniel Coconașu a pătruns în locuința victimelor, de unde a sustras două carduri bancare aparținând acestora, iar apoi, folosind cardurile furate pe care le-a introdus într-un ATM, a accesat fără drept sistemul bancar al CEC, după care a efectuat două retrageri de numerar în sumă de 5.000 lei. La o zi după faptă, s-a întors la locuința păgubiților și a pus cardurile la loc în speranța că nu va fi prins.

A furat cardurile unor varstnici, le-a golit si apoi le-a inapoiat!

Potrivit rechizitoriului, Daniel Coconașu și soția sa locuiau într-o casă ce se învecina cu a păgubiților. În ziua jafului, prin escaladarea gardului, inculpatul a pătruns în curtea vecinilor și apoi a intrat într-o bucătărie de vară unde, într-un sertar, a găsit două carduri bancare. Lângă aceste carduri se afla un bilet pe care erau consemnate codurile PIN ale cardurilor. Pentru că avea cunoștință de coduri, Coconașu Daniel  a introdus pe rând cardurile în bancomat și a extras sumele de 3000 lei prima dată și de 2000 lei a doua oară. Apoi, cu banii asupra sa, s-a furișat din nou în casa victimelor și a pus cardurile la loc. La câteva zile după, una dintre victime a vrut să retragă bani de pe card și a constatat lipsa celor 5000 de lei. Inculpatul a fost prins după vizualizarea imaginilor sistemului de supraveghere al băncii.

 

A furat cardurile unor varstnici, le-a golit si apoi le-a inapoiat!
Magistrații din cadrul Tribunalului Tulcea au decis condamnarea lui Daniel Coconașu la 1 an și 10 luni de închisoare, cu suspendare. Sentința a fost dată pe 31 martie 2023 și nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la fel desfiintarea scolilor de corectie incurajeaza ciutanimea sa fure si sa dea in cap de cum ies din ma-sa
0
0
desfiintarea locurilor de munca bruta in minerit,santiere, combinate , fabrici ,uzine etc duce tineretul spre jocuri de noroc, betii, droguri, furturi, crime , talharii! romania educata!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212