REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A început modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern!

A început modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern!

Replica API 10 februarie 2021 | 22:03 2237

După ani în care zona de acces către plaja Modern oferea o privește dezolantă, proiectul de consolidare și modernizare a treptelor degradate se materializează.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile asupra scărilor din zona de esplanadă de pe strada Mircea cel Bătrân, după ce în cursul săptămânii trecute s-a acționat în zona de acces către plaja Modern, dinspre strada Ștefan cel Mare.

Se decolmatează șanturile pentru a pregăti terenul pentru amplasarea rigolelor din beton. De asemenea, se înlătură bordurile de beton de pe partea laterală a scărilor. Treptele urmează să fie stabilizate prin montarea de cofraje din metal. Se vor placa cu oțel contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

Scările vor fi recondiționate prin turnarea unui nou strat de beton iar pentru separarea fluxurilor de trecători va fi amenajată un suport de sprijin.

Modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern va oferi atât constănțenilor, cât și turiștilor, oportunitatea petrecerii timpului liber într-un mod civilizat.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a hotarat care este administratorul drumului public? Pe administrator il doare la basca: are lucrari asigurate si platite din bani publici si nu-l intereseaza nici calitatea, nici termenul. Pilele sa traiasca.
1
0
Cind se va construi telefericul?
2
0
am zis de mult ca individul asta chitac a fost facut amiral doar pentru ca mergea la plaja modern cu o ratzusca gonflabila in jurul burtii. caci el a vazut vapoare doar de pe mal , in poze , sau la tv. iar gradul l-a primit la fel ca si tzigarile alea...amiral.
2
0
cind plm reparati DC 89,dinspre DJ3C spre Boreal?se reduce dracului circulatia pe aurel vlaicu....dati drumul si la breteaua care iese din A4 prin DC89 spre DJ3c...ai ciculam si pe acolo sa nu mai stam ca timpitii pe aurel vlaicu al plmele cu orele!!!
3
1
Va rugam faceti scari si la plaja 3 papuci!
3
0
Pentru persoanele cu dizabilitati nu faceti nimic pentru a a ea access pe plaja modern, cum coboram scarile, o platforma mobila, ceva?
5
0
Niste bulangii care nu au facut nimic . M..e la toata primaria
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108